|
Nu esti logat.
Inflamatie vaginala....#1 2009-03-26 22:31:42
inflamatie vaginala....fetelor astazi am adoptat din nou chiloteii tanga , pana acum am purtat numai boxeri si am observat azi ca am o inflamatie la intrarea in vagin cat si la nivelul labilor mici ; crede-ti ca chilotul m-a putut freca? eu una asa cred ca-ci astfel nu imi explic...nu am mai avut contact de vre-o saptamana..... si cew imi recomandati sa fac? am o durere si paraca o senzatie de arsura si mancarime, nu ma scarpin.... m-am dat cu niste crema canesten e ok? cred ca am si o candida dar nu sunt sigura, am incercat sa fac programare la gfinecolog dar numai peste 3 saptamanii e disponibvil:-| sa iau ovule polygnax? mi le-a recomandat dr data trecuta cand am avut candida si a fost ok ce ziceti? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2009-03-26 22:34:33
Re: inflamatie vaginala....oana, posibil si de la tanga... eu zic sa te intorci la boxeri din nou... si mai ocazional poti purta tanga. probabil corpul s`a obisnuit cu boxeri si cand ai dat pe tanga, incepi sa te iriti. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-03-26 22:35:24
Re: inflamatie vaginala....are ceva dac folosesc Canesten crema? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2009-03-26 22:38:40
Re: inflamatie vaginala....pai nu stiu daca are ceva, intrebare poate fi: daca nu ai candidoza si e doar o iritatie? dar daca te calmeaza si simti ca simptomele sunt asemanatoare candidozei, poti folosi. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|