|
Nu esti logat.
Oprire AC#1 2009-03-20 18:24:45
oprire ACfetelor am si eu o mica problema....m'am hotarat sa iau ac...am luat doar o luna iar la a 2 luna am luat cateva apoi la a 4 pastila le'am oprit k am auzit k o sa imi afecteze mai tarziu...apoi am avut contact sexual neprotejat..dar iubi nu a terminat in mine....si nu cred k este nici o problema o singura data si a dat drumu in mine km la vreo 2 saptamani dupa oprirea AC.si trebuia sa imi vina si nimic...au trecut deja 2 saptamani si ceva.am facut si nu test si nimik...nu stiu ce sa mai fac...crede'ti k as putea fi... astept sfaturi Offline #2 2009-03-20 18:29:01
Re: oprire ACtestul trebuie sa il faci la o saptamana intarziere sau la 3 saptamani de la contact.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2009-03-20 18:35:17
Re: oprire ACok..ms mult....o sa mai astep sa vad ce se intampla Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|