homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Epilarea-7

#115 2009-04-05 22:11:09

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: epilarea

fetelor, dupa vreo 2 saptamanai dupa ce ma epilez pe picioare incep sa-mi creasca firele si ma mananca. si voi patiti? e chiar enervant

#116 2009-04-05 22:12:37

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

da si eu patesc lol am numai bube pe picioare de la scarpinat rodnar  trebuie sa ma abtin ca vine vara lol

Dragostea nu se stă, se face.

#117 2009-04-06 00:03:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si eu sad si nu ma pot abtine lol
si de azi intr-o saptamana sunt la mare big_smile (offtopic ne cazeaza la Constinesti, trebuie sa vedem cum ne intalnim. vb la :"ce gandesti acum")

#118 2009-04-06 00:09:16

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

la costinesti, vai ce rahat.. olimpiada unde o dati? la vreun liceu ceva din cta banuiesc,nu?

Dragostea nu se stă, se face.

#119 2009-04-06 01:29:54

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

calleigh a scris:

_yohana_ a scris:

reusiti sa va faceti cu epilatorul inghinal?

eu da,cam de un an.la inceput a fost un pic dureros,dar acum m-am obisnuit si nu ma mai doare:)

si eu ma fac total ...  big_smile cand ma fac inghinal iau o pastila ceva inainte ..sa nu mai simt foarte tare .. dar m-am facut si fara medicament  big_smile
oricum la pussy ma fac de 1 an jumate ..asa k m-am obisnuit  rodnar

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

Publicitate

loading...

#120 2009-04-06 11:01:46

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

la pisi te faci tot cu epilatorul?? si eu as vrea sa incerc,dar nu e extraordinar de dureros? big_smile ce senzatie ai pe urma? nu doare,nu te iriti? pe mine cel mai mult m-a durut cand m-am facut pt prima data la axila cu epilatorul,dar acum e super ok.se poate compara durerea? trebuie sa imi fac si eu curaj smile

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#121 2009-04-06 11:08:16

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pe mine personal, ma doare mai putin ca ceara - ma fac in ritmul meu, in intimitatea mea smile
Si nu ma irit absolut deloc, pe cand dupa ceara ma iritam in cel mai rau hal, stateam cu crema de galbenele pe mine 2 zile... Dezavantajul epilatului cu epilatorul este ca iti ia destul de mult timp (cam o ora) si e incomod sa stai in diferite pozitii, ca sa poti lua tot...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#122 2009-04-06 11:20:04

calleigh
Platinum member

blueeyes a scris:

Pe mine personal, ma doare mai putin ca ceara - ma fac in ritmul meu, in intimitatea mea smile
Si nu ma irit absolut deloc, pe cand dupa ceara ma iritam in cel mai rau hal, stateam cu crema de galbenele pe mine 2 zile... Dezavantajul epilatului cu epilatorul este ca iti ia destul de mult timp (cam o ora) si e incomod sa stai in diferite pozitii, ca sa poti lua tot...

si te faci si pe labii?? isn't that painful ?

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#123 2009-04-06 11:47:19

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

eu zic sa nu va prea luati una dupa alta..pt ca depinde ft mult de tip de par pe care il aveti in zona aia. eu de exemplu, care am firul gros, radacina puternica si par des nu ma pot compara cu cineva care are 2-3 fire subtiri si rare, care normal ca poate folosi epilatorul electric. si eu am incercat , dar mie nu stiu de ce imi rupe firele, si apoi cresc pe sub piele toate, si se fac cosuri si arata ingrozitor (am incercat numai sus, doamne feri pe labii, cred ca m-as urca pe pereti, nici cu ceara nu ma fac acolo).  eu raman la varianta cu ceara, ca nu rupe atat de multe fire, si ma tine macar o saptamana ( am ghinionul ca imi creste si suuper repede). pe viitor ma gandesc la un epilat definitiv. ca sunt tare ghinionista la capitolul par.

Come play my game.

#124 2009-04-06 11:50:10

blueeyes
Platinum member

Ma fac si pe labii, calleigh smile Doare, dar e suportabil...
Si nu este vorba de fir subtire sau rar, e vorba de radacini mari, care dupa smulegere sangereaza... Desi sunt blonduta la par, sunt si eu ghinionista la capitolul par pubian neutral
Metoda cu epilatorul a functionat bine la mine, pentru ca am pielea super sensibila si ceara ma irita destul de rau...

patfierbinte      sjuk     

#125 2009-04-06 11:58:49

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

blueeyes nu mai mergi la salon sa te faci cu ceara?

eu ma fac cu epilatorul in partea din fata, iar in rest sa fac cu lama. asa ma simt cel mai bine

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#126 2009-04-06 12:01:20

calleigh
Platinum member

ce norocoasa esti blueeyes...si eu sunt blonda,nu am prea mult par pe niciunde,dar in zona accea big_smile..ma fac demult cu lama si s-a indesit tare parul si s-a intarit.de asta vreau sa incerc cu epilatorul. ms de informatii blue puss

#127 2009-04-06 12:08:03

blueeyes
Platinum member

Nu ma mai duc de vreo 2 luni smile
Luna trecuta am anulat programarea pentru ca nu am avut timp sa ajung si m-am facut in graba cu epilatorul. am vazut ca mi-a mers bine, asa ca m-am facut si luna asta la fel...
N-ai pentru ce, calleigh, sper sa fie ok si pentru tine puss

patfierbinte      sjuk     

#128 2009-04-06 20:21:30

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu la ce padure ecuatoriala am  chicot  dak m-as face cu aparatu as muri instant  big_smile ...si cu ceara se ia greu la mine k e radacina groasa si firul de par gros si tare ...dar rezist ..in rest ma fac singura tot ce ceara de unica folosinta ca la salon  dance

ma bate gandul sa-mi eplilez mustata definitiv ...care stie cum sta treaba cu asta ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#129 2009-04-13 21:37:33

anushka
Membru
Inregistrat: 2009-04-13

Hello.
Vroiam doar sa va marturisesc ca am gasit un epilator laser de care pana acum am fost foarte multumita. Mai putin de timpul care iti ia epilarea. Eu mi-am luat unul din State (Epila laser) in vara aceasta dar am mai vazut si prin Romanica unul la fel smile; [ http://www.marketonline.ro/epilatoare/e … pila-laser ]  (am vrut sa-i iau si lui sora-mea unul); bieinteles ca in state era cam cu 25% mai ieftin grater
Nu este dureroasa epilarea, dar simti niste piscaturi in momentul in care indrepti raza epilatorului spre radacina firului de par. Dupa epilare folosesc o crema care calmeaza pielea. Dupa 5 luni in care am reusit sa-mi epilez bratele si picioarele...cresterea parului s-a redus substantial; bineinteles ca mai am fire de par in aceste zone ...dar sunt acele fire la car nu am ajuns, sau la care probabil nu am tinut raza epilatorului cum trebuie.
Recomand wink

Ultima oara a fost editat de anushka (2009-04-13 21:38:28)

#130 2009-04-13 21:46:53

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

Si pe mine ma batea gandul sa ma duc sa-mi fac o epilare definitiva ..macar in unele locuri care chiar ma enerveaza ... dar fiind cam 'hairy' cred ca e mai dificil .. stiti daca trebuie sa fac niste analize inainte sa vad cum stau cu hormonii ?? Adica sa n-am asa mult par din cauza hormonilor ..

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#131 2009-04-13 21:59:11

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

anushka, dar nu e niciun risc de cancer daca il folosesti mereu? adica totusi, e laser..nu e ca pe principul solarului, epilarii definitive si tot ce mai implica interventii cu laser?

#132 2009-04-13 22:10:13

anushka
Membru
Inregistrat: 2009-04-13

Pai este asemanatoare unei epilari definitive...si nu cred ca are nimic cu ceea ce face solarul. Probabil ca are un grad de risc, dar mi-l asum. Cate doamne nu se duc prin diverse saloane  sa-si epileze definitiv mustata..sau chiar sa se epileze in zonele intime? Am tot zis sa ma duc la un medic dermatotg, dar am tot amanat pt ca nu am avut nici o "reactie" adversa. Si nu-l folosesti mereu..pt ca dupa cateva luni nu mai ai par big_smile

#133 2009-04-14 01:14:47

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

io singura asa parca n-as avea curaj sa ma fac cu aparat dasta

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.