homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Modificarea hormonilor - urgent

#1 2009-03-28 01:39:45

Onutza88eu
New member
Inregistrat: 2009-03-28

modificarea hormonilor - urgent

Daca iau anticonceptionale, in cazul meu Cezarette, se poate modifica nivelul hormonilor si sa nu apara la un test de sarcina o eventuala sarcina?? Am facut sex neprotejat pana sa incep blisterul si am de cateva zile simptomele unei sarcinii.. pot face un test de sarcina si sa fiu sigura de rezultat chiar daca iau anticonceptionale??

#2 2009-03-28 02:00:13

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Re: modificarea hormonilor - urgent

din cate stiu eu, ca sa iasa corect testul trebue facut la 3 saptamani dupa actual cu risc. Semnele de sarcina nu apar in cateva zile.
Daca iei cezarette de ceva vreme, nu cred ca exista vreun risc de sarcina, din cate stiu eu protectia se mentine si pe perioada celor 7 zile de pauza. Si, ca orice contracptiv, modifica nivelul hormonilor, dar nu cred ca ar influenta in vreun fel testul. Intarzierea poate fi si din cauze psihice...stresul de exemplu`.
Sper sa`ti raspunda mai clar expertele noastre big_smile

when the pomp lights up,you shoot.

#3 2009-03-28 10:28:40

persifona
Vizitator

E f corect ce a zis alexa. Dar nu ai inceput cezarette in prima zi de menstruatie? Daca da, inseamna ca e ok. Daca nu, fa un test la minim 3 sapt de la contact

#4 2009-03-28 10:56:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cerazette e contraceptiv doar cu progesteron...se administreaza continuu, fara pauza de 7 zile intre folii.
Semnele de sarcina pot fi datorate cerazette(depinde care sunt alea)
oricum, dai informatii mai mult decit insuficiente...si sunt curioasa...de ce cerazette?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-03-28 17:36:17

Onutza88eu
New member
Inregistrat: 2009-03-28

Pai nu am inceput tocmai din prima zi de menstruatie pentru ca nu am un ciclu normal periodic. Simptomele ar fi: febra, greata, somnolenta, sani mariti si un pic durerosi, greturi, dar pofta mare de mancare..  De ce Cerazette? Pentru ca asa mi-a s-a prescris. Inainte de Cerazette am luat Yasmine, dar mi-au fost intrerupte de catre ginecoloc. Cu ceva luni in urma am fost diagnosticat cu plancart mamar benign si am urmat tratament cu Mastodyn si cu Progesterogel. Dupa ce am terminat tratamentul totul a fost ok. In decembrie am pierdut o sarcina si dupa perioada de recuperare mi s-a prescris Yasmine. Dupa 1 blister si jumatate am fost la alt ginecolog pt o infectie si mi=a prescris Cerazettel,

Publicitate

loading...

#6 2009-03-28 23:23:47

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu zic ca simptomele pe care le ai tu sunt simptomele specifice din perioada de acomodare cu ac`urile, sau poate esti racita. oricum mergi la medic daca simti tu ca e destul de grav.
dar poti face un test de sarcina daca zici ca inainte de ac ai avut contacte neprotejate,

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#7 2009-06-05 11:49:50

Sachmet
New member
Inregistrat: 2006-12-20

Mie doctorul mi-a prescris Cezarette. Am ectopie, si mi-a schimbat pastilele Karissa cu Cezarette. Nu stiu de ce. Mai ales ca la analizele hormonale, mi-a iesit progesteron crescut peste limita. Ce ma sfatuiti sa fac? a mai fost cineva in cazul meu?
Ma cam sperie ideea sa iau Cezarette dupa ce am citit forumurile cu efectele adverse. Doctoressa, poate imi dai tu un sfat...

#8 2009-06-05 21:36:51

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

scrie si rezultatul analizelor

las link doctoressei

#9 2009-06-05 22:50:53

Sachmet
New member

Mersi mult.
Deci am facut niste dozari din care a rezultat : Estradiol 95 in ziua 7 si estradiol 266, prolactina 30.69 si progesteron 29.7 in ziua 21.
Din ce am dedus eu conform intervalelor de referinta, prolactina si la fel progesteronul, care vad ca e intr-o cantitate normala pentru faza I de sarcina, ceea ce nu e cazul...
testul HPV a iesit negativ, iar PAP a iesit ok, din ce mi-a spus Doctoressa ( ca am postat pe forum rezultatele in cautarea unei opinii).
Acum nu stiu daca sa ma apuc sa nu de Cezarette. Cu karissa nu am avut probleme niciodata, asadar banuiesc ca doctorul mi-a modificat pastilele pt ca afectau intr-un fel ectopia...
astept o parere oficial. Multumesc anticipat.

#10 2009-06-09 10:42:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Sachmet a scris:

Mie doctorul mi-a prescris Cezarette. Am ectopie, si mi-a schimbat pastilele Karissa cu Cezarette. Nu stiu de ce. Mai ales ca la analizele hormonale, mi-a iesit progesteron crescut peste limita. Ce ma sfatuiti sa fac? a mai fost cineva in cazul meu?
Ma cam sperie ideea sa iau Cezarette dupa ce am citit forumurile cu efectele adverse. Doctoressa, poate imi dai tu un sfat...

nu inteleg nici eu de ce ti-a schimbat...ectopia nu e un motiv valabil ca sa scoti estrogenii...
eu nu as schimba pastilele daca ma intrebi....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2009-06-09 16:33:21

Sachmet
New member

Multumesc mult pentru raspuns. O sa continui cu Karissa pana una alta, ca sa nu-mi stric vara cu Cezarrete:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.