homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc - 4-5

#77 2009-03-24 14:53:48

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Vreau sa slabesc - 4

eu incerc sa ma urnesc sa-mi cumpar cantarul ala odata... dupa aia oi sti cum stau...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#78 2009-03-24 14:54:39

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

cam cate calorii ai ajuns sa papi zilnic, heim? si cate papai inainte?

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#79 2009-03-24 14:54:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nici nu pot sa-mi imaginez ce fericita o sa fiu  majoreta
oricum nu sunt absurda, ma simt destul de ok si asa

nicolle, nu stiu cate mancam inainte, probabil ma apropiam de 1000
acum incerc sa nu depasesc 600, pe cat posibil
dar tu nu te lua dupa mine, sper ca nu e nevoie sa-ti spun smile

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-03-24 14:56:04)

#80 2009-03-24 15:00:11

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

mi-am luat eu un cantar mecanic ca am zis ca poate o fi bun, dar nu stiu ce sa zic.. e dubios si asta.. cred ca pana la urma iau un tefal bun dar scump.. desi e 2, 3 mil.. cam mult pt un cantar neutral

#81 2009-03-24 15:01:05

Soleil
Addicted member

pai eu nu pot rezista cu 1000...d-apoi cu 600 hmm
de ce sa nu ma iau dupa tine? tu ai 39 kg la 1.50...eu am 52 la 1.62...deci teoretic esti mai slaba decat mine wink

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#82 2009-03-24 15:01:37

alinda
Diamond member

pai ioana, am vazut ca Tefal-ul "calculeaza" procente de grasime, etc... eu una nu prea cred in bazaconiile astea...

#83 2009-03-24 15:02:15

heimdall
Diamond member

pai nu te lua dupa mine fiindca eu am alte dimensiuni si categoric alt tip de metabolism si tu cu 600 kcal ajungi in spital  neutral

#84 2009-03-24 15:03:01

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu mananc mai putin de la o vreme dar tot nu slabesc..mai ales acum cu postu nu inteleg de ce nu slabesc
paine nu mananc..decat ff rar un covrig cand n-am ce manca...
pap fructe de mare,fructe,am mai papat si ciocolata de post (neagra) dar nu exagerat...pate de posty,salate..
si totusi nimic sad
mai fetelor ce sunt cu greutatile astea la voi?
deja o dati spre skinny...nu e bine nici asa

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-03-24 15:04:13)

#85 2009-03-24 15:03:28

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

da alinda, dar oare o exista un cantar sa arate chiar greutatea reala mereu?

#86 2009-03-24 15:05:22

Soleil
Addicted member

stai linistita heim, n-am nici o sansa sa ajung la 600 de cal...decat daca doamne fereste da un necaz mare peste mine, ca atunci nu mai pot manca defel...

Thé à la menthe hjarta

#87 2009-03-24 15:07:57

vavi
New member
Inregistrat: 2009-02-01

Buna ,
Si eu vreau sa slabesc si tot am citit pe net de reteta lui Catalin Crisan,cum a slabit el ....stiti ceva despre ea?a incercat-o cineva pana acum?....

"Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla ci ceea ce faci cu ce ti se intampla"

#88 2009-03-24 15:12:47

alinda
Diamond member

ioana_4 a scris:

da alinda, dar oare o exista un cantar sa arate chiar greutatea reala mereu?

asta e si problema mea neutral daca arata intr-adevar greutatea reala, atunci o arata mereu. am mai scris pe aici ca ma gandesc sa iau unul si sa-l testez de la inceput cu niste produse "standard" sa zicem (gen 1 kg de faina, etc...)

#89 2009-03-24 15:14:16

heimdall
Diamond member

vavi, am impresia ca e dieta pe care o tine Wild, cu o zi fructe / o zi carne / o zi lactate etc... nu sunt sigura

#90 2009-03-24 15:17:18

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu nu sunt asa drastica sa numar caloriile , sa ma cantaresc in fiecare zi .....doar sunt ff atenta la ce mananc si mai ales seara nu mai pap nimik ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#91 2009-03-24 15:19:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Dieta Catalin Crisan

Dieta adoptata de Catalin Crisan, va permite sa mancati pe saturate, de 5 ori pe zi, dand rezultate vizibile dupa numai 10 saptamani. Dieta se adreseaza persoanelor care doresc sa slabeasca cel putin 15 kg, fara a se infometa si fara a-si pune sanatatea in pericol. Cu ajutorul acestei diete, Catalin Crisan a slabit 32 kilograme in doar 10 saptamani, devenind altul aproape peste noapte.

Dieta adoptata de Catalin Crisan dureaza in total 66 zile, impartite in 6 etape, de durata variabila, in functie de numarul de kilograme pe care doriti sa le pierdeti. In primele doua saptamani, se pot consuma, in cantitati nelimitate, carne, mezeluri, 1 ou pe zi si branzeturi.  In urmatoarele etape, dieta se bazeaza pe consumul de fructe si legume, alaturi de lactate si carne slaba.

Cel mai important la aceasta dieta este faptul ca puteti manca pe saturate: cate 5 mese pe zi, din 3 in 3 ore. Astfel, pe toata durata dietei, nu veti avea niciodata senzatia de foame sau de disconfort fizic. De asemenea, dupa incheierea dietei, este foarte important sa nu mancati dezordonat, sa pastrati 3 mese la ore fixe si sa consumati cat mai multe fructe si legume. Inainte de inceperea dietei, se efectueaza un set riguros de analize, iar starea de sanatate este monitorizata in permanenta.

Recomandari generale in timpul dietei:

Luati 5 mese pe zi.
Nu mancati intre mese si nu sariti peste o masa.
Nu consumati dulciuri sau bauturi alcoolice si nu folositi ulei.
Beti 3 litri de lichide pe zi, dar niciodata in timpul mesei.
Bauturile carbogazoase (Coca Cola, Pepsi, etc.) sunt interzise; in schimb apa plata sau minerala, sifonul, ceaiul si cafeaua sunt permise.
Nu mancati niciodata mai tarziu de ora 19.30.

ETAPA I - 2 saptamani

? CARNE - fara restrictie de cantitate, gatita fara ulei (gratar, frigarui, friptura la cuptor, fiarta)-inclusiv peste si organe

? MEZELURI - fara restrictie de cantitate

? OUA - 1/ZI

? BRANZETURI FERMENTATE -telemea, cascaval, branza topita-100g/zi

CONDIMENTE : lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, mustar (moderat, fara zahar)
INTERZIS: hrean, ceapa, usturoi, miere de albine

INDULCITORI ARTIFICIALI: CICLAMAT, ASPARTAM, ZAHARINA

EFFORT FIZIC - echivalent cu 5 km/zi:  mers pe jos, 15 min. gimnastica/zi

ETAPA II- 9 zile

3 zile:

? FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500g/zi

? LEGUME (zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude, sup, ciorbe-cu lamaie sau iaurt, ghiveci la cuptor)

? LACTATE PROASPETE - 400 g/zi

FRUCTE INTERZISE: mango, avocado, struguri, pere, prune, fructe uscate, smochine, stafide, curmale,etc; nuci, alune, fistic, seminte

LEGUME, ZARZAVATURI INTERZISE: sfecla rosie, cartofi, linte, porumb, fasole uscata, mazare, dovleac, masline

LACTATE PERMISE : lapte , chefir, cas, lapte batut, iaurt, sana, branza de vaci, branza de casa, Mozzarella si Ricotta.

INDICATII:
SUPE : fara ulei, fara bors- cu lamaie

LEGUME GATITE- nu crude , nu cu ulei

FRUCTE ? consumate separat, nu ca desert ci ca gustari

6 zile:
? CARNE, MEZELURI, OUA (fara restrictie de cantitate)

ETAPA III - 12 zile

3 zile:

-2 oua/zi; 100g. branzeturi nefermentate
sau

-1 ou/zi; 200g. branzeturi nefermentate.

Se adauga 2 mese/zi de legume cu pigment verde fara restrictii de cantitate (spanac, urzici, castravete, varza alba, dovlecei, fasole verde, conopida, broccoli, ciuperci, vinete, gulii, ceapa verde, usturoi verde, andive)

3 zile:

CARNE, MEZELURI+ OUA (fara restrictie de cantitate)

3 zile:

FRUCTE -crude, coapte, compot, sub forma de gustari -500 g/zi

LEGUME (zarzavaturi) -fara restrictie de cantitate (crude, supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt, ghiveci la cuptor)

LACTATE -500 g/zi

3 zile:

CARNE, MEZELURI (+ 1 ou) -fara restrictie de cantitate

ETAPA a IV-a - 13 zile

2 zile:

FRUCTE ? 500 g/zi
LEGUME  (fara restrictie de cantitate)
LACTATE -500 g/zi

3 zile:

CARNE slaba si MEZELURI slabe.

La o singura masa a zilei o salata verde, ardei verde si varza alba

2 zile:

FRUCTE si LEGUME

1 zi:

LACTATE proaspete-500 g/zi

2 zile:

FRUCTE si LEGUME

3 zile:

CARNE slaba si MEZELURI slabe

ETAPA a V-a - 8 zile

2 zile:
FRUCTE si LEGUME

1 zi:
LACTATE proaspete

2 zile:

FRUCTE si LEGUME

3 zile:

CARNE slaba si MEZELURI + 1 OU/zi

ETAPA a VI-a - 10 zile

2 zile:
FRUCTE - 500 g/zi

LEGUME
LACTATE proaspete -400 g/zi

8 zile:

alternativ:
- o zi ?fructe, legume, salate
- o zi ?carne slaba (la o masa o salata)

Mie una mi se pare tare complicat lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#92 2009-03-24 15:20:18

alinda
Diamond member

valy, sa inteleg ca ai redus fast-food-ul?

#93 2009-03-24 15:22:08

alinda
Diamond member

nu mi se pare prea inteligent sa incerci sa slabesti mancand "mezeluri fara restrictie de cantitate"... neutral

#94 2009-03-24 15:22:48

Soleil
Addicted member

alinda a scris:

nu mi se pare prea inteligent sa incerci sa slabesti mancand "mezeluri fara restrictie de cantitate"... neutral

la asta ma gandeam si eu acum...cu siguranta, nu e sanatos... grasime +E-uri!  :f?rv?nad:

Thé à la menthe hjarta

#95 2009-03-24 15:25:12

heimdall
Diamond member

2 saptamani numai carne, mezeluri si oua... cred ca dupa 3 zile as fi deja in spital
dar cine e din cale afara de sanatos si-si permite... ce sa zic
m-am mai paruit o data cu niste adepte Atkins si Montignac, deci nu comentez smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.