homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfantul Nectarie...rugati-va lui!-2

#20 2009-03-28 08:57:15

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Re: Sfantul Nectarie...rugati-va lui!

alinuutza_81_23_11 a scris:

adryana grygo multa sanatate iti doresc , si nu dispera rugaciunile tale vor fi auzite .
Sfantul la care eu ma rog se numeste Sf Anton , e un sfant catolic, desi eu sunt ortodoxa , ma rog la el. nu cred ca se supara , sau care are vreo importanta faptul ca nu sunt catolica.
Ce pot sa spun , m-am rugat la el din inima , veneam plangand in biserica , plecam plangand. Si rugaciunile mi-au fost ascultate. Nu voi uita niciodata ceea ce a facut pt mine, in momente in care nu nadajnuiam ca voi capata raspuns la rugaciunile mele .

Si eu cred in puterea si ajutorul Sf. Anton; m-am rugat lui chiar in bisericile catolice din Paris; nu tin cont ca sunt ortodoxa; in fond sunt la fel aproape; si nu m-as mira daca s-ar uni iar intr-o buna zi;
Un alt sfant care m-a ajutat enorm a fost Sfantul Mina!
Cel mai mult m-am rugat insa Sfintei Marii! Dar bineinteles lui Dumnezeu si lui Iisus Hristos le inchin rugaciunile mele;
"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul!" este cea mai scurta rugaciune si o spun in gand ori de cate ori simt nevoia in timpul unei zile! Ajuta mult!
Multa sanatate, Adriana! Esti tanara si puternica, ai grija de tine, roaga-te si mergi inainte!

#21 2009-03-30 00:31:00

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

love_t a scris:

EU CRED! ca este acolo pt ca l-am vazut! Ii poti vedea si chipul si trupul.

este acolo aproape tot corpul, dar nu tot..
bucatele din moastele tturor sfintilor sunt impartite la biserici din toata lumea(bineinteles crestini) ptr ca toti sa aiba parte de acel sfant...nu toti au posibilitatea sa vina in Grecia
plus ca la construirea orcarei biserici se pun bucatele mici de moaste la Sfanta masa ...si tot asa ..se ia de la un sfant desoperit intreg si se pune.Tata e prot si mi-a explicat cum se face
cu pantofii se face la fel si la sf Spiridon

#22 2009-03-31 18:10:26

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

si cum alegi la ce sfant sa te rogi ? pe ce criteriu ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#23 2009-03-31 18:15:41

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Cum ... simti tu. Cum crezi.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#24 2009-03-31 18:22:33

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Melany1 a scris:

love_t a scris:

EU CRED! ca este acolo pt ca l-am vazut! Ii poti vedea si chipul si trupul.

este acolo aproape tot corpul, dar nu tot..
bucatele din moastele tturor sfintilor sunt impartite la biserici din toata lumea(bineinteles crestini) ptr ca toti sa aiba parte de acel sfant...nu toti au posibilitatea sa vina in Grecia
plus ca la construirea orcarei biserici se pun bucatele mici de moaste la Sfanta masa ...si tot asa ..se ia de la un sfant desoperit intreg si se pune.Tata e prot si mi-a explicat cum se face
cu pantofii se face la fel si la sf Spiridon

Si cum se sfatuiesc ei preotii? se aduna la o masa si isi dau cu presupusul? "ia ziceti mai.. de data asta ce ii rupem? degetul mic, sau mijlociu? "  rotfl
Si acum lasand gluma la o parte...
Asa ca chestie... ai idee cate biserici sunt in toata lumea?!?!
Nu toti au posibilitatea de a merge in Grecia, de aceea raclele circula prin toata lumea.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#25 2009-03-31 23:15:01

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

kdeea a scris:

Cum ... simti tu. Cum crezi.

pai nu stiu cum simt eu... toti sfintii sunt buni si cu totii ne ajuta , asa ca nu stiu cum aleg Are ceva daca aleg pur si simplu intamplator un anumit sfant si ma dedic lui, cum ar veni, aleg pur si simplu pe cineva. Are ceva ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#26 2009-04-01 14:30:30

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Nu cred, pentru ca pana la urma nu in felul asta se pune problema.
Dar cum te cheama ? Daca prenumele tau este un nume de sfant, atunci poti foarte bine sa te rogi sfantului tau protector.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#27 2012-01-18 20:29:42

patypatricia
New member
Inregistrat: 2012-01-17

.Voua vi sa intamplat minuni facute de Sf Nectarie si Sf Parascheva.....CE SFINTI INDRAGITI SI SUNT GRABNIC AJUTATORI?

#28 2012-01-18 20:58:14

patypatricia
New member

#29 2012-01-19 09:59:42

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

patypatricia a scris:

CE SFINTI INDRAGITI SI SUNT GRABNIC AJUTATORI?

de ajutat, te ajuta d-zeu, nu sfintii. lui tb sa te rogi. si stefan cel mare a fost facut sfant si nu cred ca a mai ajutat pe cineva de cand a murit lol

#30 2012-01-19 13:10:51

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

Stefan cel mare e unul, Sf. Stefan e altul, nu cred ca se compara
si te poti ruga si sfintilor, nu numai lui Dumnezeu wink

So where is the passion when you need it the most...

#31 2012-01-19 13:13:54

patypatricia
New member

eu cred ca si sfintii ajuta,,,,,,,in special SF NECTARIE. angel  angel  angel  angel  angel

#32 2012-01-19 14:03:04

anca90
Platinum member

kamesita a scris:

si te poti ruga si sfintilor, nu numai lui Dumnezeu wink

daca te poti ruga si sfintilor si speri ca ei (nu d-zeu) sa te ajute, inseamna ca crezi in zei, nu "intr-unul d-zeu"...

#33 2012-01-19 14:08:16

kamesita
Platinum member

anca, sfintii tot lui Dumnezeu se roaga, tot pentru noi smile ca Dumnezeu sa asculte cererile noastre smile eu cred ca ei au mai multa trecere decat noi, cei cu pacate smile

#34 2012-01-19 14:17:56

anca90
Platinum member

fiecare cu credinta proprie. eu nu mi-l imaginez pe d-zeu ca pe o entitate care sa tina cont de "pile". daca meriti sa fii ajutat, te ajuta si apreciaza faptul ca te rogi tu, nu sfantul (delegatul). toti avem acces la d-zeu, nu vad nevoia de intermediari. dar cum ziceam, fiecare cu convingerile proprii, nu vreau sa lungesc polemica.

#35 2012-01-19 14:20:08

kamesita
Platinum member

corect, fiecare cu a lui

#36 2012-01-19 20:04:27

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Si eu citesc acatistul Sf. Nectarie, dar spre rusinea mea nu in fiecare seara. supa  Anul trecut mama a aflat ca are cancer si de atunci l-am descoperit, ne-am rugat zi de zi, am mers la Manastirea Radu Voda acolo unde sunt moastele, am prins chiar hramul... Pot sa spun ca in rugaciunea asta si in acatist imi gaseam linistea, chiar simteam ca ne va ajuta, de fiecare data cand citeam acatistul eram linistita, o liniste pe care cu greu o gasesti in momente de groaza cum au fost alea. neutral  Nu stiu ce putem face in viata fara credinta, suntem pierduti. Nadejdea ca va fi bine acolo mi-am gasit-o, in rugaciune.

#37 2012-01-20 09:47:37

anca90
Platinum member

offtopic passenger supa multa sanatate mamei tale! cum se simte acum?

#38 2012-09-03 23:08:14

ramonique25
Membru
Inregistrat: 2012-09-03

Si eu cred cu tarie in ajutorul sfintilor, pentru ca ei sunt mijlocitori inaintea lui Dumnezeu pt problemele nostre.
Si pe mine m-a ajutat Sfantul Nectarie de foarte multe ori, dar mai ales atunci cand am ramas insarcinata. Dupa patru ani de incercari nereusite, de controale pe la diversi medici si dupa multiple tratamente urmate fara nici un rezultat (mereu imi ieseau analizele proaste si imi erau prescrise frecvent antibiotice) a aparut in viata mea Sfantul Nectarie, sfantul care mi-a ascultat rugaciunile, mi-a daruit rabdare si putere sa merg mai departe fara sa-mi pierd nadejdea si la scurta vreme a facut sa cunosc si eu bucuria de a fi insarcinata.
Multumesc Bunului nostru Sfant Nectarie pentru ajutorul primit de la el si il rog sa ajute toti tinerii casatoriti care isi doresc copii sa cunoasca bucuria de a fi parinti.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.