|
Nu esti logat.
Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..#1 2006-10-18 14:30:57
Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..Bine v-am gasit... Offline #2 2006-10-18 14:41:39
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..Vreau sa-mi raspunda cineva i legatura cu problema mea...Va rog. Offline #3 2006-10-18 14:49:32
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..Buna Gabi, bine ai venit pe forum. E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #4 2006-10-18 15:05:04
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..http://www.anticonceptionale.ro/despre- … ate-2.html E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #5 2006-10-18 15:30:59
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..Multumesc de raspuns...stiu ca am gresit ca nu am luat-o, oricum era uitata de maxim 2-3 zile...as lua acum daca as sti ca mi se opreste sangerarea, dar mi-e ca fac mai rau... Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-18 16:09:07
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..sincer, nu vreau sa iti recomand ceva gresit, e o situatie delicata, asa ca... cel mai bine asteapta sa-ti raspunda doctoressa. E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #7 2006-10-18 19:50:48
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..si eu zic sa astepti raspunsul doctoressei. Nobody home Offline #8 2006-10-19 12:05:32
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..gabi79, du folia pina la capat, fa pauza 7 zile si intr-a 8a incepe o noua folie....cu singerarea...ea se datoreaza faptului ca ai uitat o pastila....incearca sa o induri, stiu ca e neplacuta, dar nu e vreun pericol. Sper ca te-ai protejat suplimentar de sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2006-10-19 12:12:53
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..doctoressa, multumesc pt raspuns... Offline #10 2006-10-19 12:18:21
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..gabi, varianta de a incepe fara sa faci pauza, urmatoarea folie, e la fel de buna...fara garantia ca vei singera mai putin, insa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-10-19 21:03:50
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..buna seara ma numsc gaby si am 17 ani! am o problema ff mare! am facut dragoste in ziua cand trebuia sa imi vina ciclul si nu mia venit in urmatoarele 2 zile! ce sa fac? am facut un test acum dupa 5 zile si mia iesit negativ! de ce imi poate intarzia atatea zile sau am ramas insarcinata? va rog raspundetimi cat de repede! va rog mult! Offline #12 2006-10-19 22:12:42
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..gaby90....inteleg ca ti-a intirziat menstruatia 5 zile...nu sunt foarte multe. Insarcinata nu vad cum ai putea fi(in cazul ca ai ciclul cit de cit regulat). Oricum, nici un test de sarcina, facut la 5 zile de la contactul sexual, nu va arata sarcina, chiar daca mai tirziu s-ar putea dovedi ca a aparut una Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2006-10-20 18:38:01
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..am inteles deci treuie facut testul de sarcina aproximatiuv... dupa cate zile? burtica ma tot doare... care ar putea fii niste semne ca sunt insarcinata! te rog mult doctoressa sa imi raspunzi eu oricum ca fiind mai sigura ma duc luni la doctor si sa vad ce indicatii imi da si el! multumesc anticipat Offline #14 2006-10-20 18:39:06
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..7 zile de intarziere a menstruatiei. Nobody home Offline #15 2007-03-15 21:39:22
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..Buna seara ma numesc gaby am 17 ani si am o intrebare! Mie de obicei nu imi vine regulat ciclul adica cateodata imi intarzie 3-4 zile cateodata si o saptamana! nu iau anticonceptionale! luna aceasta matusa mea a ramas insarcinata si mam speriat tare ! nu stiu azi trebuia sa imi vina si nu mia venit burtica ma durut de vreo 2 zile incoace! sunt deprimata intr-un anume fel. ce sa fac!? doctoressa daca ai putea sa imi raspunzi! multumesc Offline #16 2007-03-15 21:41:57
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..ai avut contacte sexuale cu risc daca nu stai linistita.burta te doare deci o sa apara si menstra zilele astea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-03-15 21:44:05
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..doctoressa nu este online acum..iti va raspunde maine..desi vad ca ti'a mai raspuns o data un pic mai sus.Eu zic sa te linistesti..nu prea sunt sanse sa fi insarcinata,pt. ca erai in ziua cand trebuia sa iti vina..Calmeaza'te..cu stresul nu rezolvi nimic. Offline #18 2007-03-15 21:46:25
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..dc matusa ta a ramas insarcinata nu tb sa te deprimi tu,ca nu e situatia ta.dc nu te simti"cu musca pe caciula" nu are rost sa te stresezi,eu una nu vad rostul.tu ai zis ca iti intarzie de obicei maxim 1 sapt,iar luna asta nu ti-a venit azi.mai e timp. Mamica de 2 pui scumpi Offline #19 2007-03-16 12:00:24
Re: Am nevoie ca cineva sa ma ajute cu un raspuns..gabi90, de ce insisti sa te pui cu regularitate in aceeasi situatie? Iti place sa stai asa cu frica? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|