homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa menstra - dureri abdomen??

#1 2009-03-25 10:58:02

flaviana
Full member
Inregistrat: 2008-02-16

Lipsa menstra - dureri abdomen??

Nu mi-a mai venit menstra de 2 luni - am mai scris eu aici ca am intrerupt ac dupa 17 ani de administrare continua de ac combinate, ultimele 3 luni am luat Exluton datorita tromboflebitei si nu am avut menstra in acele luni iar din 28 ianuarie am intrerupt si nu am avut deloc menstra nici pana azi. De vreo 3 zile insa am niste dureri (crampe) destul de puternice in abdomen si care nu ma lasa. Ce poate fi? Sa fie de la ovare - cum sunt durerile de ovare?-nu am avut niciodata...Ma apropiu si de menopauza - am 46 ani...aAm simptome si de menopauza - bufeuri, dispozitii schimbatoare etc. + lipsa menstra... Ce sunt insa aceste dureri de care va spuneam?i

#2 2009-03-26 09:32:59

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Lipsa menstra - dureri abdomen??

flaviana, poate fi o dereglare... ca ai intrerupt ac dupa atatia ani sau poate intrarea la menopauza... eu zic sa mergi la un medic sa vezi ce si cum

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-03-26 10:33:45

flaviana
Full member
Inregistrat: 2008-02-16

La ce medic - ginecolog sau endocrinolog ar fi mai bine?

#4 2009-03-26 10:44:08

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pt inceput eu zic sa mergi la ginecolog... poate iti da ceva si`ti vine... daca nu, te va indruma el spre un endocrinolog.
se mai intampla la fete ca dupa x ani de ac sa nu le vina menstra, poate fi doar o dereglare poate, pana isi reia organismul singur functiile fara ac.

de la exulton stii ca se intampla sa nu vina menstra deloc, pt ca is pe baza de progesteron, fara estrogen, deci nu regleaza.

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-03-26 10:44:58)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.