|
Nu esti logat.
V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?
#1 2009-03-31 10:19:07V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Nu puteam sa ma abtin sa intreb asta cand am vazut intrebarea cu cati parteneri ai avut. Eu il intreb pe nenea tot ce imi trostenste prin minte, si cel putin la chestia asta imi cam pare rau ca mi-a trosnit Offline #2 2009-03-31 10:20:30
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Da, l-am intrebat No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #3 2009-03-31 10:36:38
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?m-am mai intrebat uneori eu pe mine oare cate o fi avut, dar daca toate au fost inaintea mea, nu vad rostul.... de ce sa ma apuc acuma sa rascolesc trecutul? Offline #4 2009-03-31 10:37:45
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Nici el nu cred ca mai stie si nici nu ma intereseaza... Oricum ne stim de mult si le cunosc pe multe din fostele lui. Offline #5 2009-03-31 10:49:23Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Hi, hi trebuia sa nu ma gandesc nici eu la asta, ca daca ma gandesc clar intreb ca dupa ma roade curiozitatea. Si curiosii mor repede Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-31 10:54:02
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Pill, eu zic sa stai linistita... acum e cu tine si o fi avand el un motiv pentru asta. Nici barbatii nu stau cu cineva numai pentru sex, asa ca nu prea are importanta cine cum era la capitolul asta. Offline #7 2009-03-31 10:54:49
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?nu cred ca ma intereseaza .... one day we're gonna get somehow... Offline #8 2009-03-31 11:03:22Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Mai de stat linistita stau, si culmea e ca am deplina incredere in el. Sunt sigura ca nu e curios cum ar fi cu alta sau ceva, ca deja stie Eram doar curioasa daca exista si alte persoane cu curiozitati ca ale mele. Offline #9 2009-03-31 11:05:18
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Evident ca sunt, si eu m-am intrebat, dar apoi mi-am dat doua palme si m-am calmat, ca simteam cum imi stric ziua. N-am nicio indoiala ca au fost persoane cu care s-a inteles / potrivit in pat mai bine decat cu mine, dar deocamdata sta cu mine, so... Offline #10 2009-03-31 11:13:57Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Eu nu am avut timp sa imi dau doua palme ca vbeam cu el, si imediat si-a dat seama ca m-am cenzurat la ceva si nah, a facut el cum a facut si iesit porumbelul Acu sunt sigura ca nu m-as fi putut abtine mult timp. Offline #11 2009-03-31 11:15:25
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Eu l-am intrebat Nu de alta, dar nu am avut nici unul experienta ingrozitor de mare in ale iubirii, asa ca eram curioasa Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-03-31 11:18:42) Offline #12 2009-03-31 11:18:41
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?nu cred ca are vreo relevanta sa stiu cu cate a fost inaintea mea. am avut vreo doi prieteni care tineau neaparat sa ma informeze cu cate gagici au fost, cum erau in pat sau prin ce locuri si-au tras-o, ce sa mai spun ca vroiau sa le spun si eu despre istoria mea, dar urmatorul lucru care l-am facut a fost sa le dau papucii Offline #13 2009-03-31 11:23:16
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?Da, am vorbit deschis despre asta inca de la inceput. Oficial, sunt prima pentru el si prima relatie serioasa Sunt norocoasa Offline #14 2009-03-31 12:00:48
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?si eu sunt prima pt al meu si din unele puncte de vedere imi convine asta, din altele nu Offline #15 2009-03-31 12:03:13
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?io nu l-am intrebat...da' mi-a spus el singur cand discutam pe tema asta Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #16 2009-03-31 12:22:23
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?eu l`am intrebat tot ce se putea intreba. am intrebat si din curiozitate, dar am intrebat pt ca mai stiam cu cine umbla inainte ca ne cunoastem de mult. si sa nu fie vreo "panarama", ca la cum circula bts`urile... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #17 2009-03-31 12:55:21
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?mda...si io l-am intrebat de curiozitate Offline #18 2009-03-31 13:08:06
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?l-am intrebat,dar a fost f misterios...a ras si a zis ca ce conteaza...a fost...cu destule VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #19 2009-03-31 13:34:46
Re: V-ati intrebat/intreba iubitul cate partenere a avut inainte?am vb cu el absolut orice inclusiv chestia asta.....noi ne spunem absolut tot nu avem secrete unul fata de celalalt. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|