|
Nu esti logat.
Un sfat va rog..:(#1 2009-03-26 20:58:19
un sfat va rog..:(deci...trebuia ca cm sami vina in 21 luna asta...avand in vedere ca februarie a fost scurta prin 24-25 trebuia sami vina si nu mi-a venit...sunt stresata...nu am cv simtome decat cam cele obijn inainte de cm...mie frika sa nu fie o sarcina...voi ce ziceti?as putea sami fac testul?ar fi bun rezultatul?nu ar fi prea devreme?simti ceva diferit cand esti insarcinata?va rog rasp:* iubesc si sunt iubita>>langa el ma simt cea mai fericita:X>te iubesc Offline #2 2009-03-26 21:03:27
Re: un sfat va rog..:(din cate stiu, simpotemele pot varia de la o femeia la alta , de obicei intarzierea ciclului e cea mai sigura Offline #3 2009-03-26 21:05:19
Re: un sfat va rog..:(dar am citit ca nu se vede sarina asa repede la ginecolog...nuj ce sa zic...sper sami vina.. iubesc si sunt iubita>>langa el ma simt cea mai fericita:X>te iubesc Offline #4 2009-03-26 21:08:19
Re: un sfat va rog..:(posibil ca ginecologul sati dea sa iti faci niste teste (urina , sange) Offline #5 2009-03-26 21:52:16
Re: un sfat va rog..:(pai nu se vede asa de repede sarcina la ginecolog... doar cu teste de sarcina momentan. fa un test de sarcina la 7 zile de la intarziere, cu prima urina dimineata. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-26 22:53:57
Re: un sfat va rog..:(Daca ai simptome premenstruale ca deobicei, stai linistita, o sa-ti vina cat de curand.. mie mereu imi intarzie de la stres.. O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #7 2009-03-26 23:04:16
Re: un sfat va rog..:(nu vreau sa te sperii dar eu eram insarcinata si aveam aceleasi simptome k la menstra...doar ca...nu-mi mai venea...pana mi-am luat inima in dinti si am facut testul...si erau 2 liniute... dar sa stii k stresul are o influenta semnificativa nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|