|
Nu esti logat.
Dureri de sani#1 2009-03-20 14:47:34
Dureri de saniSalutari, fetelor! Offline #2 2009-03-20 14:58:28
Re: Dureri de sanide obicei datorita ac, sanii se "umfla" putin...se maresc ar fi prea mult spus, dar se bombeaza putin dupa oprirea administrarii, in schimb, sanii revin la marimea initiala. nu stiu ce sa zic de acea durere, poate tot de la ac e si poate e normal, dar nu stiu sigur si ca sa nu dau vreun sfat gresit, zic doar sa mai astepti si alte pareri V., soarele si luna Offline #3 2009-03-20 15:04:13
Re: Dureri de sanimultumesc, o sa astept si alte pareri. La fel stiam si eu...ca dupa oprirea administratii...sanii revin la marimea initiala. Offline #4 2009-05-23 22:34:05
Re: Dureri de sanifetelor am si eu o intrebare, sambata trecuta am avut ultima scurgere si sanii nu m-au mai durut de atunci. Nu iau anticonceptionale si nici nu am o viata sexuala activa. Totusi acum 2 zile durerile de sani au inceput iar, de parca as fi inaintea ciclului. Eu mai fac flotari seara, dar nu cred ca e o febra musculara.. va rog, daca stie vreuna de ce ma dor sa imi rasp si mie ... mersiiiii "defineste'mi fericirea.." Offline #5 2009-05-23 22:37:54
Re: Dureri de sanidurerile alea le am si eu inaintea menstruatie....dar dak abia tzia trecut nu cred k e de la asta....poate teai lovit sau e de la flotari Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-23 22:39:06
Re: Dureri de saniinaintea menstruatiei stiu ca e normal sa le ai..eu nu inteleg de ce le am si acum "defineste'mi fericirea.." Offline #7 2009-05-23 22:40:45
Re: Dureri de sanieu ieri am fo la sala si azi azi dimineatza ma dureau sanii....dar aq nu ma mai dor ....nus poate e de la efort Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|