homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa de initiativa-3

#39 2011-04-10 19:48:22

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: lipsa de initiativa

Ideal ar fi sa te interesezi cat mai bine si sa iei ce ti se potriveste. Nu poti sa le iei asa cum zici tu. Fiecare au concentratii diferite de hormoni, depinde de fiecare de cat are nevoie. Oricum cand incepi sa le iei iti scoti organismul din ritm. Daca le iei asa haotic nu faci decat sa-l dai peste cap de tot.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-04-10 19:48:56)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#40 2011-04-10 19:51:42

mirelapopa
New member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: lipsa de initiativa

BabyBlueDoll a scris:

mirelapopa a scris:

la mine e invers fata de ce vb voi aici.pur si simplu nu am ,,chef,, niciodata.daca ar fi dupa mine as putea sa stau fara si 1 an.chiar nu stiu ce se intampla cu mine si chiar nu e bine deloc ptr cuplu

am fost si eu in situatia ta smile
primele dati,timp de 1 an jumatate cam asa,numai de sex nu aveam chef.probabil pt k la mine de ex ,dezvirginarea a fost o experienta f.dureroasa si incepusem sa asociez sexul cu asta,fara sa ma gandesc sa o fac pt placere,ci pt ca "trebuie".
insa cu timpul a trecut,partenerul m-a ajutat f. mult.
voi cum va intelegeti?de cat timp sunteti impreuna?

suntem impreuna de 13 ani. cred ca totul s-am schimbat dupa ce am nascut.asta acum 6 ani.inainte era altceva nu aveam mereu initiativa dar totusi nu ca acum el e f intelegator nu ma preseaza si discutam despre asta .intelege ca e o problema si nu doar toanele mele dar cateodata il mai apuca si disperarea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.