homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerez

#1 2009-03-18 13:58:48

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

sangerez

Am facut un tratament pentru ureaplsma si azi dimineata am fost sa-mi refac analiza pentru a vedea dk am scapat sau nu de microb. M-a urcat asistenta pe masa, m-a deschis si cand sa-mi recolteze imi zice aaa , da nu iti pot lua k sangerezi. M-am speriat teribil si mi-a aratat pe instrument sange. Mi-a zis sa revin lunea asta care vine k dk fac asa analiza e neconcludenta.
M-am speriat f tare ... de ce am sangerat ? Pe chilot nu s-a vazut nimik , cand am ajuns acasa, decat o urma usoara. Asistenta mi-a zis k am colul mai sensibil si cand m-a atins cu valva imediat am inceput sa sangerez.

Si pe langa asta , ar mai fi inca o problema. Astazi seara dupa analiza vroiam sa incep tratamentul cu ovule, pe care mi l-a prescris doctora pentru o chestie pe col (mi-a zis k nu am nimik grav pe col si de aceea mi-a dat 2 luni cu ovule). Acuma dk luni ma duc la analiza nu pot incepe in seara asta tratamentu , trebuie sa-l incep luni evident.
Am numarat de luni 12 zile sa vad dk il pot face pana sa-mi vine ciclul si in ultima zi de tratament imi vine. Adica in ultima zi de tratament sigur nu as mai putea introduce ovulul .
Are ceva dk fac tratamentul cu 11 ovule? ma gandesc k cu cateva zile inainte de ciclu exista schimbari de secretie ... ma gandesc k poate afecteaza eficacitatea ovulelor. Sau sa astept si incep  dupa ciclu. Doctora imi daduse 3 luni , ma rog 3 transe de tratament. Prima luna pentru ureaplasma (pe care am terminat-o) si ink 2 luni cu ovule pt chestia de pe col. Acum urmeaza sa incep alea 2 transe pentru chestia de pe col.
Deci .... cum sa fac ?
Sangerarea aia ce este ? Se pricepe cineva sa-mi zica ? k m-a speiat rau de tot nu alta ...  sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2009-03-18 15:52:55

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: sangerez

ovulele alea cred ca ti le-a dat pt ca ceva la col tot ai. daca nu rana, o inflamatie. si atunci posibil de acolo sa fi fost sangerarea. daca ai colul inflamat, sangereaza usor la atingere. nu e ceva de speriat, mai ales daca zici ca a trecut.

citeste prospectul ovulelor, la unele scrie ca le poti lua si in timpul menstruatiei. e drept ca eficienta nu va fi maxima la ultimul ovul, dar in prima zi nici nu e un flux asa mare, deci daca pe prospect scrie ca le poti lua, eu zic sa il pui si pe al 12-lea. perioada premergatoare ciclului si secretia aferenta nu au nicio tb, poti sa pui linistita ovulele.

#3 2009-03-18 22:18:51

pink_martini
Hero member
Site

mersi mult de tot anca, chiar mi-ai fost de ajutor  nocry  cool  hjarta
cat despre sangerarea aia , toata ziua m-a durut burta (gen dureri menstruale) si spre seara am avut o secretie maro .... ciclul trebuie sa imi vina peste 2 sapt

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-03-18 22:20:51)

#4 2009-03-18 23:50:06

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

pink_martini a scris:

mersi mult de tot anca, chiar mi-ai fost de ajutor  nocry  cool  hjarta
cat despre sangerarea aia , toata ziua m-a durut burta (gen dureri menstruale) si spre seara am avut o secretie maro .... ciclul trebuie sa imi vina peste 2 sapt

daca zici ca te-a durut buta sa nu fie vreo anexita..dar durerile pot fi si de la ovulatie de ex

#5 2009-03-19 14:04:12

pink_martini
Hero member
Site

pai care ovulatie ... k iau AC.
m-a durut burta ieri cateva ore acum nu mai am niik

Publicitate

loading...

#6 2009-03-20 00:36:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ce medicamente ai luat mai exact (in tratament)? nu a scazut cumva protectia?

happy with him...inlove with him...puss

#7 2009-06-18 23:03:09

pink_martini
Hero member
Site

Revin cu aceeasi problema.... Am fost ieri sa fac Pap si cand m-a deschis asistenta sa mi recolteze iarasi mi-a zis ca sangerez.... ideea e k mi-a luat secretia asa sangerie-portocalie.

De speriat m-am speriat mai tarziu in aceeasi zi cand am fost la toaleta si am vazut sange din abundenta. M-am speriat rau si nu am stiu ce sa fac .... mi-a trecut asa cum mi0-a venit deoarece a doua oara cand m0-am dus la toaleta nu mai aveam nimic.

Nu am mai sangerat niciodata decat o singura data la o alta recoltare.
Mama a intrebat o doctora prietena de-a ei si doctora aia a zis k de la AC e efect secundar fiindca le-am luat demult si trebuie sa fac o pauza cica... Eu sincera sa fiu nu cred ca e de la AC
(eu oricum ma duc sa mi fac si o colpo si luasem un tratament de 3 luni cu ovule pt ceva ce am pe col) Ma intereseaza daca are dreptate doctorita asta.... eu nu am mai auzit un asemenea simptom si nicaieri nu am citit de asa ceva

Voi ce ziceti? Nu vreau sa pun la indoiala spusele doctorei sau sa fac pe desteapta aiurea ... dar zic si eu... O farmacista de exemplu mi-a zis k e din cauza asistentei... k m-a brutalizat si adevarul e k m-a durut cand mi-a bagat despartitoarele alea

#8 2009-06-18 23:04:32

persifona
Vizitator

Mai degraba te-a zgariat ea pe-acolo, da. De la AC nu are cum sa fie.. sau in niciun caz de la faptu ca le-ai luat prea mult timp.

Schimba medicul pe viitor sau incearca sa stai cat mai relaxata

#9 2009-06-19 11:06:16

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

auzi dar poate sangerezi de la chestia aia de pe col , nu ai zis ca ai primit tratament  ?

#10 2009-06-19 14:28:38

pink_martini
Hero member
Site

tttttt a scris:

auzi dar poate sangerezi de la chestia aia de pe col , nu ai zis ca ai primit tratament  ?

Pai ba da si in urma tratamentului mergeam sa refac PAP si o coplo. Si la Pap am patit asta.... Si eu m-am gandit ca m-a zgariat asistenta dar nu am simtit nimic cand mi-a recoltat, nicio durere sau zgarietura.

#11 2009-06-19 14:36:08

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

pai asta ziceam si eu , e clar ca e colul sensibil
mai ales daca a si recoltat , probabil ca s-a facut recoltarea de pe col nu ?

#12 2009-06-19 23:08:46

pink_martini
Hero member
Site

da, dar in ziua in care am sangerat m-am dus speriata la o farmacie sa intreb si eu o farmacista, ca chiar nu aveam pe cine sa intreb si m-am gandit k poate stiu ele ceva sa-mi zica pana ajung la doctor si lamuresc. Farmacistele mi-au zis ca o fi colul meu sensibil dar nu e normal sa sangereze

In fine ideea era k a fost o singerare de moment si mi-a trecut si o sa ma duc la doctor, dar doctora mea ssutine k e efect secundar de la AC fiindca asta se intampla cand se administreaza de mult timp ...cica  tillfreds  Eu nu prea am incredere in ce sustine ea pt k nu am mai auzit pe nicaieriasa ceva. Ea (doctorita) m-a sfatuit sa fac o pauza... mie nu-mi suna a bine. Si de-aia vroaim sa va intreb si pe voi ... voua va suna a bine ?

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-06-19 23:11:06)

#13 2009-06-19 23:13:18

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

si eu am sangerat la controale ginecologice....din cauza unei rani pe col...
exact asa am patit si eu odata...am mers sa fac pap...si pur si simplu nu mi-a putut lua secretie la cat de tare sangeram.
sa speram k nu e si cazul tau...insa parerea unui alt doctor n-ar strica...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#14 2009-06-20 14:24:23

pink_martini
Hero member
Site

YoHanna a scris:

si eu am sangerat la controale ginecologice....din cauza unei rani pe col...
exact asa am patit si eu odata...am mers sa fac pap...si pur si simplu nu mi-a putut lua secretie la cat de tare sangeram.
sa speram k nu e si cazul tau...insa parerea unui alt doctor n-ar strica...

Da, pai oricum ma duc la doctor cu rezultatelle pap si colpo, chit ca ies bune. Eu as avea un "ceva" pe col , asa mi-a zis doctora dar mi-a zis ca nu e nimic serios dar sa fac pt orice eventualitate un tratament cu ovule.
Ramane de vazut care e adevarul

Mutzam mult fetelor  kram

#15 2009-06-21 12:52:09

laura88
New member
Inregistrat: 2007-04-09

buna ,
am tot citit de 2 zile pe acest site in legatura cu sangerarile intermestruale si tot nu m-am lamurit prea bine ce as putea avea eu. de 2 ani si jumatate iau laurina fara sa intrerup si saptamana aceasta in ziua cand am luat a 6a pastila din folie (joi) am avut spoting dupa care cantitatea a inceput sa se mareasca , pana cand noaptea trecuta am sangerat la fel de mult ca  in cea mai abundenta zi a menstruatiei. e drept ca la 10 ore dupa a-4-a pastila din folie am varsat pentru ca in ziua respectiva am suferit o amigdalectomie, de asemenea am facut 6 ampiciline injectabile si ce se mai da dupa operatie. acum 6 luni cand am fost ultima data la control ginecologic dna doctor mi-a spus ca imi arata f bine colul uterin si ca totul e in regula. daca stiti ceva va rog sa ma ajutati si pe mine.

#16 2009-06-21 12:55:26

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

se poate sa fie o dereglare de la antibebe...si eu am patit asa luna trecuta si nu am luat antibiotice...la tine e si mai probabil din cauza medicamentelor si a operatiei...nu ai de ce sa iti faci griji...daca patesti asa si luna viitoare poti merge la planning sau la ginecolog poate ti le schimba...dar deocamdata nu e cazul...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-06-21 12:56:03)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#17 2009-06-21 14:17:31

laura88
New member
Inregistrat: 2007-04-09

multumesc pentru ca mi-ai raspuns asa repede , m-am mai linistit . la tine cat a durat  sangerarea?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.