|
Nu esti logat.
Cearcanele ..cum scapam de ele?#1 2009-03-31 15:05:19
Cearcanele ..cum scapam de ele?ma scuzati daca este pe aici..dar eu chiar nu l-am gasit.. " Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas." Offline #2 2009-03-31 15:07:53
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?eu n-am gasit remediu... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2009-03-31 15:16:38
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?mie imi spui? nu stiu cum de au aparut asa..parca sunt din ce in ce mai proeminente.. " Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas." Offline #4 2009-03-31 15:19:58
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?eu le am de cand ma stiu, de bebe... bine macar ca nu sunt si vinetii... daca aveai tenul mai deschis se vedeau mai rau. nu-ti ramane decat sa le acoperi cu anticearcan "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2009-03-31 15:26:48
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?pai din cauza lor am inceput sa folosesc si fond de ten.. si toate prostiile..dar daca le stiu eu acolo ...simt ca toate lumea se uita la ele.... oare nu exista chiar nimic.? de facut...? " Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas." Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-31 15:31:43
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?vazusem al pro tv duminik, emisiunea "frumusete, pe muchie de cutit" parca asa se numeste, tipa de acolo pt a scapa de cearcane i s-a injectat un pic de grasime de pe coapsa, asa am inteles. tipa zicea ca si dimineata are pungi si cearcane. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #7 2009-03-31 15:32:49
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?Gab, dar cand te trezesti dimineata, ai doar cearcane ? Sau ai si ochii umflati ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2009-03-31 15:34:56
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?nuu.. ochii umflati nu am.. doar cearcane. atat.. " Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas." Offline #9 2009-03-31 17:23:58
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?Ah ... Ca pentru ochi umflati ai putea sa iti pui 2 lingurite tinute inainte in congelator 2-3 minute. Sa fie reci. Si ti se dezumfla garantat. Dar asa .. nu stiu. Cu ceva creme ai incercat ? Sora mea foloseste ceva de la Avon ( cred ), daca vrei ma uit exact ce anume si iti spun ... Nu stiu, incearca efectiv sa le maschezi, nu neaparat sa le " tradezi " ... un fond de ten, ceva de genu ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #10 2009-03-31 17:28:55
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?si eu cred ca am cearcane, dar nu se vad asa tare...in schimb mi se vad f tare venele de sub ochi. cum le-as putea acoperi? iubesc si sunt iubita Offline #11 2009-03-31 17:29:26
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?Ati incercat trucul modelelor cu unguentul de hemoroizi ? Ar avea sens, daca stai sa te gandesti... Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-03-31 17:29:39) Offline #12 2009-03-31 17:49:38
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?ma scuzati.. ca rsp tocmai acum.. imi cazuse netul asta.. " Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas." Offline #13 2009-03-31 18:06:38
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?am incercat de la avon o crema anticearcane da nu se vedea cesti ce, am inceput sa folosesc o crema pt hidratare bde la avon e de zi si de noapte se numeste solution Maximum am/pm si dimineata nu mai am asa pungi sub ochi , acum nus ce sa zic sa fie de la crema sau nu....ma dispera si pe mine cearcanele mai alesc cand nu dorm o noapte am niste cearcane de numa,....am o colega care nu are deloc ....cred ac depinde de fiecare :(le urasc Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #14 2009-03-31 18:15:43
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?nici eu nu stiu ce sa fac... m-as duce la un doctor. ..[dar la ce doctor?] " Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas." Offline #15 2009-03-31 18:27:10
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?No .. despre ce iti ziceam ca foloseste sora mea nu e tocmai o crema .. am vorbit oarecum in necunostinta de cauza. Am verificat acum. Ma rog, e ceva de genul, oricum. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2009-03-31 18:30:07
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?uff multumesc mult. sper sa ma ajute.!! am sa ma duc maine sa ma uit dupa el ... " Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas." Offline #17 2009-03-31 19:08:47
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?Gel de ochi de la Tis cu albastrele, sau in general orice gel de ochi cu albastrele ar trebui sa mearga. Il cumperi de la Plafar. Offline #18 2009-03-31 19:19:55
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?multumim. daca mai stiti.. nu se supara nimeni daca ne spuneti.. eu o sa incerc tot ce`mi spuneti.. ca`s disperata sa scap de ele...(( " Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas." Offline #19 2009-03-31 21:28:53
Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?
Sigur L'oreal? Eu am Ever fresh concealer si e de la Maybelline Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|