|
Nu esti logat.
Avortul#1 2009-03-25 22:38:18
avortuldeci,am cateva nelamuriri legate de acest aspect...daca esti minora tebuie sa mergi insotita de parinte neaparat sa faci un avort?unde se fac aceste avorturi?si daca e nevoie de internare pt asta..pt ca nu prea stiu multe despre astea.va multumesc iubesc si sunt iubita>>langa el ma simt cea mai fericita:X>te iubesc Offline #2 2009-03-25 23:34:13
Re: avortulnu se mai practica demult aspectul esti minora...cel putin ...pe mine nici nu m-a intrebat varsta...avorturile le poti face la spital sau intr-o clinica particulara...de internare nu e nevoie...chiar nici de analize...iti spun din experienta...eu m-am dus...m-am urcat pe masa...a durat 5 min...si in 30 de min maxim eram aks...la mine in pat ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #3 2009-03-25 23:39:47
Re: avortulsi ce pret tia cerut?a durut tare?simptome de dupa avort ai avut?vreau sa aflu cat mai multe pt k am 17 ani ji nah..e bine s asti:* iubesc si sunt iubita>>langa el ma simt cea mai fericita:X>te iubesc Offline #4 2009-03-25 23:46:05
Re: avortulma...eu am facut la particular...preturile difera...am dat 1 mil 200 eu ...cu tot cu anestezii...dar dak te chinui gasesti si cu 4 milioane...de durut...nu ... nu m-a durut decat simteam o jena foarte mare...si dupa 2-3 minute in patu' ala al lor...ma plesnea peste burta...dar a contat foarte tare doctorul...a vb foarte frumos cu mine...knd ma durea...sau ma rog...simteam cva...ii ziceam...si avea grija...simptome de dupa nu... am luat un antibiotic sa nu fac vreo infectie cva... si ma mai durea asa burta..dar doar...foarte foarte putin...si trece repede...dar...daca poti sa eviti...evita...nu e deloc placut...iar durerile difera de la pers la pers...eu...n-as mai avea puterea sa fac inca unul...dpdv psihic e o incarcatura mare...fizic...depinde nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #5 2009-03-25 23:48:42
Re: avortulsper sa nu fiu nevoita sa fac asta nikiodata.....mai ales ca sunt o fire f sensibila.ms mult pt rasp.. iubesc si sunt iubita>>langa el ma simt cea mai fericita:X>te iubesc Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-25 23:52:56
Re: avortulda...evita pe cat posibil mai ales k, cu atatea metode contraceptive pe piata...e si pacat...si am o vb....in ziua de azi doar fraierele mai raman insarcinate daca nu vor ....si printre ele ma numar chiar si eu...ai grija de tine...si protejeaza-te... !! cu placere nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #7 2009-03-30 17:11:11
Re: avortulO prietena foarte buna de-a mea este insarcinata si in curand va face un avort. Va rog sa imi spuneti cum o pot ajuta din orice pdv. Este prima ei sarcina si trebuie sa faca avortul fara stirea familiei pt ca nu ar intelege,de sprijinit nici nu poate fi vorba,iar prietenul tocmai a parasit-o. Vreau sa fiu alaturi de ea dar nu prea stiu cum sa o ajut asa ca va rog sa imi dati cateva sfaturi. Ultima oara a fost editat de gugu (2009-03-30 17:15:06) Offline #8 2009-03-30 17:21:40
Re: avortulIn primul rand sa mergi cu ea la medic si sa o conduci apoi acasa, s-ar putea sa se simta slabita si e mai bine sa fie cineva cu ea. Offline #9 2009-03-30 17:25:14
Re: avortulMultumesc mult pentru sfat. Suntem prietene de cand aveam 7 ani si am fost alaturi una de cealalta in orice situatie. Practic am crescut impreuna,suntem ca surorile si vreau sa o ajut cat de mult pot. Ultima oara a fost editat de gugu (2009-03-30 17:25:33) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|