homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....-2

#20 2009-04-01 21:42:20

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....

matusa mea a avut exact simptomele descrise de tine,iar tensiunea mare e cauza starii tale de agitatie...ti am recomandat mai sus un ceai,sa bei o cana seara sa vezi ca te linisteste si nu mai esti agitata.am baut si eu de vreo cateva ori cand eram stresata si mi a facut f bine.

#21 2009-04-01 21:59:26

Mateiut
New member
Inregistrat: 2008-12-20

Uuuff vad ca acum seara e din nou 14 cu 9. Incep sa cred si eu ca ma gandesc prea mult la boala si ma agit. Dar nu e asa usor sa te linistesti....o sa incerc sa iau si eu ceai  sa vad poate reusesc sa-mi revin.

#22 2009-04-01 22:31:26

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

daca vezi ca tot te simti rau du te la doctor,nu sta asa...sper sa te faci bine...multa sanatate

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-04-01 22:55:45)

#23 2009-04-02 08:53:47

Mateiut
New member
Inregistrat: 2008-12-20

mersi, dar am tot fost la medic, mi-am si ecografie generala si totul e ok, analize de sange mi-am facut in ianuarie , pur si simplu nici nu mai stiu. Cred ca e pe baza nervoasa totusi...ori spasmofilie, desi ultima oara la analize nu mi-a iesit Ca si Mg sub limitele normale.

#24 2009-04-30 14:16:14

keyu
New member
Inregistrat: 2009-04-29

sal :-* pey.. ce-s zic nj fa nijte analize la nijte doctori maaaai priceputi xD big_smile ..!pe mine cand stau prea mult in picioare incep sa ma manance si ma batai de be unu pe altu ..=P si uneori simt ca dorm  dar defapt e in realitate .... nuj dak-i normal

Publicitate

loading...

#25 2009-04-30 14:20:09

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Keyu te rog scrie romaneste si nu mai folosi j in loc de s, sau altele de genul ... E foarte greu de citit ceea ce scrii.

Fericita mamica de Aida Maria!

#26 2009-04-30 14:47:00

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

matiut dar la neurologie ai fost ? daca ai ameteli ar trebui sa faci si un control neurologic

#27 2009-07-01 13:10:39

madella67
Membru
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-07-01

Sa nu faci atac de panica, se manifesta diferit la unele persoane. Consulta medicul.

“Omul este o trestie, cea mai fragilă din întreaga natură, dar este o trestie gânditoare”

#28 2009-07-02 02:33:45

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Ingrijorator ce descrii tu,ca e greu de gasit pana nu se agraveaza, sau pana trece. Pare sa fie pe sistem nervos, dar asta poate avea baza fizica,chimica sau stres. Ai zis ca ai facut analize de tiroida, deci nu pare hormonala.

Alte intrebari pe care sa ti le pui sau pe care ti le-as pune eu: cat de odihnita esti,daca esti o persoana grasa sau slaba,cum stai cu glicemia(aici ma refer inclusiv la pofte) si daca ti se intampla vreodata sa iti amorteasca parti din corp,sau cat de puternice sunt furnicaturile astea?

Daca e de la stres,exista posibilitatea sa ai o blocare/incetinire temporara a comunicarii nervilor, si faptul ca se modifica tensiunea ar putea fi un semn tot de probleme, fie neurovegetative(o problema in sistemul nervos),fie de reactie psihosomatica (raspunsul corpului la o frica, la faptul ca te temi chiar sa te simti rau).

Cealalta varianta, care nu te-ar trimite spre psihiatrie(ca de fapt de ei ar trebui sa tina),ar fi niste probleme cu sistemul cardiovascular, de aici intrebarile cu: daca esti supraponderala sau ft slaba,daca faci sport din cand in cand, daca dormi destul.

Alte analize pe care le poti face sunt destule, dar e foarte foarte important sa vezi in ce conditii ti se intampla, eventual cu un jurnal al zilei cu mancat, dormit, gandurile de peste zi, starile emotionale, efort fizic si ce mai simti tu ca ar fi important, si, desigur, cum te simti in diversele momente.

#29 2009-07-02 10:31:06

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Mateiut a scris:

Buna,de ceva timp am stari de ameteala,slabiciune musculara,friguri,senzatie de piele rece,uda,dupa ce ma intind in pat incep un fel de furnicaturi in maini,picioare,un gen de picioare nelinistite,oricum e o senzatie tare ciudata.Mi-e frica tot timpul.Din cate am mai citit pare a fi vorba despre spasmofile,dar la mine valorile de Ca si Mg sunt in limitele normale.Nu stiu ce sa mai fac, doctora de familie spune ca e pe fond de stres.Daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva sa-mi spuna si mie.Astept raspunsuri cat mai repede....

inceraca sa te calmezi k sa nu transformi totul intr.un atac d panica ...... daca ti.ai facut analizele mai fa un control la tiroida si daca si acolo e ok  atunci nu poate fi decat episoade scurte ale unei stari anxioase

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.