|
Nu esti logat.
Fetelor help me#1 2009-03-22 22:05:12
fetelor help mein luna ianuarie am luat iasmin...dupa aceea nu am mai luat mentionez ca am luat o singura luna adica ianuarie....nimic deosebit pana luna februarie cand mi-a venit menstra dar mai putin decat luna trecuta in loc de 7 zile au fost doar 5 si mai putin decat de obicei...problema care e din feb au inceput sa ma doara pieptul si simt cum imi baga presiune in piept... sa fie vorba de o sarcina cu toate ca am facut test si a iesit pozitiv sani tot ma dor si in plus am mai luat in greutate cam aporximativ 1 kg:) nu stiu de ce dar simt ca sint gravida lucru care sper sa fie adevarat pentru ca iubitul meu vrea un bebe dar sint totusi nedumerita azi trebuia sa imi vina dar inca nu vad nici un semn normal ar trebui sa imi vina pe 24 martie dar imi vine mai devreme cu 2 zile ca de obicei. ar trebuie sa imi fac iluzi degeaba sau chiar sant . va rog putin ajutor Offline #2 2009-03-22 22:06:52
Re: fetelor help meDaca testul e pozitiv, e clar ca esti insarcinata. Felicitari #3 2009-03-22 22:11:05
Re: fetelor help menuuuuuuuuu scuze am vrut sa zic ca a iesit negativ dar problema mea este ca nu stiu sigur ca nu am mai facut alt test sa stiu dar sani tot ma dor si am devenit foarte sensibila cand iubitul meu ma pupa sau ma ia in brate..asta sa fie vreun semn ca am dreptate Offline #4 2009-03-22 22:15:49
Re: fetelor help mePoate sa fie si simptom ca vine menstra. Daca iti intarzie mai mult de o saptamana, 7 zile, fa un test. Te va lamuri #5 2009-03-22 22:21:14
Re: fetelor help mein mod normal eu nu am probleme cu sani cand trebuie sa imi vina menstra si in plus ieri mi-a curs un fel de lactoza din san fara sa il ating m-am simit uda si cand am pus mana era asa lipicios. sa fie de vina iasminul care l-am luat luna ianuarie sau nu stiu ce sa mai cred Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|