homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting inainte de menstruatie?

#1 2009-03-29 19:21:12

ony
Banat
Inregistrat: 2009-03-29

spotting inainte de menstruatie?

Salut!
    Am facut o serie de analize la inceputul lui februarie, recomandate de endocrinolog ( problema: acneea ), iar cauza erau ovarele polichistice. Mi-a fost recomandat sa iau Diane 35, iar tratamentul trebuia sa-l incep pe 26-28 martie ( prima zi de menstruatie). Problema e ca au inceput mici sangerari, pete cand rosii, cand maronii, cu o saptamana mai devreme ( 19 - 21 martie ); am inceput sa iau Diane pe 21. Scurgerile au continuat, cand mai mult cantitativ, cand mai putin... Am vrut sa renunt pt ca nu parea a fi menstruatie in toata regula, dar asta ar fi insemnat sa-mi dereglez mai tare organismul luand dianele cateva zile si apoi renuntand la ele. Trebuie sa mentionez ca luna aceasta este a treia luna de cand am incetat sa iau karissa ( am citit ca e posibil sa fie dereglari si din aceasta cauza: organismul s-a dezobisnuit de ac ). Nu stiu de ce a aparut acest "spotting" daca il pot numi asa. Nu cred sa fie vorba de o sarcina, nu am simptome, sau cel putin nu am simptomele pe care le-am avut la sarcina anterioara( pe care am pierdut-o).
   Vreau si eu o parere.

#2 2009-03-29 23:16:15

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: spotting inainte de menstruatie?

probabil menstra ti-a venit mai repede, iar dupa ce ai inceput sa iei diane a aparut spottingul
nu cred ca e motiv de ingrijorare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.