|
Nu esti logat.
Cearcanele ..cum scapam de ele?-5#77 2011-12-02 10:51:54
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?eu folosesc cand am ceracane adanci si negre Granier Ultra Lift , doar in zona ochilor, si apoi sunt fresh Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #78 2011-12-02 15:15:27
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?mie imi place anticearcanul de la garnier cu cofeina pura, e un anticearcan bun Offline #79 2011-12-02 20:57:03
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?anyicearcanul baton se strange mult mai repede ca cel lichid, insa acopera mai bine. eu ca purtatoare de pumni in ochi mari de tot (mai ales acum de cand cu munca infernala) am incercat cam tot ce misca pe piata anticearcanelor. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #80 2011-12-03 00:11:24
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?eu folosesc doar anticearcan baton, cel lichid zici ca mi le accentueaza mai tare pentru ca tocmai nu are o acoperire prea buna. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #81 2011-12-03 15:53:34
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?depinde si de compozitie, probabil de cat talc (care cica-i toxic) are. daca are mai multicel talc, banuiesc ca se fixeaza mai bine. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-12-03 16:06:08) Offline Publicitateloading...
#82 2011-12-03 19:31:52
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?Gab (ce tare si mie mi se spune Gab) dormi prea mult? adica mai mult de 8 ore, sau putin, iar in week-end dormi 12 ore? asta e cauza cea mai frecventa din ce am observat chiar si pe mine. am niste minunatii din cauza ca m-am dereglat cu somnul si dorm 9 ore cel putin, ma culc si trezesc tarziu de obicei, si eu eram dupa 8 ore... nu mai aveam cum sa dorm efectiv, ma trezeam fericita si fresh cu noaptea-n cap si fara cearcane. si nu te astepta sa treaca peste noapte. a doua mare cauza poate fii o problema de sanatate, exclude si asta. daca nu indepartezi cauza, nu faci mare lucru cu tratamentele locale. Offline #83 2011-12-03 19:51:09
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?si eu folosesc anticearcan solid si fond de ten, si se estompeaza cat de cat Offline #84 2011-12-03 20:06:36
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?ce as vrea sa fie si la mine pe baza de somn....la mine doar se inrautatesc din cauza lipsei somnului insa le port cu mine oricand oriunde, de cand m-am nascut. chiar acum 2 saptamani ma intreba o colega daca am plans sau mi-e rau ca eram neagra (nu avusesem timp sa ma machiez si iesisem in lume ... naturala) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #85 2011-12-03 20:11:25
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?Asa sunt si eu cora. Parca am doua cercuri negre in jurul ochilor, cand nu ma machiez.. mostenire de la mama Offline #86 2011-12-03 20:14:00
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?stiu meliko eu de la tata.... si eu sunt vesnic, non stop machiata, daca m-as duce pe o insula pustie as lua anticearcanul cu mine insa la ce viata am momentan .. numai un miracol le mai acopera Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #87 2011-12-04 12:26:54
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?hmm... oi fi adoptata, ca eu nu le am de la ai mei daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #88 2011-12-04 15:42:33
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?poate s-a zis si mai sus, dar ce anticearcan/primer recmandati? :-? se tot vorbea de cele de la elf cosmetics, dar n-am nici o idee, sunt praf la ales anticearcan/primer/fdt http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #89 2011-12-04 16:27:15
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?yoyo, exista si o "zeama" cica cu efect de instant lift - zicea o fata mai inainte. eu am anticearcan cu cafeina roll-on; e valabil in 2 culori: pt ten deschis si pentru ten inchis. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-12-04 16:57:24) Offline #90 2011-12-06 15:51:10
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?da da, eu de ala cu cafeina credeam ca-i "zeama" transparenta daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #91 2011-12-27 02:53:34
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?produsul asta e potrivit si la 20 si ceva de ani?: Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-09-14 17:04:05) Offline #92 2011-12-27 11:40:50
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?eu cred ca merge, zice ca previne ridurile, asa orice crema hidratanta buna teoretic intarzie aparitia ridurilor Offline #93 2011-12-27 16:45:04
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?legat de cearcane si de zona de sub ochi in general, citisem undeva ca nu e bine sa hidratam mai mult aceasta zona decat restul fetei ca facem mai mult rau, oricum nu am inteles f bine de ce. eu am pielea f subtire sub ochi si chiar simt nevoia sa o hidratez si sa o ingrijesc ceva mai bine decat restu tenului pentru ca e in acelasi timp o zona predispusa la riduri si vreau sa previn acest lucru din timp. de vreun an folosesc ulei de migdale sub ochi care pe langa iluminare imi si hidrateaza f bine zona in timp ce pe restul fetei folosesc crema. sper ca nu e rau ce fac, avand in vedere mie imi merge bine asa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|