homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor

#1 2009-03-27 18:54:42

Mcktza
New member
Inregistrat: 2008-12-28

am nevoie de ajutor

Fetelor, sa va spun. Deci in urma unor contacte sexuale, am avut niste sangerari, in cantitati mici, evident. Nu am dat importanta. Dar.. acum imi intarzie menstruatia. Contactele sexuale nu au fost protejate, decat prin metoda retragerii inainte de ejaculare.  Sunt la a6a zi de intarziere, si mi-am facut un test de sarcina, care a iesit negativ. Stiam ca nu e asta, dar a fost doar asa, sa exclud una din variante. De ce ar putea sa intarzie atat de mult, avand in vedere ca am ciclul regulat de ceva vreme? sa aibe legatura cu acele sangerari?   sad

#2 2009-03-27 20:26:54

ella_20
New member
Inregistrat: 2009-02-14

Re: am nevoie de ajutor

Eu tot aveam ciclu regulat pina cand odata a intirziat o saptamina.. folosisem la fel, metoda naturala de contraceptie (cea mai nesigura, de altfel).. am fost chiar si la doctor, care mi-a dat niste calmante si mi-a zis ca intarzie de la stres..  asa ca linisteste-te, eu cred ca o sa-ti vina.. insa repeta testul peste cateva zile, pentru mai multa siguranta. Bafta multa!

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#3 2009-03-27 22:16:52

Mcktza
New member
Inregistrat: 2008-12-28

Re: am nevoie de ajutor

multumesc mult ella puss o sa astept. voi incerca sa mi pastrez calmul rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.