|
Nu esti logat.
Modificarea hormonilor - urgent#1 2009-03-28 01:39:45
modificarea hormonilor - urgentDaca iau anticonceptionale, in cazul meu Cezarette, se poate modifica nivelul hormonilor si sa nu apara la un test de sarcina o eventuala sarcina?? Am facut sex neprotejat pana sa incep blisterul si am de cateva zile simptomele unei sarcinii.. pot face un test de sarcina si sa fiu sigura de rezultat chiar daca iau anticonceptionale?? Offline #2 2009-03-28 02:00:13
Re: modificarea hormonilor - urgentdin cate stiu eu, ca sa iasa corect testul trebue facut la 3 saptamani dupa actual cu risc. Semnele de sarcina nu apar in cateva zile. when the pomp lights up,you shoot. Offline #3 2009-03-28 10:28:40
Re: modificarea hormonilor - urgentE f corect ce a zis alexa. Dar nu ai inceput cezarette in prima zi de menstruatie? Daca da, inseamna ca e ok. Daca nu, fa un test la minim 3 sapt de la contact #4 2009-03-28 10:56:36
Re: modificarea hormonilor - urgentcerazette e contraceptiv doar cu progesteron...se administreaza continuu, fara pauza de 7 zile intre folii. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-03-28 17:36:17
Re: modificarea hormonilor - urgentPai nu am inceput tocmai din prima zi de menstruatie pentru ca nu am un ciclu normal periodic. Simptomele ar fi: febra, greata, somnolenta, sani mariti si un pic durerosi, greturi, dar pofta mare de mancare.. De ce Cerazette? Pentru ca asa mi-a s-a prescris. Inainte de Cerazette am luat Yasmine, dar mi-au fost intrerupte de catre ginecoloc. Cu ceva luni in urma am fost diagnosticat cu plancart mamar benign si am urmat tratament cu Mastodyn si cu Progesterogel. Dupa ce am terminat tratamentul totul a fost ok. In decembrie am pierdut o sarcina si dupa perioada de recuperare mi s-a prescris Yasmine. Dupa 1 blister si jumatate am fost la alt ginecolog pt o infectie si mi=a prescris Cerazettel, Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-28 23:23:47
Re: modificarea hormonilor - urgenteu zic ca simptomele pe care le ai tu sunt simptomele specifice din perioada de acomodare cu ac`urile, sau poate esti racita. oricum mergi la medic daca simti tu ca e destul de grav. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-06-05 11:49:50
Re: modificarea hormonilor - urgentMie doctorul mi-a prescris Cezarette. Am ectopie, si mi-a schimbat pastilele Karissa cu Cezarette. Nu stiu de ce. Mai ales ca la analizele hormonale, mi-a iesit progesteron crescut peste limita. Ce ma sfatuiti sa fac? a mai fost cineva in cazul meu? Offline #8 2009-06-05 21:36:51
Re: modificarea hormonilor - urgentscrie si rezultatul analizelor Offline #9 2009-06-05 22:50:53
Re: modificarea hormonilor - urgentMersi mult. Offline #10 2009-06-09 10:42:28
Re: modificarea hormonilor - urgent
nu inteleg nici eu de ce ti-a schimbat...ectopia nu e un motiv valabil ca sa scoti estrogenii... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2009-06-09 16:33:21
Re: modificarea hormonilor - urgentMultumesc mult pentru raspuns. O sa continui cu Karissa pana una alta, ca sa nu-mi stric vara cu Cezarrete:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|