homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oprire AC

#1 2009-03-20 18:24:45

daanutzaa
Membru
Inregistrat: 2009-03-20

oprire AC

fetelor am si eu o mica problema....m'am hotarat sa iau ac...am luat doar o luna iar la a 2 luna am luat cateva apoi la a 4 pastila le'am oprit k am auzit k o sa imi afecteze mai tarziu...apoi am avut contact sexual neprotejat..dar iubi nu a terminat in mine....si nu cred k este nici o problema   neutral  o singura data si a dat drumu in mine km la vreo 2 saptamani dupa oprirea AC.si trebuia sa imi vina si nimic...au trecut deja 2 saptamani si ceva.am facut si nu test si nimik...nu stiu ce sa mai fac...crede'ti k as putea fi...  sad  grater   astept sfaturi puss

#2 2009-03-20 18:29:01

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: oprire AC

testul trebuie sa il faci la o saptamana intarziere sau la 3 saptamani de la contact..
la vreo 2 sapt de la oprirea ac nu trebuia sa ejaculeze in tine k nu mai erai proteajta..acum nu ai ce sa faci decat sa astepti..

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2009-03-20 18:35:17

daanutzaa
Membru
Inregistrat: 2009-03-20

Re: oprire AC

ok..ms mult....o sa mai astep sa vad ce se intampla

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.