homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lucruri frumoase !

#1 2009-03-19 19:01:42

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Lucruri frumoase !

Nush daca este un subiect de genu..eu nu am gasit sau poate nu am cautat bine tongue
Ma gandeam sa scriem aici lucrurile frumoase care le au facut sau care le au zis prietenii nostri la care nu ne asteptam,in momente in care nu ne asteptam.

De ex,azi eram cu prietenul la farmacie ca il durea capul tare si am zis sa'si cumpere un nurofen pt dureri si el a spus sa cumparam 2 pt ca trebuie sa'mi vina zilele astea si sa am pastila atunci cand am nevoie  hjarta  ..A fost asa cute ca s'a gandit ca o sa ma doara burtica si daca nu o sa am pastila..nici eu nu 'am gandit sa cumpar si pt mine lol

Ultima oara a fost editat de life (2009-03-19 19:02:04)

We Have To Be Strong !!!

#2 2009-03-19 19:14:07

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: Lucruri frumoase !

mie al meu mi-a adus un balon cu heliu cand mi-au iesit analizele proast smile

#3 2009-03-19 19:16:26

life
Hero member

Si nu a ti inhalat putin din heliu ala ca sa vorbiti funny? big_smile

We Have To Be Strong !!!

#4 2009-03-19 20:12:53

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

am fost astazi la un simpozion unde au fost elevi si profesori... la un moment dat pe mesele profesorilor s-au pus platouri cu fursecuri, saratele etc. si sucuri
mi s a parut frumos din partea lor sa ne invite sa mancam alaturi de ei big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2009-03-19 20:32:01

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

am fost azi la academie si un student de acolo imi explica tot ce se intampla pe acolo.a fost frumos din partea lui smile

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#6 2009-03-19 20:33:37

life
Hero member

A lol ..cand am zis 'prietenii vostri' ma refeream la iubiti big_smile dar nu ma supar daca ziceti si de alte pers care au facut lucruri frumoase tongue

We Have To Be Strong !!!

#7 2009-03-19 20:42:40

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

io n am fost atenta cand am citit lol
dar parca e mai interesant asa...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#8 2009-03-19 23:28:19

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

ieri mi;a fst f rau ... si i'am zs lu iubi k nu pot sa manac nimic si desi era in intarziere la fac a venit p la me sa imi aduca nsite fructe ... si a mai si stat q me ptn smile a fst dragut hjarta

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#9 2009-03-20 09:21:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu vreau sa va zic ceva ce a facut, nu ce a zis tongue
ieri dimi ma duceam la munca pe 8. si trebuia sa lucreze si el ieri, s-a trezit dimineatza, a dat un telefon si a aflat ca nu trebuie sa mearga. si m-a sunat pe la 7 si ceva si a zis ca vine sa ma duca el la munca, desi daduse telefonul ala inainte sa se ridice din pat. mi s-a parut un gest hjarta sa se ridice la 7 din pat sa sa vina sa m ia de acasa, sa ma duca la munca si apoi sa mearga din nou la el acasa smile

#10 2009-03-20 10:02:10

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

da camysh,foarte frumos.Sunt si baietii sensibili din cand in cand,oricat i-am critica si certa noi,sunt niste pui adorabili:D

#11 2009-03-20 10:04:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

da big_smile

#12 2009-03-20 10:46:45

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

zilele trecute cand am intrat in casa am gasit o orhidee de aia in cutie la mine pe birou. si am aflat de la ai mei ca a venit el la mine si a pus`o pe birou special pt mine. a fost interesant. mai interesant asa gen "surpriza" decat daca mi`o dadea personal hjarta

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#13 2009-03-20 16:57:24

life
Hero member

Ce frumos..buni baieti big_smile

We Have To Be Strong !!!

#14 2009-03-20 17:01:12

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Azi cand mergeam spre casa am vazut un barbat care i-a incheiat geaca unei femei, i-a tras fermoarul. E o chestie asa ... foarte banala ... dar mi s-a parut un gest tare dulce smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#15 2009-03-20 17:04:34

life
Hero member

Anul trecut de Pasti prietenul meu era in Italia si nu plecase de mult,abea se angajaze si nu prea avea bani si nu putea sa vina in Romania sa ne vedem de Pasti.
Mi a spus ca mi a trimis un cadou printr'un sofer de la micobuz care'l cunostea si ca o sa ma intalnesc cu soferul la mine la facultate ca sa imi dea cadoasul.
In zilele cat trebuia sa faca microbuzul pana in Rom am vb mereu cu el la tel si intr'o zi ma suna si vorbim putin si spune ca e in Rom la el acasa si ca nu mai putea sa tina secret si sa nu'mi zica.Si a 2-a zi a venit la Bucuresti hjarta
Ideea era ca zicea ca imi trimite cadoul ala si cand ma duceam dupa cadou aparea el big_smile
I-a fost foarte ciuda ca nu a putut sa duca surpriza pana la capat dar a zis ca nu mai putea de la tensiune si sa mira ca a rezistat sa o tina atat big_smile

Pt mine oricum a fost o surpriza mare si foarte frumoasa chiar daca nu s'a finalizat cum a vrut tongue

Ultima oara a fost editat de life (2009-03-20 17:05:42)

We Have To Be Strong !!!

#16 2009-03-20 17:21:46

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

pe mine m-a impresionat iuby cand mi-a zis ca daca se va intampla cumva, din greseala, sa raman insarcinata...sa nici nu ma gandesc sa fac avort...ca bebe o sa fie la inceput, in burtica mea, bobul nostru de mazare si trebuie sa avem grija de el hjarta

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#17 2009-03-20 18:03:40

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

pe mine ma impresionat iubi cand mi-a zis ca daca ar putea sa imi ia el diabetul asupra lui si sa fie el bolnav si sa faca el insulina ca sa ma faca pe mine bine nici n'ar sta pe ganduri ....

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#18 2009-03-20 18:36:30

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

A facut f multe lucruri frumoase o sa le zic pe cele f recente, de 2 sapt incoace.
Am dormit intr-o seara la el si m-a apucat durerea de ovar....si imediat s-a dus jos cand tatal lui dormea in living si mi-a facut ceai mi l-a adus sus si tot imi zicea sa-l beau cat e fierbinte, dupa ce mi s-a terminat s-a mai dus o data si mi-a mai facut o tura de ceai, iar a doua zi dimineata era 1 martie ne-am trezit imi era si mai rau. ai lui faceau gratar si mi-a zis sa raman sa mananc la el si i-am spus ca nu pot ca mor de durere am coborat si le-a zis alor lui ca merge cu mine acasa, ei i-au spus sa vina rpd sa manance cu totii...si le-a spus sa nu-l astepte ca merge cu mine sa-mi cumpere pastile si sa stea cu mine ca mi-e rau....cu toate ca eu nu zisesem nimic de cumparat pastile...a oprit la farmacie s-a dus mi-a cumparat pastile am venit acasa la mine mi s-a facut mai rau si am mers cu el si mama la urgenta, ne-a dus el cu masina...acolo aveam voie sa intru doar cu un insotitor si a zis ca el asteapta afara...am stat 4 ore aproape la spital, timp in care el imi tot dadea mesaje sa ma intrebe ce fac cum ma simt eu ii ziceam sa plece ca n-are rost sa ma astepte atat acolo si a zis ca nu pleaca nicaeri, ne-a adus acasa si pe urma a plecat si el. am apreciat f mult ca a stat o zi intreaga cu mine cand mi-era rau.

de fiecare data cand merg la el sau cand mergem undeva la munte imi face de mancare si ma serveste la pat indiferent ca e miezul noptii daca ii zic ca mi-e foame imediat sare si se duce sa-mi pregateasca.

imi place cand imi aduce flori fara motiv...cum a fost inainte de 1 martie si cand au aparut ghioceii cred ca mi-a adus de 3 ori in saptamana aia buchetele de ghiocei.

mi-a spus ca daca voi ramane insarcinata sa nu ma prinda ca fac avort, a zis ca o sa-l pastram si ca vom grabi lucrurile adica ca ne vom casatori inainte de cum isi planificase el daca va fi sa apara un copil.

desi eu dorm cu spatele la el el mereu ma ia in brate noaptea sau cand dormim impreuna. cred ca pe mine m-ar deranja daca el ar face ca mine si ar dormi cu spatele la mine smile

mereu imi da mesaje zilnic sa-mi spuna ceva frumos si ma suna.
mi-a spus ca daca ar fi ar renunta la alte persoane doar sa ne fie noua bine si sa ne intelegem bine.
imi spune ca abia asteapta sa ne mutam impreuna si sa-mi faca toate poftele de la anul si cand il aud vorbind asa sunt super fericita.
acum vreo sapt l-a cautat cineva pe telefon si mi-a spus, mi-a si aratat si a insemnat f mult pt mine ca vad ca nu se fereste de mine si asa imi castiga increderea....
sunt multe lucruri pe care le face si-mi demonstreaza ca ma iubeste dar ar trebui sa scriu f mult si m-am limitat doar la cateva smile

#19 2009-03-20 18:45:54

life
Hero member

Ce frumos andrulina..ai un super baiat.

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.