|
Nu esti logat.
Medicamente care interactioneaza cu anti-bebe#1 2009-03-30 17:40:25
medicamente care interactioneaza cu anti-bebebuna fetele....am inceput sa iau anti-bebe de 1sapt si ...eu iau deobicei liv52..niste protectuare hepatice!m'am uitat pe prospect dar nu spuneau nimic de intereactiuni cu alte medicamente!si ca sa ma linistesc...apelez la voi!intereactioneaza acestea cu anti-bebe(harmonet)?multumesc anticipat Offline #2 2009-03-30 17:45:59
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebenu interactioneaza Offline #3 2009-03-30 18:17:24
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebebuna ziua!as dori si eu sa aflu daca din urmatoarele medicamente interactioneaza cu a.c. si daca ar trebui sa ma protejez:filoe hemisucinat , fiole glucoza, fiole de calciu, pastilute betaserc pt ameteala, si vitamax, Mentionez ca aceste au fost date pt anemie si pt ca sunt foarte slabita.iau aceste medicamente o perioada indelungata.Multumesc. Offline #4 2009-03-30 18:24:31
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeDin cate am citit pana acum pe acest forum....sunt de evitat antibioticele ( de orice fel ar fi ele) si antidepresivele.....cat si ceaiul de sunatoare si sucul natural de grapefruit...parca asta era toata lista de interactiuni....daca mai stie una dintre fete alte medicamente le-as ruga sa le adauge.... Offline #5 2009-03-30 18:37:35
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebemultumesc mult Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-30 18:39:39
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebestii tot ma chinuie gandul la o intrebare: am luat antibiotic , am facut contact dar nu a lasat in mine, dupa cateva ore sa intamplat din nou, pot trai spermatozoizii si la a 2 tura sa se fii prins, nu stiu daca m am exprimat bine, sper sa ma intelege ti ce vreau sa zic, Offline #7 2009-03-30 18:52:31
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeIn cazul antibioticelor tb sa folosesti protectie suplimentara atat pe perioada tratamentului cat si 7 zile dupa ce ai terminat tratamentul. Offline #8 2009-03-30 18:58:51
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeda stiu asta, doar ca el nu si a dat drumul in mine, deci asta nu ar fi problema ci doar ca sa mai intamplat si dupa ce a ejaculat, dupa cateva ore si ma gandeam cat timp ;poate trai un spermatozoid, adica sa nu fi ramas ceva de la prima ejaculare, ca in rest nu ar fi probleme., Offline #9 2009-03-30 19:10:58
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebe
daca nu a urinat intre contacte un risc exista...la fel cum un risc exista datorita lichdului preejaculator... happy with him...inlove with him... Offline #10 2009-03-30 19:19:07
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebemultumesc, nu mi aduc aminte daca a urinat intre timp, desi e posibil ca a fost la interval de cateva ore , dar totusi sta cu teama., eu iau marvelon 21 , am laut si antibiotic ca am fost bolnava, iar la 3 zile dupa ce am terminat tratamentul sa intamplat asa cum v am povestit, sper sa nu fie nimic grav, nu vreau inca un bebe. Offline #11 2009-03-31 18:16:31
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeAzi am fost la medicul de familie si mi-a zis ca am dermatita.Mi-a dat ca tratament claritin-tableta, clorocalcin (sirop) si unguent-flucinolon(sau ceva de genul...k nu prea inteleg ce scrie)...Interactioneaza cu ac? Iubesc si sunt iubita Offline #12 2009-04-01 18:29:36
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebetot intre ganduri stau. Offline #13 2009-04-02 17:01:43
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeBuna .Stie cineva daca Nistratina interactioneaza cu anticonceptionalele? Do not regret anything, because at that time, it was exactly what you wanted. Offline #14 2009-04-02 17:04:30
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeeu zic ca nu Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #15 2009-04-02 18:53:36
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeNu e cumva Nistatina? Eu nu am auzit de Nistratina. Offline #16 2009-04-02 20:52:23
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeDa, aia e...am tastat gresit ...am auzit ca e antibiotic si ma gandeam ca poate reduce efectul anticonceptionalelor.Stii cumva daca asa este? Do not regret anything, because at that time, it was exactly what you wanted. Offline #17 2009-04-02 22:27:04
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebenistatina nu e antibiotic, dar probabil e produs de Antibiotice SA Offline #18 2009-04-04 11:53:38
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebeBuna fetelor...am si eu o nedumerire.Stiu ca din plantele medicinale existente ,sunatoarea e una care interactioneaza cu ac. Vreau sa fac un tratament pt curatiera colonului(am ceva probleme cu constipatia) si am cumparat niste medicamente care contin urmatoarele: ghintura, crusin, chimen, galbenele, voronic(sau i se mai zice unguras), lemn dulce, rubarba ,aloe vera, celuloza microcristalina, fosfat de calciu, silicat de calciu, stearat de magneziu, emulsificatori(guma de acacia) si hidroxipropil metilceluloza. Cineva poate sa-mi spuna dak este vreun ingredient care sa interactioneze cu AC?poate sunt doar eu paranoica ,dar totusi vreau sa ma asigur.. "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline #19 2009-04-04 12:01:30
Re: medicamente care interactioneaza cu anti-bebenu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|