|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si vederea#1 2009-03-25 23:41:18
anticonceptionalele si vedereaBuna doamnelor!In primul rand multumesc pentru raspunsuri la intrebarea de mai de mult!Al 2 lea rand...Am decis cu prietena sa nu ne mai riscam cu "cauciucul"(stiu ca e bun dar sincer ma strange,ma irita,se rupe si miroase ciudat) si sa folosim anticonceptionale!Totul frumos doar ca ...Ea poarta lentile de contact-motivul ar fi ca are dioptriile prea mari pentru a purta ochelari(iar trebui "borcane"),insa ea a citit pe un prospect(spre surprinderea mea chiar asa scria)ca respectivele ac-uri nu sunt indicate persoanelor care poarta lentile/cu probleme de vedere ca pot dauna! :f?rv?nad: Daca are cineva curiozitatea sa citeasca pe prospect o sa vada ca asa este!Noi ce sa facem acum?Sincer?Sa renuntam la pastile si sa suport cauciucul? ,sau daca cineva are lentile pe aici si daca a avut probleme!Multumesc anticipat! www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #2 2009-03-26 09:06:18
Re: anticonceptionalele si vedereaac nu au legatura cu problemele de vedere daca persoana respectiva poarta ochelari, doar daca poarta lentile de contact. Offline #3 2009-03-26 15:56:22
Re: anticonceptionalele si vedereaeu port lentile.. si ce-i drept,sunt putin sensibila la ele... e de la ac? O_O Offline #4 2009-03-26 16:28:46
Re: anticonceptionalele si vedereaSi eu folosesc Yasmin, si scrie pe prospect ca poate cauza intoleranta la lentile de contact. Well, iau de 4 luni Yasminele iar lentilele le port continuu, deci fara pauza sau ochelari, si le suport la fel de bine ca inainte. Nu am nici jena, nici oboseala, nici vederea nu s-a stricat, iar suprafata ochiului e in stare perfecta. Goodnight moon Offline #5 2009-03-26 17:46:27
Re: anticonceptionalele si vedereaport lentile de 3 ani si iau ac de 1 an jumate. ce pot sa-ti spun ca se diminueaza putin secretia lacrimala si s-ar putea sa ai nevoie de niste lacrimi artificiale, pe care oftalmologul mi-a zis sa le folosesc oricum dar am inceput sa le folosesc numai de cand iau ac. de aceea si scrie pe prospect ca poate aparea rar intoleranta la lentilele de contact, insa la mine si la mai multe persoane in aceeasi situatie nu au aparut pb Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-26 22:04:11
Re: anticonceptionalele si vederea
pe prospectul pastilelor mele scria ceva de genu... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-03-26 22:45:32
Re: anticonceptionalele si vedereamultumesc Offline #8 2009-03-26 22:59:20
Re: anticonceptionalele si vedereacu placere Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|