Vreau sa slabesc - 4-75
- skumpi
- Vizitator
Re: Vreau sa slabesc - 4
deci bine stiam eu
Sidoni@ mama... nu asa... cand ai ziua d lactate...bagi iaurturi...lapte...branza... cas... normal in cantitati mici dar nu minuscule...si mananci de 3-4 ori pe zi... cand ai fructe... papi acolo ... o banana, 2 porto, un gref, un kiwi... k nu contin multe calorii fructele.,..mai tzin si d foame si mai sunt si pline d vitamine...cu legumele la fel... dar mananci numai din 'gama " respectiva ... u azi ai mancat fruct, leguma...oua
- skumpi
- Vizitator
Sidoni@ a scris:skumpi a scris:dieta disociata nu era o zi fructe...o zi lactate...o zi legume ?
ai mancat putin...normal k ti`e foame
ia si mananca o portocala...un gref... nu o sa o poti tzine asa la infinit
E vorba de dieta disociata de 90 zile, in care dimineata de consuma fructe, iar apoi, pe randm pe zile, se consuna, in prima zi proteine, in a doau legume, treia carbohidrati si a 4 a fructe, apoi de la capat. Dieta clasica disociata am tinut-o saptamana trecuta am dat jos 2 kg
si dc nu mergi tot pe aia ? dak ai avut rezultate...decat sa te infometezi asa....
- Sidoni@
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-09
skumpi a scris:deci bine stiam eu
Sidoni@ mama... nu asa... cand ai ziua d lactate...bagi iaurturi...lapte...branza... cas... normal in cantitati mici dar nu minuscule...si mananci de 3-4 ori pe zi... cand ai fructe... papi acolo ... o banana, 2 porto, un gref, un kiwi... k nu contin multe calorii fructele.,..mai tzin si d foame si mai sunt si pline d vitamine...cu legumele la fel... dar mananci numai din 'gama " respectiva ... u azi ai mancat fruct, leguma...oua
Micul dejun este recomandat sa constea in fructe (piersici, mere, pere, kiwi, portocale, mandarine, caise, cirese, fructe de padure si alte fructe de sezon). Stim ca anumite persoane se plang ca nu au o prea buna toleranta la fructe, in special dimineata. Dupa cateva zile organismul se obisnueste insa si veti putea continua cu succes dieta.
mar
Urmeaza apoi un ciclu alternativ de proteine, legume, carbohidrati si fructe. Nu este recomandat a se schimba ordinea!
Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta (200g) /sau/ 3 oua fierte /sau/ branzeturi/cascaval. Este recomandat sa asociati si salate mari cu acestea (fara prea mult ulei si stropite cu suc de lamaie) Dupa pranz este recomandat sa mancati 200 ml supa fara taietei Cina: trebuie sa consumam aceeasi mancare ca la pranz. Nu trebuie totusi sa mai mancam si supa!
Ziua 2: Fibre
Pranz: Orice tip de legume si verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi ?) crude sau fierte. Se pot folosi condimente in cantitati moderate. Puteti asocia la acestea 3 felii de paine integrala din secara (se gaseste in super-marketuri iar pe amblaj este promovat chiar procentul de fibre!) si salata cat doriti (fara prea mult ulei si stropita cu suc de lamaie) Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici
Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste din faina integrala fierte cu condimente sau bulion /sau/ cartofi fierti in apa simplu sau cu plante aromatice. Cina: o felie mai mica de tarta cu fructe sau o inghetata mica, sau 4 tablete de ciocolata cu peste 70% cacao. Ziua 4: Fructe Pranz si cina: Orice fel de fructe (eventual mai putine banane), in cantitati moderate
Apoi reluati cu ziua 1?
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
la cat a mancat cu siguranta o sa slabeasca skumpi a mancat destul de putin zic eu, asa ca sidoni@ mai mananca ceva
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
am alergat si eu azi 2,6 km dar cu viteza....plus ce am mai facut in antrenament
expect the worst , hope for the best!
- Sidoni@
- Sr. member
skumpi a scris:Sidoni@ a scris:skumpi a scris:dieta disociata nu era o zi fructe...o zi lactate...o zi legume ?
ai mancat putin...normal k ti`e foame
ia si mananca o portocala...un gref... nu o sa o poti tzine asa la infinit
E vorba de dieta disociata de 90 zile, in care dimineata de consuma fructe, iar apoi, pe randm pe zile, se consuna, in prima zi proteine, in a doau legume, treia carbohidrati si a 4 a fructe, apoi de la capat. Dieta clasica disociata am tinut-o saptamana trecuta am dat jos 2 kg
si dc nu mergi tot pe aia ? dak ai avut rezultate...decat sa te infometezi asa....
Pai ma infometam mai mult cu cea veche
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
io daca mananc 500 de calorii pe zi car slabesc? (ipotetic)
- Sidoni@
- Sr. member
Loveable a scris:io daca mananc 500 de calorii pe zi car slabesc? (ipotetic)
Sigur slabesti, dar nu cred ca e recomandat sa mananci atat de putine, acum depinde si de activitatea desfasurata.
- Loveable
- Diamond member
casa masina scoala masina casa net...asta`i activitatea mea...so .. nu prea ard calorii da`...cat slabesc la 500 calorii pe zi?
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
majestik a scris:annabel a scris:maje faci foamea la aia cu lichide a lu luciu.doar daca o incerci pe cea cu batoane de slabit, 400g de lactate, carne fiarta si nu mai stiu ce.aia pare a fi umana
pe asta nu o situ. :f?rbryllad: doamne, ce de diete mai exista in lumea asta!
am mai pus site-ul o data pe net, dar uite-l: http://libertatea.ro/stire/a-slabit-42-kg-234652.html
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
love nu-ti ramane sa vezi cat rezisti sa mananci de 500 calorii si sa vezi cat slabesti ideal ar fi fost sa te fi apucat de ceva timp(macar o luna)si cate 1000-1200cal pe zi si vedeai deja rezultate.fara a fi nevoita acum sa recurgi la "superslim"si la"500cal pe zi" ai grija de stomacul tau.ca si la volan daca mergi dintr0un capat al orasului in altul, iti trebuie energie.nu sa lesini la volan
eu tocmai am venit dela tae-bo .super misto.deja incepe sa-mi super placa.
- Loveable
- Diamond member
da io nu vreau sa tin o dieta bazata pe calorii putine. doar ca azi am inceput superslimu si atat am mancat azi...atat am vrut, atata mi-a foat foame si pofta.. si ma gandeam daca tot atata o sa`mi fie foame si nu mai tare...cat slabesc? asta era chestia..
- skumpi
- Vizitator
da ce dieta vrei u love ? asta e ideea... mancare cu cat mai putine calorii...ca sa poti manca in cant mai mari si sa nu lesini...
- Loveable
- Diamond member
daca iau superslim pot sa mananc ce vreau/ce mi-e pofta..
- skumpi
- Vizitator
Sidoni@ a scris:skumpi a scris:Sidoni@ a scris: E vorba de dieta disociata de 90 zile, in care dimineata de consuma fructe, iar apoi, pe randm pe zile, se consuna, in prima zi proteine, in a doau legume, treia carbohidrati si a 4 a fructe, apoi de la capat. Dieta clasica disociata am tinut-o saptamana trecuta am dat jos 2 kg
Pai ma infometam mai mult cu cea veche
pai nush cum te infometai ca era de`ajuns sa mananci dimi : un pahar d lapte la amiaza : un iaurt seara niste branza cu ceva
si tot aveai ceva in stomac... nah...u stii
intreab`o pe wild ea cum manca... ca repet n`am auzit`o sa se planga d foame acuma normal k nu esti cu burta plina...da nici lihnita`
- skumpi
- Vizitator
Loveable a scris:daca iau superslim pot sa mananc ce vreau/ce mi-e pofta..
geeeez dupa cat ai citit pe aici u chiar ai impresia k iei o apstila si bagi in tine cat vrei si slabesti ? dak ar fi asa crezi k cineva s`ar mai chinui cu diete si sport ? nu fi bolunda love
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
mai ..doar n-o sa bage acum 2 kg de cartofi prajiti in ea, 3 big macuri, si un platou de prajituri. mancand echilibrat,normal deci nu dieta drastica si cu pastilele poate slabi.
Dragostea nu se stă, se face.
- Loveable
- Diamond member
skumpi a scris:Loveable a scris:daca iau superslim pot sa mananc ce vreau/ce mi-e pofta..
geeeez dupa cat ai citit pe aici u chiar ai impresia k iei o apstila si bagi in tine cat vrei si slabesti ? dak ar fi asa crezi k cineva s`ar mai chinui cu diete si sport ? nu fi bolunda love
da am mai tinut cu superslim..si am mancat tot ce am vrut, si am slabit...
- bpaula
- New member
- Inregistrat: 2007-01-22
si eu pe aci....din experienta mea cu superslim pot sa va spun cas f bune in sensul ca nu mai ai pofta de mancare deloc kiar din prima zi...dar eu una nam putut sa le iau decat 5 zile ptk seara ma simteam f rau abia puteam sa respir uneori si ma intepa in dreptul inimii, desi eu nu ma stiu cu afectiuni....o matusa de a mea a slabit cu ele 20 de kg in 3 luni si asta ma tentat...dar din ce am citit eu despre ele nus kiar asa de indicate pt sanatate, si cei mai afectati sunt cei care au de dat jos cateva kg, ptk cei care au intradevar grasime multa nau simtit nimik cat timp leau luat...asa ca aveti grija, dc va simtiti rau de la ele nu le mai luati ptk am citit ca unele pers au ajuns si la spital....
cand regreti, gresesti a doua oara....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|