homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Curiozitate

#1 2009-03-18 18:25:57

elenus210784
New member
Inregistrat: 2006-03-02

curiozitate

Am trimis azi o prietena la farmacie sa-mi ia un sirop pt tuse. Desi i-am spus ca tusea mea este productiva, cand farmacista a intrebat-o daca tusea este seaca, ea a raspuns ca da. Astfel ca farmacista i-a dat un sirop pt tuse seaca iritativa. Dupa 5 min si-a adus aminte si l-a dus inapoi pt a lua altul corespunzator. Farmacista insa i-a spus ca nu se mai poate face nimic pt ca este deja batut in casa. Se poate ?

#2 2009-03-18 18:27:50

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Re: curiozitate

cat timp nu e greseala framacistei mie se pare normal sa nu schimbe produsul.

#3 2009-03-18 18:32:44

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

cred ca are dreptate...
daca era un magazin obisnuit,mic, fara casa... mai mergea

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2009-03-18 19:33:20

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Ar fi putut linistita farmacista sa faca un retur, lua ceva vreme, dar nu era mare bataie de cap. Nu va lasati niciodata cand va spune la magazin ca e batut deja. Eventual hai la un market unde sunt mii de produse si cumparatori acolo e altceva. La super si hyper markete e iarasi floare la ureche.
Carmen, magazin fara casa? Oricat de mic ar fisi rablagit, musai are casa de marcat. Pana si o vulcanizare ordinara intr-un garaj sub bloc trebe sa aiba smile

Goodnight moon

#5 2009-03-18 19:34:24

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

una e TREBE, si alta e ARE lol

hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-03-19 10:17:26

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

cam asa se intampla,nu se schimba produsele odata batute in casa
desi cred k depindea si de farmacista nsh ,poate putea anula cumva produsul dak a venit prietena ta dupa doar 5 min

They can because they think they can.

#7 2009-03-19 14:14:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

dar la hypermarket-uri cum de se poate sa schimbi produsul daca nu-ti convine? doar si acolo iti face factura.
eu zic ca e rea vointa. si e cu atat mai grav ca s-a intamplat intr-o farmacie si nu intr-un magazin de haine, de exemplu. pe farmacista aia a durut-o in cot (sa nu zic in alta parte) ca pacientul nu are ce face cu siropul acela, a interesat-o doar ca a vandut un produs. situatia asta exprima crunta realitate: nimanui nu-i pasa de sanatatea populatiei (nici macar medicilor sau farmacistilor), ci doar de bani. farmaciile sunt magazine ca oricare altul, interesul faramcistilor e sa faca vanzare, nu sa ajute bolnavii sad

#8 2009-03-19 23:23:36

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

anca9 a scris:

interesul faramcistilor e sa faca vanzare, nu sa ajute bolnavii sad

offtopic  nu generaliza ... pt k sunt si frmaciste care t ajuta ... si iti explica c contine x sau y medicament
de ex m;am dus sa imi iau un sampon nizoral si m'am intors cu altulc ( nush exact cum se num) cu aceelasi continut, cu 10 ron mai ieftin, asta dupa c aam incercat o reteta naturisata data de ea..
sau de ex m vz p cineva cerand nush c medicament strain si era scump si a intrebat o daca nu are si altceva q aceelasi continut/efect mai ieftin .. si i'a dat ...

mai sunt si oamneni de treaba tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.