homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O parere...??

#1 2009-03-21 15:37:10

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

o parere...??

acum 3 zile am terminat tratamentul pentru candida si gardnerella care a constat in: ovule fluomizin 1 ovul/seara, doxiciclina timp de 10 zile 1/12 ore primele 2 zile, apoi una pe zi pana la a 10-a zi, tinizol 500 4 capsule/ doza unica. Am respectat cu strictete ce mi-a spus doamna doctor, dar de cand am terminat tratamentul am o secretie galbuie care din fericire nu mai este in cantitati asa mari cum era inainte de tratament si nici nu mai miroase urat> Ce ma ingrijoreaza este culoarea... un galbui... Stiu ca trebuie sa repet analiza de secretie, dar acum nu sunt in oras si trebuie sa-mi vina si ciclu in urmatoarele zile si nu ma pot duce. Precizez ca mi s-a facut si o urocultura care a iesit negativ si antifungigrama, deci presupun ca tratamentul a fost bun, numai ca acea culoare..... Se poate sa nu-mi fi trecut? Sa repet tratamentul? Va rog o parere....

#2 2009-03-21 15:41:52

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: o parere...??

nu repeta tratamentul pana nu sti exact ce ai..... secretia vaginala difera de la zi la zi in zilele de ovulatie e mai transparenta....si cu cat se aprpie de menstra e mai grosuta ...dac e mai putina si nu are miros s-ar putea sa fi scapat de candida smile dar trebe sa mergi la medic pt a verifica

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2009-03-21 16:53:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: o parere...??

daca e galbuie s-ar putea sa nu fi scapat inca de gardnerella

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.