|
Nu esti logat.
Nelamurie#1 2009-03-22 23:08:00
nelamurieBuna fetelor...am si eu niste prob in ultima vreme si nu stiu cum sa le rezolv...am luat Karissa timp d 4 luni dupa care am facut pauza o luna.le-am reluat si totul e bn...mentionez ca eu am si niste prob la burta in sensul ca ma duc des la baie...am incercat sa rezolv prob asta cu antibiotice, imi trece dar revine mereu.Problema este ca in ultima vreme simt nevoia sa merg la baie si in timpul actului sexual si usor disconfort(usturimi, neplacere), iar in urma cu cteva sapt am avut o sangerare si nu stiu care ar fi fost cauza. Cand am fost ultima oara la ginecolog i-am spus ca simt o presiune p vezica in timpul actului sexual dar mi-a spus ca tb sa merg la un urolog si atat. De la ce sa vina problema si unde tb sa ma duc la ginecolog sau la urolog? Offline #2 2009-03-23 01:22:03
Re: nelamurieo vizita la un urolog si alta la ginecolog (un test papanicolau) iti pot da un raspuns la problema ta... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|