homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa o ajutam pe mimoo!!!-2

#20 2009-03-26 21:53:25

skumpi
Vizitator

Re: Sa o ajutam pe mimoo!!!

smile
ma bucur k ai reusit sa aduni si intr`adevar o fata de nota 10 .. m`a  impresionat si pe mine smile dapoi pe tine...

n`am altceva nah...si eu stau prost cu banii...da in schimb am credit pe tel de care mi se cam rupe la cat sun eu...de aia am crezut k poate poate te pot ajuta si eu cumva smile

#21 2009-03-26 21:55:14

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

multu mul aveam de toate in afara de tratament si ala conta cel  mai mult.... puss

when god made man she was only kidding.

#22 2009-03-26 22:06:21

skumpi
Vizitator

sper sa te faci bine puss

#23 2009-03-26 23:01:08

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

mimoo iti urez multa bafta! am vazut ca reteta are parafa d-nului doctor nedelcu...pe dansul il cunosc personal si este un om si un medic exceptional!

#24 2009-03-26 23:19:28

mimoo
Sr. member

mie mi'a placut de dansul foarte mult pacat insa ca serviciile dumnealui sunt atat de scumpe... o injectie in scalp 2 milioane cu serul cumparat de mine :-| visslar ma mai streseaza la dansul ca nu mi'a explicat despre boala totul concret adica eu ma cam pierd cand ajung pe acolo si uit de intrebari dar nu am auzit de la dansul decat da doua cu una ne vom lupta mai mult....se referea la boli .. acum cu incredere inainte tratamentul a dat randament oricum. Multumesc maya_87 buga    rodnar

Ultima oara a fost editat de mimoo (2009-03-26 23:22:16)

Publicitate

loading...

#25 2009-03-26 23:22:54

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ma bucur f mult pt tine mimoo smile
iar pt maya ... applause

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#26 2009-03-26 23:24:50

mimoo
Sr. member

....am observat ca spun/gandesc/scriu foarte des cuvantul -stres- trebuie sa mi'l scot din vocabular rapid .... :-|

#27 2009-03-26 23:44:11

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

mimoo a scris:

mie mi'a placut de dansul foarte mult pacat insa ca serviciile dumnealui sunt atat de scumpe... o injectie in scalp 2 milioane cu serul cumparat de mine :-| visslar ma mai streseaza la dansul ca nu mi'a explicat despre boala totul concret adica eu ma cam pierd cand ajung pe acolo si uit de intrebari dar nu am auzit de la dansul decat da doua cu una ne vom lupta mai mult....se referea la boli .. acum cu incredere inainte tratamentul a dat randament oricum. Multumesc maya_87 buga    rodnar

da, stiu...sunt ffff scumpe. eu am fost de multe ori cu diferite probleme, ultima oara sa imi scoata o alunita si am dat 1 milion parca, sau poate chiar mai mult. insa stiu ca aparatura e de ultima generatie, omul e profesionist iar pentru cunostintele pe care le poseda si el a dat la randul lui multi bani, a investit timp si a facut sacrificii, deci nu ma doare mana cand trebuie sa platesc serviciile sale. eu l-am bombardat cu intrebari de fiecare data si mi-a explicat pe indelete. e bine sa iti faci o listuta cu nelamuriri inainte de a merge la dansul ca sa nu uiti ce trebuie sa il intrebi. pup!  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.