homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daniela crudu-10

#172 2009-04-03 10:22:04

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: daniela crudu

bine zis deliav applause

#173 2009-04-03 10:39:35

BlondyBijoux
New member
Inregistrat: 2009-03-30

Andra123 a scris:

BlondyBijoux  da nu te mai lauda atata rotfl
Si eu am cunoscut cateva animatoare ...si erau atat de scarboase,cum deshideau gura imi venea sa o iau la fuga.Una s-a dat la al meu de fata cu mine.Nu au pic de respect,locul lor e pe centura.
Poti sa iti iei un job decent daca ai nevoie de bani(bineinteles daca esti in stare sa faci altceva in afara sa dai din fund si sa arunci hainele de pe tine)
zlata ai dreptate tummenupp

Nu ma laud, eu chiar consider ca nu sunt ca respectivele individe pe care nici eu nu le inghit...wink

#174 2009-04-03 23:59:28

louisse
New member
Inregistrat: 2009-03-04

doamne si_au facut unele dintre voi niste tipare de frumusete care pentru altele nu corespund si atunci cand isi permit sa zica contrar culmea frate sunt catalogate drept invidioase.ce conteaza atat ca sanii sa fie exorbitanti?mai depinde si de forma si de fermitatea lor etc.cat despre tine james...tu esti in limba dupa fata asta ,dar nu trebuie sa fortezi pe toti sa o placa.daca tu pana la crudu,ai avut in jurul tau doar femei banale e logic ca cea din urma e maximul la care tu visezi.exista femei mai frumoase crede-ma.tu esti genul de barbat ca multi altii care isi fac o idee despre o anumita femeie si o vad ca pe o perfectiune.ea nu face lucruri pamantesti ca celelalte muritoare de rand,dar asta in capul lor.realitatea e alta.si crudu merge la baie si ea transpira si ea dimineata nemachiata e alta si lista poate continua

#175 2009-04-04 00:02:34

James
Banat
De la: mă-ta din dulap

?n limbă după asta? E clar că nu ai ?nţeles nimic. Reciteşte posturile mele şi dacă vrei, ţi le subtitrez apoi...

P.S. Am impresia că eşti o idee sub ea, ca nivel de inteligenţă. Iar cum pe ea o consider doar o piţipoancă proastă (dar care face ceva cu viaţa ei şi nu stă pe forumuri să-i b?rfească pe alţii)...

Ultima oara a fost editat de James (2009-04-04 11:25:03)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#176 2009-04-04 11:23:00

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Doamne James,trb sa deschizi un fan club daniela crudu:))
Mi se pare mie sau nu ne mai intelegem pe romaneste?

Publicitate

loading...

#177 2009-04-04 11:27:26

James
Banat

Ăsta e un bun moment de a fi misogin. ?nsă eu ştiu că există un echilibru ?n prostie, e omniprezentă şi ?n egală măsură, la bărbaţi şi la femei.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#178 2009-04-04 11:27:54

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Bravo James applause (my favourite person for today)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#179 2009-04-04 11:32:49

James
Banat

Vezi că acum apar şi persoane care nu pot dormi noaptea, de grija mea, să deschidă un thread ?n care voi fi judecat după mărimea ţ?ţelor mele, după grosimea penisului... că doar sunt sporturi naţionale astea, aruncatul cu privirea (?n curtea altuia) şi datul cu părerea (c?nd nu e cerută).

Bottom line: Strugurii sunt acri. ?Frumuseţile? astea care v?nd telefoane sau gume, la consignaţie, cu facultatea lor cu tot... e clar că au motiv să o invidieze pe proasta asta, care proastă, curvă, cum o fi... a ajuns mai departe de a fi o banală v?nz?toare b?rfitoare.

#180 2009-04-04 11:36:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

James, ia-o mai usor...
nu te enerva de dimineata si mai ales nu da in clocot pe aici...
personal sunt de acord cu tine...atentie insa cum iti expui parerea

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#181 2009-04-04 11:38:46

James
Banat

#182 2009-04-04 11:54:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

louisse a scris:

doamne si_au facut unele dintre voi niste tipare de frumusete care pentru altele nu corespund si atunci cand isi permit sa zica contrar culmea frate sunt catalogate drept invidioase.ce conteaza atat ca sanii sa fie exorbitanti?mai depinde si de forma si de fermitatea lor etc.cat despre tine james...tu esti in limba dupa fata asta ,dar nu trebuie sa fortezi pe toti sa o placa.daca tu pana la crudu,ai avut in jurul tau doar femei banale e logic ca cea din urma e maximul la care tu visezi.exista femei mai frumoase crede-ma.tu esti genul de barbat ca multi altii care isi fac o idee despre o anumita femeie si o vad ca pe o perfectiune.ea nu face lucruri pamantesti ca celelalte muritoare de rand,dar asta in capul lor.realitatea e alta.si crudu merge la baie si ea transpira si ea dimineata nemachiata e alta si lista poate continua

ai dreptate James....
louisse mama, mai usurel...evita sa iti dai cu parerea despre viata altora ca nu e locul aici....si deci nu iti e permis

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#183 2009-04-04 12:02:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

la fel si tu james, in legatura cu reactia la postul lui louisse

#184 2009-04-04 12:08:56

James
Banat

Măi, cenzura e bună doar atunci c?nd vorbim de oameni care nu au habar să poarte o discuţie civilizată, argumentată. Dacă spun unele lucruri pe un ton mai agresiv... e pentru că aşa consider că e cel mai bine să mă adresez pentru un impact maxim. Aşa fac şi ?n viaţa de zi cu zi, aşa sunt şi aici. Nu m-am adresat ur?t nimănui, nu ?n primă fază, ci doar ca un răspuns, pe limba ?lui?. At?t.

Hai să nu deviem totuşi de la subiect, să lăsăm invidioşii să-i sară ?n cap piţipoancei (şi mie, fanul ei numărul 1!).

#185 2009-04-04 13:40:45

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

credeam ca s-a terminat disputa,dar s-a ajuns la pagina 7...mama,mama....tot nu lasati fata in pace??

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#186 2009-04-04 16:15:53

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Mai,nu e vorba despre fata:)) sa schimbe cineva numele topicului in ceva gen "cum se creaza preconceptii" ca n-am mai vb de saraca daniela(concret) de la prima pagina:)

#187 2009-04-04 18:52:16

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

daniela crudu  ?  lol rotfl
aia cu fluture pe pasarica ? rotfl
cred ca e misto sa faci pe prostul la tv sau poate doar sa fii natural, in cazul ei, si sa iei bani pt asta rotfl

#188 2009-04-08 14:46:35

louisse
New member

James a scris:

?n limbă după asta? E clar că nu ai ?nţeles nimic. Reciteşte posturile mele şi dacă vrei, ţi le subtitrez apoi...

P.S. Am impresia că eşti o idee sub ea, ca nivel de inteligenţă. Iar cum pe ea o consider doar o piţipoancă proastă (dar care face ceva cu viaţa ei şi nu stă pe forumuri să-i b?rfească pe alţii)...

ho ho,mai usurel.abia azi am intrat si am vazut in ce hal ti-ai permis sa iti dai cu parerea despre nivelul meu cultural.cum doamne iarta-ma iti dau tot tie dreptate restul persoanelor cand iti permiti sa imi scrii cu subinteles ca nu sunt decat o pitipoanca proasta?pitipoanca bineinteles=femeie de moravuri usoare ,asta ca sa nu incep sa vorbesc pe limbajul tau.si care invidie ma rog?eu admir daca e de admirat si nu contrar.dar cum tocmai tu ai zis ca .....crudu e o pitipoanca  si nu o mare cuilta,atunci?ce sa invidiez.aaaaaaaaa,pardon,uitasem:eu sunt o pitipoanca sub ea.hai merci,de aprecieri si daca tot eu sunt judecata acum,o sa fac bine sa ies de pe acest forum.

#189 2009-04-08 20:12:46

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

louisse nu iesi de pe forum...nu e cazu...n-ai nimic de demonstrat nimanui...e parerea fiecaruia pana la urma si poti sa eviti topicul de fatsa intrucat chiar nu stiu de ce draku tot insistati cu el....

baby Dragos hjarta rugaciune

#190 2009-04-08 20:21:00

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

offtopic
nu pt sa cred ca s-au strans 7 pagini despre crudu roll

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.