homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cyclocur...a auzit cineva de el?

#1 2009-03-20 19:16:28

lilly_tanase
Membru
Inregistrat: 2009-03-20

cyclocur...a auzit cineva de el?

Buna seara,cu probleme scriu si eu...ca si ceilalti asteptand o solutie sau macar o speranta.Am luat o perioda anticonceptionale gynofen 35 si in momentl cand mi0au aparut niste sangerari..scurgeri maronii mi s-a spus ,de catre doctoita mea sa le schimb cu triqilar. Dupa o anumita perioada au reaparut sangerarile si doctorita a zis sa fac pauza de 2 luni si sa iau din nou gynofen 35.Am facut pauza si cand am reinceput cu gynofen 35 am avut niste scurgeri si mai abundente ca inainte.am oprt pastilele dupa 8 zile si am fost la medic.mi s-a dat cyclocur..in prima zi 3 la diferenta de 3 ore,a doua zi una dimineata si una seara si azi din nou 3 de culoare rosie...si mi sa- spus ca in cazul in care nu se opreste sangerarea va trebui sa fac chiuretaj.e normal asa ceva? mi-e frica,de ce trebuie sa fac chiuretaj daca nu sunt insarcinata?
Va rog ajutati-ma cu un safat!

#2 2009-03-20 19:18:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: cyclocur...a auzit cineva de el?

doar ca sa opreasca singerarea...
nu stiu in ce tara esti si ni am nici experienta cu pastilele pe care le iei tu...nu te pot ajuta mai mult deci

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.