homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida Albicans ! cateva raspunsuri , daca se poate

#1 2009-03-30 15:22:40

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

Candida Albicans ! cateva raspunsuri , daca se poate

Acum 5 zile m-am dus la ginecolog cu o BTS dar nu stiam care anume.
Mi-a luat secretie pt. analize dar mi-a dat si tratament cu antibiotic.
Astazi mi-au iesit analizele : Cultura fungi prezent candida albicans frecvente colonii
Deci .. am candida albicans ..
Intrebarea mea e .. ce fac ? Ma duc sa-mi dea alt tratament .. sau il termin pe asta si atat ?
Tratamentul este cu antibiotic si cu ovule ..
..
P.S. Am auzit ca de la antibiotic se poate face candida .. Ce fac daca ma trezesc la sfarsit cu ea ?
..
(exista cineva pe aici care-si poate da cu parere daca-i zic rezultatul analizei ? ca eu habar nu am ce vrea sa spuna)

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#2 2009-03-30 15:25:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Candida Albicans ! cateva raspunsuri , daca se poate

trecand peste faptul ca NU SE DA TRATAMENT INAINTE DE VEDEREA REZULTATELOR LA ANALIZE...nu incepe tratamentul acela sau intrerupe l daca l ai inceput si mergi la un alt medic cu analiza de secretie in mana ca s aprimesti un tratament adecvat...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-03-30 15:36:45

pc_cutsa
Sr. member

M-am saturat ingrozitor sa raman ca o proasta cu un milion de intrebari de pus .. fara raspuns .
Nu stiu ce cabinet sa mai incerc .. de la Medsana pana la Medlife si iar acelasi traseu cu medici diferiti si tot asa
..
Acum 2 saptamani .. mi-am dat seama ca am o infectie in urma unei scurgeri .. dupa 2 zile a inceput sa fie naspa situatia si am sunat la Medlife pt. o programare .. programarea a fost facuta PESTE O SAPTAMANA pt ca aveau totul full .. am sunat si la alte centre .. aceeasi situatie
M-am dus frumusel peste o sapt. aia m-a pus sa-mi fac analize ..dupa ce ca io nu mai puteam de nervi dupa o sapt. de stres total .. si.. ce crezi ..am mai stat o sapt sa-mi iasa analizele .. ASTAZI mi-au iesit analizele .. urmatoarea programare .. tot la ea .. DOAR PESTE O SAPT se poate ..
neutral Ce as putea face ..sau .. tu ce ai face in locul meu ? Ca io nu mai rezist pur si simplu .. urasc si urasc si urasc... TOT ce se intampla..

#4 2009-03-30 15:40:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

te inteleg...din pacate indiferenta si complexul de Dumnezeu pe care il au unii medici ne afecteaza pe toti...cauta aici http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html un medic recomandat de fete din orasul tau si poate ai noroc...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2009-03-30 22:20:57

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

mda, si eu ingros randurile celor exasperate de candidoza. eram curioasa daca toate bulinele astea care se prescriu de obicei pt candida se dau doar pe reteta sau nu neaparat? eu pana acum am luat tratament numai in urma cate unui control, da sincer m-am saturat si sa tot aud: "ati mai avut? si ce vi s-a prescris? aaa, cine v-a zis sa luati asa ceva? uitati, va dau eu aici reteta pentru ...." si de fiecare data rezultatul e acelasi - imi trece, dar pe perioada determinata...

Publicitate

loading...

#6 2009-03-30 22:23:29

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

la mine in oras se da orice fara reteta neutral

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#7 2009-03-30 22:28:31

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

deepsleep a scris:

mda, si eu ingros randurile celor exasperate de candidoza. eram curioasa daca toate bulinele astea care se prescriu de obicei pt candida se dau doar pe reteta sau nu neaparat? eu pana acum am luat tratament numai in urma cate unui control, da sincer m-am saturat si sa tot aud: "ati mai avut? si ce vi s-a prescris? aaa, cine v-a zis sa luati asa ceva? uitati, va dau eu aici reteta pentru ...." si de fiecare data rezultatul e acelasi - imi trece, dar pe perioada determinata...

cred ca cel mai bine ar fi sa faci o antifungigrama sa vezi la ce e sensibila ciuperca

#8 2009-03-31 22:08:46

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

merci de sfat! am mai citit pe-aici pe forum de chestia asta si am de gand sa o fac. chiar maine am programare la the fofo-doctor si o sa bat din pinteni sa-mi faca. ai/aveti idee cam in cat timp vin rezultatele de la asa ceva?

#9 2009-03-31 22:25:41

pc_cutsa
Sr. member

Depinde de clinica .. cam 5 zile lucratoare ...

#10 2009-03-31 22:32:37

Khristall
Insomniac member

deepsleep a scris:

merci de sfat! am mai citit pe-aici pe forum de chestia asta si am de gand sa o fac. chiar maine am programare la the fofo-doctor si o sa bat din pinteni sa-mi faca. ai/aveti idee cam in cat timp vin rezultatele de la asa ceva?

la mine in oras in 3 zile a fost gata... dar depinde si de nr de comenzi pe care il are presupun

#11 2009-04-05 11:23:50

pc_cutsa
Sr. member

Sa recapitulam , acum vreo 3 saptamani m-am confruntat cu asa zisa infectie , acum stiu despre ce e vorba .. 'candida albicans' .. doctorita cand m-am dus la ea m-a trimis sa-mi fac analizele dar mi-a dat si un tratament (cu antibiotic,augmentin) .. asa , am tinut tratamentul si peste vreo 6 zile a fost gata rezultatul = Candida albicans .. Mi-am facut o programare dar s-a putut numai peste o saptamana ( adica maine ) ..
Nu mi-a trecut infectia in totalitate .. inca o simt acolo ... numai ca nu se mai manifesta asa urat ..
Dar ..cum a putut idioata aia sa-mi dea antibiotic avand candida ..nu stiu ..si acum ma intreb
Voi v-ati mai duce la o asa doctorita ?
aaa..
si as mai avea o intrebare , daca se poate ...
In caz ca am candida bucala .. ce analize trebuie sa-mi fac s-o depistez,la ce doctor ..
Daca as tine un tratament pentru o posibila candida bucala (si n-s avea) .. ar putea avea efecte adverse ?
Pls vreau si eu o manuta de ajutor

#12 2009-04-05 11:26:30

Khristall
Insomniac member

pc_utsa, e clar ca nu m`as mai duce la asa o doctorita... mai rau ti`a facut, sau putea sa iti faca.
ca sa vezi daca ai bucal sau nu, mergi si fa un exudat faringian
eu zic sa nu faci nici un tratament pt o asa numita candida bucala, daca nici nu esti sigura ca ai. meergi la doctor si in functie de ce iti iese la analize faci sau nu

#13 2009-04-05 11:36:58

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

ptr a afla daca ai candidoza bucala e de ajuns sa se faca un exudat faringian normal si iti apare la rezultat daca ai sau nu? sau trebuie specificat ptr ce se face exudatul? ca eu am facut recent un exudat faringian si nu mi-a iesit ca as avea. big_smile

#14 2009-04-05 13:23:59

persifona
Vizitator

Da, e suficient exudatul

#15 2009-04-05 13:46:31

butterfly3
Full member

deci la orice exudat faringian iese imediat daca ai candida bucala? multumesc de raspuns si scuze daca sunt insistenta, dar macar una sa fiu sigura ca nu o am deloc.

#16 2009-04-05 13:49:57

persifona
Vizitator

Da smile

#17 2009-04-05 14:16:03

butterfly3
Full member

applause multumesc mult de tot puss

#18 2009-04-05 15:25:55

persifona
Vizitator

Cresti mare puss

#19 2009-05-10 13:07:01

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

asta cu exudatul este o idee f buna,economisiti timp si energie!  si eu aveam limba intr-o vreme f alba si m-am speriat, am fcut 'tratament' cu glicerina boraxata si nistatita(sau cum s-o scrie) si degeaba..tot alba era. am oprit tratamentul si m-am dus sa mi fac exudat [eu am cerut lingual, pe ala faringian nu pot sa-l sufar] si nu mi-a iesit nimic. ba mai mult... dupa o vreme mi-a trecut 'albeata'. nustiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.