|
Nu esti logat.
Urgent#1 2006-03-20 18:59:56
urgentla cabinetul de planning de unde imi iau anticonceptionale lofemenal nu mai sunt aceste pastile...nu am intrebat de ce..probabil k nu a ajuns stokul.am fost azi sa intreb daca au si au zis k nu.era o doctoritza care a zis sa ma duc sa-mi iau rigevidon sa nu intrerup administrarea anticonceptionalelor.am sa ma duc sa iau...dar..nu stiu cum sa le incep.am citit pe internet despre ele si scris k o folie se incepe in 1 zi de menstruatie.eu tre sa termin folia asta de lofemenal.pe la a3a pastila maronie imi vine menstruatia.folia de rigevidon trebuie sa o incep cu prima pastilutza kiar in ziua cand imi vine menstruatia sau tre sa termin toata folia de lofemenal apoi sa incep folia noua de rigevidon?si..daca incep rigevidonul va fi nevoie un timp de protectie suplimentara? va rog sa-mi raspundeti mai repede.sper sa mi se potriveasca rigevidonul pt k as vrea sa continui cu el...sa nu mai iau lofemenal care se dau doar la planning. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2 2006-03-20 20:08:54
Re: urgentaha...ok..de asta nu stiam..k pe net scria k sa incep rigevidonul din 1 zi de menstruatie..de ce pe net scrie asa..?si..am nevoie de protectie suplimentara?k la asta nu ai rasp.ms frumos de rasp Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2006-03-20 20:09:02
Re: urgentsi sa stii ca si rigevidonul are 7 pstilutze maronii,asa ca n-o sa-ti fie deloc greu.nu vreau sa te sperii,iti zic doar ca mie rigevidonul nu mi-a facut bine deloc,dar nu ma refer la efectul contraceptiv.sper ca tu sa nu ai nicio pb. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #4 2006-03-20 20:10:22
Re: urgentdeci:se ia in prima zi de menstruatie in cazul in care iei pt prima oara antibebe.la a cata folie esti acum? A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #5 2006-03-20 20:17:13
Re: urgentsperam ca ti-am fost de folos si ca te-ai lamurit si totodata,linistit! A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline Publicitateloading...
#6 2006-03-20 20:20:26
Re: urgentpoi eu lofemenal iau de 11 luni:D acu k nu mai are la planning mi-a zis o doctoritza sa iau rigevidon.sper sa fie bune pt mine.poi nu stiam k au si pastile maro pt k eu pe net vazusem k scrie de folie cu 21 pastiel..de asta nu stiam cum sa iau:Doricum ms..mi-ati fost de ajutor Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #7 2006-03-20 20:25:39
Re: urgentda stiu asta...da ma intreb daca o sa imi apara iar sangerari...daca folosesc alte pastile...cum apar in prima luna cand iei pt prima data anticonceptionale..da la farmacie poti sa iei si cate o folie sau tre sa iei paketul de 3 folii? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #8 2006-03-20 20:25:54
Re: urgentdc vrei poti sa nu le iei pe cele 7 maronii.ramane la alegerea ta. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #9 2006-03-20 20:27:06
Re: urgentnu iti apre nici un fel de sangerare,stai calma A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #10 2006-03-20 20:27:37
Re: urgentsi cam cat costa rigevidonul? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #11 2006-03-20 20:28:45
Re: urgentmaxim 80 000,eu dadeam in vara75 Ultima oara a fost editat de eakarina (2006-03-20 20:29:00) A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #12 2006-03-20 20:29:51
Re: urgentok mersi mult pt raspunsuri Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #13 2006-03-20 20:30:42
Re: urgentpt putin A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #14 2006-03-20 20:45:17
Re: urgentam uitat ceva...daca skimb pastilele...de la lofemenal la rigevidon..nu se pune problema de protectie suplimentara,nu?o sa fiu protejata in continuare?stiu bine sau nu? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #15 2006-03-20 21:10:00
Re: urgentstai calma,nu-i pb! A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #16 2006-03-21 11:59:51
Re: urgentDaca schimbi pastilele nu ai nevoie de protectie suplimentara dar trebuie sa stii ca in primele 2-3 luni pot aparea acele mici efecte secundare de la inceputul trat cu pastile.Sa nu te sperii de ele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2006-03-21 15:11:07
Re: urgentce ieftin e rigevidonul..kiar m-am mirat...in iasi la farmacie e 64mii:D mi-am luat o folie..abia astept sa o incep.sper sa nu am probl si sa ma mai ingras o leak:D da nu inteleg o kestie.si lofemenalul si rigevidonul au 0,03 etinil de ala si inka 0,15 parka de ceva.k sa te ingrasi tre sa varieze valorile astea sau tin doar de "puterea" pastilei?ce anume din pastila determina ingrasarea?k as vrea sa mai pun putin pe mine:D Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #18 2006-03-22 11:18:06
Re: urgentfata buna,aia 0,15 de ceva sunt presupusi a fi responsabili cu ingrasarea... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-07-03 15:12:10
Re: urgentBuna am o intrebare poate ma puteti ajuta,iau de vreo 6 luni antibebe Karissa pt moment pot spune ca ma impac bine cu ele, problema ar fi alta,sunt o fire care ma agit repede si imi face bine extraveralul ar fi o problema daca as lua cate 2 capsule pe zi dim si seara.Mai bine zis ar scadea din efectul anticonceptionalelor?.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|