|
Nu esti logat.
Unde il gasesti?#1 2009-03-31 23:01:34
unde il gasesti?am trait cu o mare dilema mult timp dupa ce am pus capat unei relatii de cativa ani. problema se pune in felul urmator: traiesti intr-un mediu "stabil", toti amicii numai cupluri cupluri... unde cunosti pe cineva "nou"? unde e acceptabil sa cunosti un om cu care sa (ai curajul sa mai) incepi o relatie? voi unde/cum v-ati cunoscut "jumatatile"? Offline #3 2009-03-31 23:03:46
Re: unde il gasesti?pe net si eu Offline #5 2009-03-31 23:08:23
Re: unde il gasesti?noi ne vazusem prima data la ziua unei prietene de-a mea si cand mai mergeam eu pe la ea pe la liceu si stateam la ea la ore...el era coleg de clasa cu prietena mea si inevitabil ne vedeam. amandoi aveam pe cinvea pe vremea aia....si el a pus ochii pe mine din prima si si-a facut curaj sa ma abordeze, i-a cerut nr meu de tel unui coleg de-al lui de clasa care mi-l stia si tot imi dadea apeluri si intr-o dimineata ma trezesc cu un sms de la el....ne cunosteam asa vizual de pe la sfarsitul clasei a noua si el m-a abordat pe la inceputul clasei a 10-a.... Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-31 23:09:21
Re: unde il gasesti?Prin amici...cupluri care veneau la intalniri si cu alte persoane singure ca poate-poate...complotau intr-un fel sau altul Offline #7 2009-03-31 23:10:55
Re: unde il gasesti?deepsleep, sa stii ca exact aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu in ultimele zile: daca ma despart de el (din varii motive eu simt ca relatia skioapata ) unde voi gasi pe altcineva? eventual la locul de munca ar spune unii... avand in vedere ca peste cateva luni voi fi medic si voi lucra intr-un spital... nu e cea mai buna optiune - majoritatea de varsta mea sunt deja cu jumatatea langa ei de muuult timp.. Ultima oara a fost editat de hestia (2009-03-31 23:12:26) Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #8 2009-03-31 23:11:14
Re: unde il gasesti?l-am cunoscut cand ma asteptam mai putin, in noaptea de Ajuns, probabil Mos Craciun l-a pastrat undeva bine pt mine, lasandu-ma sa sufar 6 luni dupa o fost iubire. sincer cred ca toata lumea se intampina cu astfel de intrebari dupa inchierea unei relatii : "unde o sa cunosc pe cineva nou"? in perioada aia de 6 luni parca incercam cu orice pret sa fiu cu cineva, nu suportam ideea de a sta singura, aveam nevoie de cineva langa mine. normal, am intalnit cativa baieti in perioada respectiva, dar parca nici unul nu era asa cum mi l-am dorit si nu puteam incepe o relatie cu el. dar in momentul in care l-am intalnit pe viitorul meu sot m-am lovit de un sentiment de teama de a-mi pune din nou sufletul pe tava in fata cuiva, nu mai aveam incredere in baieti mai deloc, dar cu rabdarea, intelegerea si vorbele spuse atunci cand aveam mai mare nevoie de ele m-au facut sa-l iubesc cum nu am mai iubit vreodata. cineva ma intreba cum de il iubesc tocmai pe el ( pt ca situatia noastra este una mai speciala), si i-am raspuns : nu as avea nici un motiv sa nu fac asta. Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #9 2009-03-31 23:12:07
Re: unde il gasesti?eu tot pe net ... pe dc++ si pot spune k este jumatatea mea "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #10 2009-03-31 23:13:17
Re: unde il gasesti?poti sa gasesti pe cineva oriunde: pe net, la locul de munca, facultate/scoala, prieteni de-ai prietenilor, printre cunostinte mai vechi, in general, majoritatea relatiilor se infiripa in locurile pe care le frecventezi mai des, dar nu-i o regula „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2009-03-31 23:16:52
Re: unde il gasesti?chiar ma bucur acum ca am deschis topicul asta! majoritatea cuplurilor pe care le stiu s-au cunoscut ori in scoala ori in facultate, ori la serviciu... de-aia sunt curioasa cum sta treaba si cu situatiile mai putin consacrate, sau mai bine zis cu privire la care exista unele idei preconcepute, cum ar fi in club, pe net etc., si mai ales care e proportia! Offline #12 2009-03-31 23:48:02
Re: unde il gasesti?si eu pe viitorul sot l-am cunoscut pe net. cu fostul la fel s-a intamplat Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #13 2009-03-31 23:51:08
Re: unde il gasesti?noi ne stiam de mici... dar nu vorbeam unul cu celalalt. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #14 2009-04-01 00:27:44
Re: unde il gasesti?noi ne`am cunoscut intr`o practica de la facultate ... am mers in acelasi autocar, desi eram specializari diferite; a fost mana destinului, daca pot spune asa pt ca in autocarul nostru nu mai erau locuri Offline #15 2009-04-01 00:30:56
Re: unde il gasesti?Nu-l căuta, o să apară singur. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #16 2009-04-01 00:50:36
Re: unde il gasesti?
bine zis! Offline #17 2009-04-01 00:55:56
Re: unde il gasesti?daaaa, james are perfecta dreptate: acum, dupa f multi ani , sunt si eu de parere ca cel care ti-e scris sa-ti fie jumatate, e numai al tau si e pus de-oparte ... nu trebuie sa-l cauti, vine singur... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #18 2009-04-01 01:02:51
Re: unde il gasesti?Nu e doar asta, ci şi faptul că după o relaţie, eşti disperat să găseşti pe cineva, să nu fii singur(ă)... şi eşecurile nu fac dec?t să-ţi agraveze starea. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #19 2009-04-01 01:27:37
Re: unde il gasesti?poate sa apara de oriunde si oricand, chiar cand te astepti mai putin.. Dragostea nu se stă, se face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|