homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Epilarea-14

#248 2009-06-04 16:21:23

GACHI ANCA
New member
Inregistrat: 2009-06-03

Re: epilarea

da se lucreaza cu ceara traditionala in normele europene si mai mult de atit si in afara si-au dat seama ca este mult mai eficienta de aceea in urma descoperiri celei de unica folosinta s-a revenit la ceara traditionala sau decantata cum se mai spune dar ce-i drept trebuie sa stii ceva meserie cu ceara de unica folosinta te poti chinui si singura pentru cea decantata trebuie in primul rind sa ai pozitie atunci cind intinzi fisia si atunci cind o tragi pentru ca altfel firele de par se rup iar mai apoi iti cresc multe in piele.  Cit in ce priveste siguranta sanatatii  ceara traditional se fierbe pina ajunge in stare lichida  pentru a putea fi decantata adica la 120 de grade daca ai posibilitatea sa vezi un decantor vei fi surprina sa vezi in dreptul cuvei unde se pun fisiile folosite o grila care indica 120 de grade iar la aceasta temperaturase distruge absolut orice streptococ stafilococ sau orice alta bacterie existenta .Aceste decantoare se achizitioneaza ca aparatura cosmetica de la firmele cu profil nu se vind in piata au certificate de garantie si sunt avizate de ministerul sanatatii si nu costa tocmai 2 lei ci vre-o 2.000 ron...............Am cumparat in '97 un aparat de unica folosinta( sunt de acord cu tot ce este nou cine nu este dar sa fie constructiv nu distructiv)  si  am facut un epilat scurt m-am uitat pe fiecare fisie in parte si marea majoritate a firelor de par erau rupte retezate nu am vazut prea multe radacini cu bulbi scoase si l-am dat retur eu nu vorbesc din carti ci din experienta profesionala adica din lucrat concret.Si pina la urma unde este unica folosinta ca daca sa zicem ca face un eplilat scurt si nu termina doza respectiva  mai are ceara in ea de pe pielea ta vine pe piele celeilalte cliente ca nu are cum sa desinfecteze rolul din capat adica locul pe unde curge ceara.Am o gramada de cliente carea au venit cu echimoze adica vase de singe sparte care se resorb foarte greu si in urma carora poti sa ramii cu semne pe viata aceeasi situatie valabila si la mustata pe portiunea respectiva s-a pigmentat pielea  zici ca e murdara.Sau ce faci daca ai o pilozitate accentuata pe picioare pe brate in axila sau inghinal unde pielea este f sensibila?ceara decantata iti deschide poriii si realizeaza in acelasi timp si un gomaj daca ai curiozitatea te poti uita pe dosul fisiei dupa ce o scoate sa vezi ca este usor albicioasa alea sunt celule descuamate de la suprafata pielii apoi porii eliberati primesc foarte bine o lotiune dupa epilat si pielea ramine fina  si hidratata pe cind ceara de unica folosinta se aplica la rece doza respectiva sta in aparat doar cit sa devina maleabila sa poata fi intinsa pe piele si apoi alt aspect ai allta precizie cind intinzi cu spatula si conturezi perfect fisia aderenta intra ceara si pielea ta este controlata prin manevrele tale si altceva cind aplici cu rolul acela si apoi vii si lipesti hirtia care se poate lipi cu bule de aer pe interior asta nu poti controla si trebuyie sa pui de mai multe ori intr-un loc si se ia pielea fisii fisii si cind te duci la plaja te intrebi de ce oare te bronzezi cu pete?Eu nu vreau sa fiu rautacioasa dar ce sa fac sunt mai perfectionista si mai tipicara si imi place treaba buna si inca ceva imi iubesc meseria

#249 2009-06-04 16:27:50

GACHI ANCA
New member

sunt la servici si mi-a venit programarea revin

#250 2009-06-04 17:20:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu m-am epilat in trecut la cosmetica, cu ceara clasica, si intr-o saptamana era tot parul la loc. firele s-au rupt, nu s-au smuls. si era o tipa cu experienta. nu neg ca ai avea tu o tehnica mai speciala.
eu sunt multumita de epilator si dpdv financiar, e o adevarata afacere, isi face toti banii. gandeste-te numai cate sedinte de epilat total se includ in pretul unuia? mai are vreun rost sa te duci la cosmetica? si da, m-am uitat pe firele scoase de epilator si da, sunt scoase cu tot cu radacina.

#251 2009-06-04 17:22:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu am povestit si la diverse, acum vara cu epilatorul ar trebui sa ma fac de minim 2 ori pe saptamana, fiindca rupe unele fire si cresc inegal
ceara calda e sfanta, dar e vara si eu purt fusta 90% din timp, deci n-am timp sa-mi las parul lung si pe picioare smile

#252 2009-06-04 17:23:07

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu sunt pro epilator big_smile
De vreo 3 luni ma fac si inghinal si e super ok.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#253 2009-06-04 17:28:45

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

si eu folosesc epilatorul peste tot si mi se pare super ok.cum zicea si anca,e o investitie buna!

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#254 2009-06-04 20:37:19

GACHI ANCA
New member

da epilatorul este o investitie buna dar o metoda tranzitorie daca vrei, deoarece daca il folosesti in timp va rupe toate firele si vor creste toate in piele fiindu-ti foarte greu sa le mai scoti deoarece vor creste in profunzime folosind repetat epilatorul,dar stii cum e vorba aceea fiecare vrea sa se convinga pe pielea lui.

#255 2009-06-04 20:45:37

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

anca, eu pe picioare folosesc epilatorul de 6-7 ani si nu imi cresc toate!!!! firele sub piele.
imi cresc cateva, dar si dupa ceara imi cresteau....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#256 2009-06-04 20:57:02

blueeyes
Platinum member

pokemon a scris:

anca, eu pe picioare folosesc epilatorul de 6-7 ani si nu imi cresc toate!!!! firele sub piele.

Subscriu.

patfierbinte      sjuk     

#257 2009-06-04 23:15:59

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

pokemon a scris:

subscriu si eu tongue

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#258 2009-06-05 02:52:52

piscotel
New member
Inregistrat: 2007-11-19

Eu m-am lasat de epilatul la cosmetica, pt ca nu mai suportam durerea in zona inghinala. Tipa era foarte delicata, dar eu am o rezistanta scazuta la durere. In schimb, ma fac cu aparatul peste tot (mai putin inghinal) si nu ma doare atat de tare. Plus ca 2-3 saptamani nu am treaba. Cand ma faceam cu ceara, stateam mai mult cu par, decat fara. O saptamana eram bebelus (tot despre inghinal vorbesc) si apoi trebuia sa astept sa creasca parul suficient cat sa merg la cosmetica.
Acum folosesc crema de epilat si chiar daca ma fac o data la cateva zile, e ok.
Am auzit de epilarea definitiva. Se face o prietena si e foarte multumita. Aproape a terminat procesul.

#259 2009-06-05 18:21:10

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

eu ma fac cu ceara calda singura si peste tot. chiar si inghinal pt k nu am incredere in altcineva. ultima data cand a incercat o prietena sa ma faca pe picioare cu ceara si-a luat un genunchi in gura lol. de atunci ma fac singura. si nu trebuie sa las parul sa creasca prea mult cum spune piscotel pt k atunci cand e mic, daca pui ceara in sensul invers cresterii parului se ia mult mai bine.pot doar sa spun k prima data cand m-am facut inghinal cu ceara m-au trecut toate transpiratiile pt k pana atunci ma dadeam doar cu lama. acum e ok. ma fac singura si sunt mandra de mine tongue

dragostea se castiga, respectul se merita

#260 2009-06-07 13:30:45

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

piscotel, o poti intreba pe prietena ta daca capatul aparatului se sterilizeaza? si cat costa o sedinta pentru elipare inghinala totala (sau un pachet)? multumesc!

#261 2009-06-07 20:56:53

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

M-am pus astazi sa ma epilez cu aparatul ala cu ceara si am facut asa cum scria pe instructiuni si am ramas toata plina cu ceara sad.Nici nu stiu ce sa ma fac,picioarele sunt pline,se lipesc hainele de mine.Am incercat cu spirt si nu se duce deloc.Ce ma fac?sad

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#262 2009-06-07 22:05:10

blueeyes
Platinum member

Incearca cu ulei de bebe, draguta. Ceara se ia bine cu ulei...

patfierbinte      sjuk     

#263 2009-06-07 22:07:50

fallen_angel
Insomniac member

n-am nici un fel de ulei din asta de piele,numai de bucatarie.Mersi ,voi incerca .

#264 2009-06-07 22:44:49

mihaela01
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-11-23

pana akum m-am epilat cu lama si de la ea mi-a aparut niste negi in zona genitala si spre anus. akum urmez un tratament.vreau sa ma epilez la salon cu ceara dar nu stiu daca este vreo problema ca aplic ceara peste negi. voi ce parere aveti? doctorita mi-a zis sa nu ma mai epilez cu lama acum dar nu stiu daca cu ceara pot

#265 2009-06-07 22:47:35

fallen_angel
Insomniac member

ceara nu este voie sa o aplici pe locuri iritate,cu rani,acnee sau varice.

#266 2009-06-10 00:05:14

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

fetele cu ce va dati pe picioare dupa ce va epilati cu epilatorul? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.