homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Epilarea-27

#495 2009-11-23 14:33:43

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

Re: epilarea

eu ma fac cu epilatorul pe picoare, vara chiar si saptamanal... si-l prefer pt ca-mi ia si cele mai scurte fire...
in schimb cu ceara n-as putea sa imblu 2 saptamani paroasa mai ales ca port fuste mai mereu...

inghinal o data de doua ori pe luna, vara... dar pt ca nu suport durerea ma fac si cu lama... ori cu treamerul

ds ce vede sau crede el nu prea ma afecteaza... l'as vedea eu pe el cu epilatorul in mana  chicot

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-11-23 14:35:06)

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#496 2009-11-23 14:42:46

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

am incercat si eu inghinal cu aparatul...... dar doare al dracu de rau. cu ceara ies mai multe fire deodata. poi in 10 minute la cosmetica ma rezolva si inghinal si interfesier.
si barbatii inteleg, al meu a incercat sa se faca cu aparatul in zona de cateva ori......vai saracul ce urla din baie, mi-era mila

Ultima oara a fost editat de danielutza (2009-11-23 14:46:06)

#497 2009-11-24 10:00:57

danielutza
Full member

MissO girl a scris:

danielutza a scris:

mersi deealexx, am sa incerc.

am avut si eu ceva in genul asta de vreo cateva ori si cred ca tot de la vreun firicel....o data mi s-a intamplat sa fac dus si probabil de la apa aceea calda a plesnit singur si a iesit multa coptura asa....poate incerci si tu sa faci o baie fierbinte si sa apesi ssa vezi ce se intampla...tin sa te anunt de acum ca va durea  spranceana

am facut ieri dupa masa baita si dupa ce am iesit am incercat sa il storc putin cate putin, si a iesit un fel de zeama de acolo si parca s-a mai micsorat. acum am sa il bazai de fiecare data dupa baita si sper ca incet, incet sa reusesc sa il storc tot. si se vede ca ar fi ceva firicel acolo sub piele, dar nu stiu de ce este asa mare, are cam un cm diametru si forma ovala si este foarte tare la atingere.
cred ca si de la antibiotice s-a mai micsorat putin, ca era mai micut chiar si inainte sa il storc.

offtopic sorry ca am postat multiplu

#498 2009-11-24 14:01:35

mimi24
New member
Inregistrat: 2009-06-18

Fetelor, cele care va faceti cu ceara singure acasa... ce fel de ceara folositi si care este cea mai ok? Pt picioare am aparat din ala ce incalzeste cu rezerve..Dar inghinal sau la axila nici nu mai indraznesc sa ma fac cu el pt ca e foarte dureros.

#499 2009-12-03 14:57:59

danielutza
Full member

danielutza a scris:

MissO girl a scris:

danielutza a scris:

mersi deealexx, am sa incerc.

am avut si eu ceva in genul asta de vreo cateva ori si cred ca tot de la vreun firicel....o data mi s-a intamplat sa fac dus si probabil de la apa aceea calda a plesnit singur si a iesit multa coptura asa....poate incerci si tu sa faci o baie fierbinte si sa apesi ssa vezi ce se intampla...tin sa te anunt de acum ca va durea  spranceana

am facut ieri dupa masa baita si dupa ce am iesit am incercat sa il storc putin cate putin, si a iesit un fel de zeama de acolo si parca s-a mai micsorat. acum am sa il bazai de fiecare data dupa baita si sper ca incet, incet sa reusesc sa il storc tot. si se vede ca ar fi ceva firicel acolo sub piele, dar nu stiu de ce este asa mare, are cam un cm diametru si forma ovala si este foarte tare la atingere.
cred ca si de la antibiotice s-a mai micsorat putin, ca era mai micut chiar si inainte sa il storc.

am fost la cosmetica la epilat inghinal si a reusit tipa sa ma impunga de 3 ori cu acul si l-a strans si a iesit puroi din ganglionul meu. a reusit sa scoata 2 firicele si cica mai am cateva bine ascunse pe acolo.....ura happydance ce ma bucur ca sunt doar fire de par ca deja eram paranoia
majoreta

Publicitate

loading...

#500 2009-12-03 15:03:28

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

danielutza a scris:

danielutza a scris:

MissO girl a scris:

am fost la cosmetica la epilat inghinal si a reusit tipa sa ma impunga de 3 ori cu acul si l-a strans si a iesit puroi din ganglionul meu. a reusit sa scoata 2 firicele si cica mai am cateva bine ascunse pe acolo.....ura happydance ce ma bucur ca sunt doar fire de par ca deja eram paranoia
majoreta

ma bucur mult pentru tine...asa am patit si eu ti-am zis...a durut rau?

#501 2009-12-03 15:13:30

danielutza
Full member

mersi  puss
a durut putin, intepaturile nu au durut, doar cand a piscalit dupa fire a durut mai tare, dar nu o durere insuportabila. sper sa reusesc eu diseara dupa o baie fierbinte sa le scot si restul firelor. daca nu....mai rezist sa ma intepe si ma mai piscaleasca o data  smile . cred ca durut mai tare si de aia sunt mai multe fire pt ca am umflatura de cateva luni acolo.
si eu desteapta  chicot  in loc sa o cred de la inceput pe tipa am facut analize,tratement cu oxacilina si diclofenac si m-am agitat degeaba. dumbom

#502 2009-12-03 15:16:42

Madalina85
Addicted member

eu dupa dus am incept ss ma piscolesc singura ca avea un nod mare sub brat ...si dupa ce am tot incercat a iesit un firicel de vreun cm si ceva....mama ce urat mi s-a parut  chicot

#503 2009-12-03 15:21:21

danielutza
Full member

mie mi-a zis tipa ca mai bine nu il piscaleam eu, ca l-am inflamat mai tare si nu mai reusea sa vada capul bubei rotfl . oricum are o pozitie tare nasoala(chiar la incheietura piciorului drept, in zona chilotului) si nu l-am putut piscalii eu cat am vrut. ma bucur ca tu ai reusit singura. wink

#504 2009-12-03 15:24:14

Madalina85
Addicted member

am avut si acolo...si eu nu ma epilez in aceea zona nici cu ceara nici cu epilatorul<din motive bun intelese> si foarteeeee greu am scapat de el...ma durea f tare si abia am reusit

#505 2009-12-04 15:07:40

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

danielutza a scris:

buna fetelor,
de un an ma epilez inghinal doar cu ceara, e super k si fain, parul nu mai creste asa repede. problema este ca acuma cateva luni mi-a aparut un ganglion(la incheietura piciorului,dar mai aproape de vulva), dupa cateva saptamani a disparut iar dupa o luna a reaparut si de de 3-4 luni nu mai vrea sa plece. faza naspa este ca mi se freaca si chilotul acolo si se roseste si ma doare mai nou si cand il ating. nush ce sa fac pt ca cosmeticiana zice ca am unul sau mai multe fire sub piele si ca le poate ea scoate cu ceva ac, pe de alta parte am fost la dermato-venerice si mi-a facut ceva analiza VSLR(cred, unde mi-au iesit leucocitele cam mari) si mi-a dat dr oxacilina de 500 mg sa iau din 6 in 6 ore si diclofenac de 50 mg dimineata si seara si sa nu ma mai duc la epilat  grater . am inceput tratamentul si mi se pare ca este acum mai mare, mai tare si doare mai rau.
nu vreau sa renunt la epilat, dar vreau sa scap de ganglion.
voi ce parere aveti, decare dintre cele 2 doamne sa ascult?
pls help supa

e un fir de par sub piele iubita ..lasa-l pana iese putin la suprafata si face ceva alb deasupra ...pt ca e infectat si de aceea s-a facuta sa ...iei un ac de seringa steril intepi putin ,,si storci cat poti de mult ...va iesi f mult sange cu tot cu infectie ...si firul de par ..

..be the best ...fuck the rest smile))

#506 2009-12-04 22:51:24

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

eu as vrea sa stiu daca exista vreo crema cu care ne putem epila, care sa subtieze si firul de par in acelasi timp. ati auzit de creme cu asemenea efect?

and love saves the day...

#507 2009-12-04 23:52:10

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu nu am auzit. Ca firul sa se subtieze, ar terbui scos de la radacina, pe cand cremele doar il ard. E ca si cum te-ai rade...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#508 2009-12-05 12:42:00

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

danielutza a scris:

mie mi-a zis tipa ca mai bine nu il piscaleam eu, ca l-am inflamat mai tare si nu mai reusea sa vada capul bubei rotfl . oricum are o pozitie tare nasoala(chiar la incheietura piciorului drept, in zona chilotului) si nu l-am putut piscalii eu cat am vrut. ma bucur ca tu ai reusit singura. wink

ma bucur ca te`ai rezolvat smile eu de obicei daca patesc asa, il bibilesc eu ca pe un cos ca sa apara o urma de firicel..apoi iau penseta si`l smulg. in cateva ore se retrage smile

#509 2009-12-05 12:51:48

danielutza
Full member

mersi.
dar nu l-am rezoltat de tot, e foarte mare. si degeaba am facut eu baie fierbinte si am incercat sa il piscalesc ca nu am reusit. dar ma duc inapoi la cosmetica si ii zic la tipa sa insiste mai mult, ca eu nu gasesc o pozitie in care sa il prind bine, si nu am forta si puterea necesara sa imi provoc durere(cat ar fi ea de mica) singura.

#510 2009-12-05 12:59:36

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

sa-ti fie invatatura de minte ca altadata (sa dea Domnul totusi sa nu mai fie o altadata) sa crezi ce`ti zice cosmeticiana si sa o lasi sa`si faca treaba din prima...nu dupa secole tongue

#511 2009-12-05 13:09:49

danielutza
Full member

smile faza este ca de doar 3 ori am fost la cosmeticiana asta care mi-a spus ce este, deoarece m-am mutat in alt oras, la cine mergeam inainte de la inceputul anului era noua in domeniu si am intrebat-o dar nu stia ce este. noua cosmeticiana face asta de 17 ani si normal ca a mai intalnit cazuri.
numai din greseli invatam tongue

#512 2010-01-03 18:06:49

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

a folosit careva ceara rece de la nair? aceasta este
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15424_fruitywax.jpg

#513 2010-10-11 10:16:51

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

syd a scris:

a folosit careva ceara rece de la nair? aceasta este
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … itywax.jpg

ce fain arata! ai folosit-o?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.