|
Nu esti logat.
Gardnerella..iritatie#1 2009-03-20 13:00:30
gardnerella..iritatiebuna de 2 sapt am primit un tratament pentru k la analiza mi s-a descoperit ca am gardnerella.nu am mai avut pana acum.am primit tratament cu ovule meclon si macmiror(alternativ) si 10 zile pastile macmiror.de cateva zile m-am iritat?oare sa fie de la ovule? macmiror am ma mai folosit si nu am mai avut nimik. sa fie de la meclon?...nu stiu ce sa mai fac.m-am spalat cu ceai, am dat cu crema de galbenele.mi s-a inrositvulva si pe langa.ma puteti ajuta?ce sa fac.eu am acest tratament pana pe 2 aprilie.este prea mult?doctora mi-a zis sa pun ovule pana atunci si sa ma spal o data pe sapt cu irigatorul cu ceai de galbenele.. sper sa ma ajutati.aa.. si am si senzatie de arsura.vor trece simptomele? multumesc Ultima oara a fost editat de ing3ras (2009-03-20 13:04:46) Offline #2 2009-03-20 13:24:24
Re: gardnerella..iritatiear fi bine sa te duci din nou al doctor si sa te vada! nus de ce in ultimul timp descopar ca oamenii folosesc crema de galbenele ca fiind buna pt toate , eu zic sa nu mai dai cu nimic si sa te duci la doc, poti face vreo infectie sau te miri ce dac iti faci tretamente ambulatorii dupa ureche Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2009-03-20 14:10:58
Re: gardnerella..iritatieori ai o reactie adversa la tratament ori nu functioneaza...oricare ar fi problema nu poti continua cu el... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|