homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CAZ CIUDAT

#1 2009-03-31 13:35:57

Zmeutza
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-03-28

CAZ CIUDAT

De aproximativ 5 luni ma confrunt cu o problema pe care pana acum 4 medici nu au reusit sa-i gaseasca vreo rezolvare. Dupa aproximativ o saptamana dupa ce mi-am inceput viata sexuala, am inceput sa am usturimi de o intensitate ce varia intre foarte, foarte puternica pana la aproape insesizabila in zona intrarii in vagin. Aceste usturimi apareau dupa ce urinam, la finalul urinarii si tineau chiar si cateva ore dupa care dispareau brusc, dupa cateva zile reapareau si apoi iarasi dispareau. Primul medic mi-a descoperit ca am rare colonii de candida, mi-a dat tratament numai mie si nu si partenerului cu ovule si nidoflor. Problema aparent a trecut,dar a revenit foarte curand. Al doilea medic mi-a zis ca as putea avea o infectie urinara, am facut urocultura: nu era infectie urinara. Al treilea medic m-a pus sa repet urocultura. In total am repetat-o de 3ori fara vreun rezultat. Al patrulea medic mi-a zis ca as avea o chestie combinata:cistito-nu mai stiu cum.MI-a dat sa iau Urinex si sa ma ung doar cand am simptome cu un unguent oftalmic. Pentru circa 2 luni nu am mai avut nimic. Acum o saptamana insa a reaparat problema.
Mentionez ca in timpul actului sexual nu am niciun fel de simptom rau,chiar imi face bine sa am contact sexual in perioada aceea cu simpotome.Nu mi s-a descoperit niciun fel de rana sau de altceva in timpul examenului ginecologic.Am doua mici chisturi pe ovarul drept, dar este inca ceva inofensiv.Problema disparea atunci cand imi venea menstruatia, de data asta ea nu a trecut nici cand a venit menstruatia.De obicei, problema tinea doar o zi-maxim 2,acum tine de 4zile.Norocul meu este ca intensitatea simptomelor variaza ca altfel nu stiu cum as fi suportat.Papanicolaul a iesit bine.
Daca aveti cumva vreo idee de ce as putea avea, va rog sa-mi spuneti. Va raman datoare pe viata! signof10

P.S.Acum iarasi nu mai am simptomele. neutral

Children are the living messages we send to a time we will not see.

#2 2009-03-31 13:37:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: CAZ CIUDAT

Eu zic sa mai faci un examen de secretie, sa te lamuresti...
Ai rezultatul de la Papanicolau ca sa-l scrii aici ?

#3 2009-03-31 14:37:51

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Eu ma gandesc ca e ceva in neregula cu mucusul, la ceva in genul vaginitei atrofice (desi nu cred ca ai varsta pt. asa ceva).

#4 2009-03-31 15:20:51

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

de acord cu heimdall, fa o analiza de secretie sa vezi sigur daca ai ceva sau nu in secretie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2009-04-01 09:03:36

Zmeutza
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-03-28

Uitasem sa va spun ca am repetat analiza de secretie acum o luna si nu a iesit nimic ciudat, iar Papanicolau a iesit clasa:II, frotiu satisfacator pentru evaluare,negativ pentru leziune intraepiteliala sau malignitate, nici un fel de recomandare. Mi s-a spus ca a iesit perfect, adica nu e nicio problema. Si mentionez ca am 19 ani(referitor la mesajul lui ET).

probabil va trebui sa mai consult inca un medic:(. Momentan inca ma simt bine.

Children are the living messages we send to a time we will not see.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.