|
Nu esti logat.
Aparat dentar-2#20 2011-04-27 11:45:34
Re: Aparat dentarti-l pune la loc, dar la ea e ceva de mica, deci maxilarul nu e sarit, e pur si simplu subdezvoltat in partea inferioara si supradezvoltat in partea superioara, iar chestia asta se rezolva cu aparat dentar. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #21 2011-04-27 13:57:59
Re: Aparat dentar
asa e, ai dreptate, cred ca am sa-mi iau inima in dinti dupa admitere si am sa ma duc la un ortodont sa vad ce-mi recomanda Offline #22 2011-04-27 14:16:26
Re: Aparat dentareu mi l-am pus anul trecut in septembrie, cand ma pregateam sa merg la faculta. crede-ma ca mi-a parut rau o vreme ca nu l-am purtat in liceu, dar uite ca la cat de aiurea a fost totul, acum am dintii drepti pentru un canin crescut in "cerul" gurii a trebuit pe toata arcada sa imi puna. uf...dar na..in septembrie mi-l ia jos si o sa fiu tare happy. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #23 2011-04-27 14:46:17
ar fi super sa dureze mai putin de un an Offline #24 2011-04-27 16:58:24
Re: Aparat dentarsi ai mei au zis la fel, de aceea am muncit singura si am strans bani ca sa mi-l pun. eu zic k nu era moft pt ca se vedea urat, zici ca eram fara 1 dinte si nu merita sa imi scoata dintele sanatos si sa imi puna altul. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-27 20:31:19
Re: Aparat dentarAs vrea sa stiu daca este cineva care si-a pus aparat dentar (indiferent de model) in conditiile in care avea doar pe masele: plombe, coronite de portelan sau lucrari mai ample (punte - 3 masele, de exemplu). Offline #26 2011-04-27 20:57:48
Re: Aparat dentarsa inteleg ca nu exista dinte natural? sau cum? ca nu inteleg When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #27 2011-04-27 21:17:03
Re: Aparat dentarba da, toti dintii sunt naturali, fara plombe. problema este la masele din spate, mai multe coronite de portelan. Offline #28 2011-04-27 21:31:30
Re: Aparat dentarpai nu cred ca sunt cu probleme, pentru ca acele coronite sunt facute sa dureze. de asemenea, aparatul dentar se poate pune pe orice fel de dinte, fara problema, chiar si pe cel pe jumatate rupt si refacut prin plombare. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #29 2011-04-27 21:40:53
Re: Aparat dentarnu mi-e frica de cum o sa arate, de dureri sau de cati ani va trebui sa-l port, mi-e frica doar sa nu-mi spuna doctorul ca trebuie sa scoata ceva. dupa ce ca nu am mai nimic bun, asta ar fi ultimul lucru pe care mi l-as dori. Offline #30 2011-04-27 21:54:30
Re: Aparat dentarortodontul ar putea sa iti spuna mai bine. stiu ca au fost persoane care au avut si implant dentar si aparat si intr-adevar, implantul nu l-au miscat. chiar si pe youtube sunt filmulete cu multi oameni in situatia ta. de cele mai multe ori, daca ai locuri libere de la extractii intre 2 dinti(mai ales la masele) poti alege sa ti le aproprie cu aparatul si sa lasi in spate gol When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #31 2011-04-27 21:57:55
Re: Aparat dentaram o masea lipsa de mai bine de 8 ani, iar gingia s-a retras considerabil. ar fi minunat sa se poata apropia cu aparat dentar. problema este ca si maseaua de langa acest spatiu e pe duca si pentru aceasta mi s-a recomandat implant. Offline #32 2011-04-27 22:06:16
Re: Aparat dentarnu ai de ce. totusi, un ortodont te poate lamuri cel mai bine... eu iti spun doar ce stiu de la medicul meu, insa nu stiu sigur cat e de aplicabil si la tine. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #33 2011-08-11 17:59:42
Eu mi-am pus zilele trecute aparat din safir, e transparent si destul de discret (in comparatie cu cel metalic). Pe mine m-a costat 2500 ron. Nu e putin, dar in nici un caz nu sunt mii de euro. Iar aparatul clasic, metalic era 1500 ron. Daca esti din București iti pot recomanda clinica si medicul la care merg eu. Ca sa nu zica nimeni ca fac reclama mascata, intra pe blogul meu...aici gasesti poze, detalii... e un jurnal de bord al experientei mele cu apartul dentar. Offline #34 2011-08-12 08:14:18
Re: Aparat dentaraanca ai warn pt postare multipla. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|