|
Nu esti logat.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?#1 2009-03-31 19:15:05
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?buna! in urma cu 6 luni mia aparul undeva la baza penisului(la aproximativ un centimetru de la baza sa fiu mai clar) un "cos" cel putin semana cu un cos am strans putin de el ma usturat a iesit ceva cum iasa din cosurile normale de pe fata si in 2 -3 zile a trecut... dupe 3-4 luni mi`a aparut iara in acelasi loc la fel ... de data asta a crescut un pic mai mare .. din nou lam spart si in 2-3 zile mi`a trecut ... acum 2 zile iarasi mia aparut in acelasi loc lam strans a iesit ceva din el dar nu atrecut azi dimineata cand mam trezit era deja MARE am luat un ac steril l`am spart a iesit o secretie galben verzuie din el dar a ramas ca un chist ceva de genu si nu mai trece ... (an uitat sa mentionez ca ma durea/ustura rau cand puneam mana pe el si era umflat tare) ideea cu doctoru o accept in ultima instanta daca nu mai am ce face ... daca cineva a mai avut asa ceva va rog putin ajutor nu ar strica ... a da si sper ca mai sunt pe aici si alti baieti Ultima oara a fost editat de baxy_1989 (2009-03-31 19:24:49) Offline #2 2009-03-31 22:34:54
Re: Ma poate ajuta cineva cu un sfat?noi nu avem de unde sa stim ce ai, Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-04-01 00:15:42
Re: Ma poate ajuta cineva cu un sfat?nu cred ca ai facut prea bine sa il spargi cu acul.macar ai dezinfectat acul ala?si nu inteleg de ce spui ca in ultima instanta te duci la medic?ar trebui imediat sa te duci sa vada cineva ce ai.de ce crezi ca ai avea sifilis?la sifilis in prima faza apare o rana nedureroasa,curata.tu zici ca pe tine te durea.rana e mai degraba o roseata nu arata precum un cos.alte simtome ar fi febra,dureri de cap,oboseala.parerea mea e ca pana nu ajungi la doctor ar fi bine sa nu intretii relatii sexuale.vezi si tu cum evolueaza rana si spune-ne.cum ti s-a raspuns si mai sus,nu putem sti ce ai.fugi la medic! "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #4 2009-04-01 08:38:21
Re: Ma poate ajuta cineva cu un sfat?Baxy .... cred ca ai ajuns la acea ultima instanta. Mergi la medic. El este cel mai in masura sa iti spuna ce ai si sa iti dea tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-04-02 22:23:09
Re: Ma poate ajuta cineva cu un sfat?bai nuuuuuuuu il mai sparge ca se face enormmmm!!!!!!! dute la doctor mai bine... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|