|
Nu esti logat.
Timp...-2#20 2009-03-30 20:13:18
Re: timp...Am auzit si eu teoria cu timpul care a devenit doar de 16 ore /zi.... si sincer o cam cred...nu o explic logic... dar parca e prea ciudat cum trece timpul Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #21 2010-10-08 16:34:26
Re: timp...Eu inca ma minunez cat de repede trece timpul nici nu stiu cand a trecut vara, cand a venit frigul asta...chiar si atunci cand nu am fost ocupata mi s-a parut ca a trecut repede Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #22 2010-10-08 17:22:37
Re: timp...Si mie mi se pare ca trece extrem de repede timpul, daca ma gandesc retrospectiv...in schimb, de exemplu daca astept sa treaca 2 ore sa ma duc nu stiu unde, trec foarte greu. Dar asta e probabil perceptia mea numai..Am citit undeva ca pe masura ce crestem, perceptia noastra asupra timpului se schimba. In primii ani 7 ani de viata, un an pare mai mult decat un an(nu mai stiu exact cat, dar daca-mi aduc bine aminte, 7 ani sunt perceputi ca fiind 10), iar pe la 24-25 de ani deja un an ajunge sa fie perceput mai putin ca un an calendaristic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|