homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean strain

#1 2009-03-21 09:05:13

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

acte necesare pentru casatoria cu un cetatean strain

buna fetelor ! In primul rand cer scuze moderatoarelor daca mai exista un topic de acest gen ,eu nu l-am gasit....

Intrebare :ce acte imi trebuie ca sa ma marit cu un francez ,casatoria va avea loc in Franta .Daca stiti, dati-mi cat mai multe detalii va rog...

M-am gandit ca poate a mai fost cineva in situatia mea si ma  scuteste de niste drumuri inutile ,oricum o sa incerc sa ma mai informez de pe net inainte

#2 2009-03-21 09:49:28

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: acte necesare pentru casatoria cu un cetatean strain

vezi ce ceva site francez de la primarie/stare civila. e imposibil sa nu fie

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2009-03-23 12:41:44

adrriana
Full member

Daca cineva stie ,va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot obtine certificatul de celibat si pe cel de cutuma pentru casatoria cu un strain ?Eu ma aflu in Romania si as vrea sa le iau de aici !

nu stie nimeni?

Ultima oara a fost editat de adrriana (2009-03-23 20:54:57)

#4 2009-03-24 11:59:46

adrriana
Full member

scuze ca va tracasez cu aceeasi intrebare ,o mai aduc o data in atentia voastra ca tare greu obtin genul asta de informatii .Nu e nimeni printe voi care sa/se va casatori in strainatate? De unde luati blestematele alea de certficat de celibat si mai ales pe cel de cutuma ?
Astept un raspuns, poate azi sunt mai norocoasa...

#5 2009-03-24 13:43:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Casatoria cu cetatean strain sau intre cetateni straini

- certificatul de nastere, original, copie si traducere legalizata
- actul care atesta ca a fost desfacuta casatoria anterioara sau a incetat, original, copie si traducere legalizata
- dovada de la autoritatiile locale, in cazul in care exista conventie intre Romania si statul respectiv
- daca aceasta conventie nu exista, dovada se va elibera de Ambasada statului respectiv (dovada va cuprinde, in mod obligatoriu faptul ca, in conformitate cu legea nationala sunt indeplinite conditiile de fond si ca se poate casatori in Romania)
- in cazul in care ambii soti sunt cetateni straini sau cu domiciliul in strainatate va fi necesar sa se faca dovada sederii in municipiul in care se va solicita efectuarea casatoriei in intervalul cuprins intre data depunerii actelor si data oficierii casatoriei.

Ora si data oficierii se stabileste de catre ofiterul de stare civila, in functie de dorintele dumneavoastra si de posibilitatile conferite de programul serviciului.
sper sa iti fie de ajutor.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.