homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida fara leac?

#1 2009-03-28 10:49:15

moli
Membru
Inregistrat: 2009-03-28

candida fara leac?

buna ma intreb dupa ce am iventariat toate paginile despre candida,,,,chiar nu exista leac definitiv  hmm  adica toate tratamentele sunt in zadar???intreb pentru simplu fapul ca tocmai ma confrunt cu asa ceva de 3 zile, am fost la ginecolog si mi-a prescris ovule si nizoral plus unguent extern, in paralel i-a si sotul nizoral.acum va intreb care sunt sansele sa se trateze partial, atat timp cat respectam amandoi tratamentul???oare este posibil sa nu se trateze integral???deja ma apuca disperarea  roll

#2 2009-03-28 10:54:59

persifona
Vizitator

Re: candida fara leac?

De tratat se trateaza, insa o data ce ai facut o data, sunt foarte mari sansele sa mai faci. Cu calm si rabdare teebuie sa o tratezi de fiecare data cand apare. Nu e grava, dar e cam deranjanta.

#3 2009-03-28 12:01:10

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: candida fara leac?

moli, daca faci si o antifungigrama, poti merge la sigur cu tratamentul si desigur sa elimini ceilalti factori care ar putea ajuta la recidivarea ei ( ai grija cu sistemul imunitar, igiena intima, grija si la materialele sintetice, ob`uri, antibiotice si altele) cu calm si rabdare o sa o rezolvi, dar pe urma trebuie sa ai mare grija.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.