|
Nu esti logat.
Care sunt sansele sa fiu insarcinata-2#20 2009-03-22 11:59:15
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatamercic...azi dimineata m-a durut asa rau burta si m-am mai si deranjat la stomac-cum mi se intampla la menstruatie de obicei, dar nimic...am sa iau maine test ca e aiurea rau starea asta de nesiguranta...e ciudat ca stiind ca am prb nici prin cap nu mi-a trecut ca as putea ramane insarcinata acum..ne-a luat cumva prin surprindere...am o sumedenie de trairi si sentimente...si de bucurie, dar si de teama, de...nici nu mai stiu...parca plutesc asa...cum o vrea Doamne Doamne..stie el mai bine ce si cum...pupici Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-22 12:05:07) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #21 2009-03-22 15:37:06
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatatotusi....daca sunt insarcinata...e normal sa ma doara burta?ca ma doare mai tot timpul, iar uneori ma inteapa asa rau...acum pic in cealalta extrema...daca e bebe oare e ok, e sanatos? Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #22 2009-03-24 08:50:56
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinataneatza fetele...yupii...am facut testul acum 10 minute...a aparut cea de-a doua liniuta inca din primele secunde dupa prima...e drept ca e un pic mai pala, dar totusi destul de inchisa...adica se vede clar....fac bebe, nu? Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-24 08:51:32) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #24 2009-03-24 09:11:27
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatasarumana...sa dea Dzeu...tremur toata..am niste emotii...l-am sunat pe sotul meu ca e la servici...nu stiam daca sa rad sau sa plang...imi tremura vocea...suntem fericiti...e o minune, chiar daca nu ne asteptam...ii multumim lui Doamne Doamne...sper sa fie totul ok...ca am luat medicamentele alea...sa nu fie afectat bebe in vreun fetele...gata..de azi nu mai iau nimic... Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-24 09:11:46) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-24 16:30:55
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatava multumesc doctoressa, ati avut dreptate...dau de baut...cum am promis...acum am alta dilema...cred ca am mai scris la un topic, insa nu m-am lamurit suficient...ce varsta are sarcina, ca de la conceptie sunt 2 saptamani, cu indulgenta 3 ...si la echo se vede am inteles la 6 saptamani...varsta sarcinii sau 6 sapt de la conceptie?ca am ametit de tot...si asa sunt emotionata...dar vrea sa stiu cand sa merg la dr ca inainte sa aj la dl dr la bucuresti un altul mi-a spus cum ca as avea uterul septat(dupa o echo pelvina) si sunt cam speriata ca am inteles ca e problematic daca e asa, desi la bucuresti nu mi s-a spus de asa ceva(echo transvaginal)...urmand probabil sa se stabileasca la HSG, dar asta iese din calcul acum....sunt nelinistita si din cauza medicamentelor pe care le-am luat...uffff...bine ca existati...va multumesc din suflet pt ceea ce faceti aici tuturor...pupici Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-24 16:38:30) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #26 2009-03-24 18:36:21
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatadaca le-ai luat din prima zi de menstra, da Offline #27 2009-03-24 18:49:20
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatafetelor..trebuia sa imi vina menstra acum 2 zile dar nici un semn...ce ma fac..cred ca sint pregnat:d ultima a fost pe 24 feb..in mod normal imi vine cu 2 zile inainte dar de data asta nici macar un semn ..voi ce credeti. sanul a luat-o razna si simt niste ..nu stiu cum sa mai spun ca cineva care iti baga presiune ... cred ca e cva pe acolo Offline #28 2009-03-25 19:18:02
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinataasa a fost si la mine "eu si tu"...sanii si intarzierea si s-a confirmat...acum fac bebeeeeeeeee..... Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-03-25 19:18:07) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #29 2009-07-22 17:23:13
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatabuna fetelor am si eu o mica mare problema : Cm mi-a venit pe 30 iunie 2009 iar pe 10 iulie am facut cu iubitul meu si sa lasat in mine iar de ceva timp adica 3-4 zile ma tot doare sub burtica in zona ovarelor dar mai tare in dreapta mie foame mai tot timpul si am frisoane de caldura iar cum noptile sunt calde am mai pe 17 si 21 iulie .2009 si la fel iubitul meu sa lasat in mine . oare sunt sanse sa ast raspus sunt fff speriata . multumesc . hai in viata noastra! Te asteptam sa vi cu multe bucurii Offline #30 2009-07-22 18:03:41
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatada, sunt sanse. Offline #31 2009-07-22 18:41:57
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatasunt sanse F MARI... eu mi-am conceput bebele in ultima zi a ciclului. deci... orice e posibil. daca nu va doriti copii inca... PROTECTIE!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #32 2009-07-22 20:06:42
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatasunt in neclar... Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #33 2009-07-22 20:08:09
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatadaca inlocuiesti pastila nu mai e nevoie de protectie suplimentara 7 zile Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-07-22 20:09:06) Offline #34 2009-07-22 20:20:57
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata
pai la asta ma refeream...daca iei de pe acceasi folie..nu se intampla nimic doar ca eventual apare menstruatia mai repede cu o zi? Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #35 2009-07-22 20:57:29
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinata
Trebuie sa iei 22 de pastile in cazul asta...pt k cea dupa care ai vomat-o e ca si pierduta, nu se pune in calcul. Deci trebuie sa iei 22 de pastilute, in 21 de zile. Iti mai cumperi o foie ( pe care o pastrezi de rezerva apoi ) din care mai iei o pastila. Daca nu iei cele 21 de zile corect pastila, in pauza nu mai esti protejata. Iubesc si sunt iubita Offline #36 2009-07-23 09:26:37
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatanu neam protejat deoarece dorim sa intemeiem o familie hai in viata noastra! Te asteptam sa vi cu multe bucurii Offline #37 2009-07-23 11:29:17
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinataatunci pentru ce esti speriata? scriind asta ai lasat impresia ca nu vrei bebe... Offline #38 2009-07-23 11:46:41
Re: Care sunt sansele sa fiu insarcinatasunt speriata deoarece nustiu ce se intampla cu corpul meu si cu mine ma simpt ff ciudat : tot timpul obosita , stari de greata, manc mult si ma doare ovarul drept daca este sa fiu este ff bine dar problema este cum sa le spun parintilor mei ? oare o sa ma inteleaga ? hai in viata noastra! Te asteptam sa vi cu multe bucurii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|