homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamatie vaginala....

#1 2009-03-26 22:31:42

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

inflamatie vaginala....

fetelor  astazi am adoptat din nou chiloteii tanga , pana acum am purtat numai boxeri hjarta si am observat azi ca am o inflamatie la intrarea in vagin cat si la nivelul labilor mici ; crede-ti ca chilotul m-a putut freca? eu una asa cred ca-ci astfel nu imi explic...nu am mai avut contact de vre-o saptamana..... si cew imi recomandati sa fac? am o durere si paraca o senzatie de arsura si mancarime, nu ma scarpin.... m-am dat cu niste crema canesten e ok? cred ca am si o candida dar nu sunt sigura, am incercat sa fac programare la gfinecolog dar numai peste 3 saptamanii e disponibvil:-| sa iau ovule polygnax? mi le-a recomandat dr data trecuta cand am avut candida si a fost ok ce ziceti?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#2 2009-03-26 22:34:33

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: inflamatie vaginala....

oana, posibil si de la tanga... eu zic sa te intorci la boxeri din nou... si mai ocazional poti purta tanga. probabil corpul s`a obisnuit cu boxeri si cand ai dat pe tanga,  incepi sa te iriti.
eu zic sa te dai cu crema de galbenele si spala`te cu ceai de musetel exterior acolo si daca nu trece fuga la ginecolog

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-03-26 22:35:24

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

are ceva dac folosesc Canesten crema?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#4 2009-03-26 22:38:40

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pai nu stiu daca are ceva, intrebare poate fi: daca nu ai candidoza si e doar o iritatie? dar daca te calmeaza si simti ca simptomele sunt asemanatoare candidozei, poti folosi.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.