|
Nu esti logat.
Ajutati-ma va rog mult de tot...#1 2009-04-01 08:51:57
ajutati-ma va rog mult de tot...sa va spun despre ce este vorba..vreau sa ma angajez si am gasit sa ma angajez k promoter....am fost la interviu dar azi urmeaza sa merg din nou si tema mea este k azi sa il conving pe sef sa imi cumpere un produs...spre exemplu ajutati-ma in leg cu Fondul de ten Maybelline dream matte mouse......cum leati spune clientilor despre acest produs k sa il cumpere...stiti mai sunt in carrefour sau kaufland fete care va prezinta cate ceva....asa tre sa fac si eu...dar nush cum sa il conving cum sa incep..ajutati-ma...ganditiva ca aveti fondul de ten in mana si tre sa il prezentati sa il convingeti..ce ati face?cu ce ati incepe..va rog ajutati-ma... stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #2 2009-04-01 09:02:43
Re: ajutati-ma va rog mult de tot...poi in primul rand iti analizezi clientul, vezi pt ce tip de ten e recomandat fondul de ten ... si'i spui clientului: tipul asta de fond de ten a fost special realizat pt persoanele cu tenul X k al dvs si e menit sa : ... si spui calitatile lui , spui k e inovator prin ... si k rezultate are ... poti face si o comparatie cu alte produse si ii spui : in comparatie cu Y fondul de ten maybelline are ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #3 2009-04-01 09:03:41
Re: ajutati-ma va rog mult de tot...Matifiere Maybelline: Dream Matte Mouse si Pure Makeup Offline #4 2009-04-01 09:04:10
Re: ajutati-ma va rog mult de tot...mersi mult de tot...mai astept pareri:* stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #5 2009-04-01 11:02:36
Re: ajutati-ma va rog mult de tot...draga danyela_eu, ai grija mare si la elementele de paralimbaj, deoarece nu este necesar doar sa inveti pe din afara o descriere. tu va trebui sa transmiti starea pe care, figurativ vb, ti-a dat-o fondul de ten dupa ce l-ai folos(mesaj subliminal). de obicei atitudinea corespunzatoare face totul. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|