homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de sani

#1 2009-03-20 14:47:34

Ride_it
New member
Inregistrat: 2009-01-16

Dureri de sani

Salutari, fetelor!
Voiam sa aflu urmatoarea treaba. Am luat timp de 3 luni anticonceptionale, mai exact Laurina, dupa ce am incetat administrarea lor...am inceput sa am dureri suportabile de sani...mai ales in jurul sfarcurilor, ba chiar s-a format o anumita sensibilitate... S-au intarit..si parca s-au marit usor. Nu stiu daca poate fi de la anticonceptionale. Un sfat ceva? O parere? Va multumesc. Va pup.

#2 2009-03-20 14:58:28

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Dureri de sani

de obicei datorita ac, sanii se "umfla" putin...se maresc ar fi prea mult spus, dar se bombeaza putin chicot dupa oprirea administrarii, in schimb, sanii revin la marimea initiala. nu stiu ce sa zic de acea durere, poate tot de la ac e si poate e normal, dar nu stiu sigur si ca sa nu dau vreun sfat gresit, zic doar sa mai astepti si alte pareri smile

bebe V., soarele si luna

#3 2009-03-20 15:04:13

Ride_it
New member
Inregistrat: 2009-01-16

multumesc, o sa astept si alte pareri. La fel stiam si eu...ca dupa oprirea administratii...sanii revin la marimea initiala.

#4 2009-05-23 22:34:05

dadalici
Full member
Inregistrat: 2008-06-25

fetelor am si eu o intrebare, sambata trecuta am avut ultima scurgere si sanii nu m-au mai durut de atunci. Nu iau anticonceptionale si nici nu am o viata sexuala activa. Totusi acum 2 zile durerile de sani au inceput iar, de parca as fi inaintea ciclului. Eu mai fac flotari seara, dar nu cred ca e o febra musculara.. va rog, daca stie vreuna de ce ma dor sa imi rasp si mie ... mersiiiii kram

"defineste'mi fericirea.."

#5 2009-05-23 22:37:54

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

durerile alea le am si eu inaintea menstruatie....dar dak abia tzia trecut nu cred k e de la asta....poate teai lovit sau e de la flotari

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Publicitate

loading...

#6 2009-05-23 22:39:06

dadalici
Full member
Inregistrat: 2008-06-25

inaintea menstruatiei stiu ca e normal sa le ai..eu nu inteleg de ce le am si acum neutral

"defineste'mi fericirea.."

#7 2009-05-23 22:40:45

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

eu ieri am fo la sala si azi azi dimineatza ma dureau sanii....dar aq nu ma mai dor ....nus poate e de la efort

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.