|
Nu esti logat.
Sa ma asortez-10#172 2010-09-09 21:56:21
Re: sa ma asortezsunt la liceu sofy,da,nici cu oja nu avem voie,sau cel mult un french poate o mai calmam noi anu` asta •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #173 2010-09-09 22:32:45
Re: sa ma asortezaolo baby vorbesti serios? noi putem sa ne punem si coarne ca nu ne zice nimeni nimic nici minunata noastra uniforma nu mai are importanta (o camasa care o putem tine si pe cap daca asa vrem:D). bine ca mai am anul asta si scap si de liceu ca mi s-a luat de anumiti profesori. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #174 2010-09-10 13:54:21
Re: sa ma asorteziti dai seama ca nu fac chiar cum vrea diriga,dar la ora ei incerc sa fiu ok •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #175 2010-09-10 14:16:58
Re: sa ma asortezmi-ati amintit de liceu noi aveam la baie un fel de butoi mare cu apa, din care spalau fameile de servici pe jos. Si cand ne vedea diriga' machiate ne treimitea la baie la butoi normal ca nu ne spalam acolo, dar era asa naspa ca trebuia sa ne spalam pe fata, si parca vad cum mi se intindea creionul de frecam la el, ca nu aveam demachiant la mine ce vremuri Offline #176 2010-09-10 14:19:23
Re: sa ma asortezasa aveam eu o profa..o singura data m-a trimis ca dupa m-am invatat minte •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#177 2010-09-11 13:02:58
Re: sa ma asortezAoleu... si eu aveam niste profe in liceu care nu ne lasau sa ne machiem hai, in generala inteleg (eu daca o sa predau vreodata in generala n-o sa las pustoaicele de 12-13 ani cu machiaj ) , am inteles si intr-a noua, dar deja in clasa a 12-a mi se parea penal sa nu ma lase o baba sa ma dau cu rimel, blush... ca doar nu veneam machiata de club Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #178 2010-09-11 13:11:00
Re: sa ma asorteze bine macar ca avea servetele si crema si nu va trimitea sa va spalati cu apa ca altfel ramaneati putin cu ochisorii negri •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #179 2010-09-11 13:18:28
Re: sa ma asortezeu zic ca ar merge •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #180 2010-09-11 20:48:31
Re: sa ma asortezFetele, am achizitionat de ceva vreme un portjartier, ma gandeam de multe ori sa il port ca sa fac o surpriza cum a venit frigul, acum merge sa imi pun dres, dar cu ce fel de rochie sa il port? de toamna..de iarna..de vara? am rochite doar de vara, cu bretelute, nu cred sa mearga cu alea nu? mai am o fusta de piele dar e cam scurta si se vor vedea bretele..cred Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #181 2010-09-12 12:28:29
Re: sa ma asortezcel mai bine merge pe sub fusta!! cu rochie de vara nu.....merge cu rochie de toamna, sau genul ala de costumase office cu fusta...incearca o fusta pana deasupra genunchilor sau putin sub genunchi Offline #182 2010-10-07 23:19:32
Re: sa ma asortezAm o pereche de cizme gen cowboy..avand in vedere k sunt fata sunt cizme cowgirl..Sunt cu toc nu sunt cu talpa joasa...intrebarea mea este daca se mai poarta acestea si cu ce sa le port,ce fel de geaca,bluze,jeansi?Multumesc Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #183 2010-10-08 11:30:44
Re: sa ma asortezEu as zice cu niste blugi bagati in cizme si cu camasa din-aia in carouri mici ... nu stiu exact cum sa ti-o descriu dar toata primavara si vara au fost magazinele pline de camasi din-astea etno-county (care mie nu-mi plac defel) pe diferite combinatii de culori: albastru / maro / beige / portocaliu etc unele cu o curea subtire pe sold. Si sus ori tot o jacheta de denim scurta pana in talie (sa-ti iasa camasa de sub ea - asta daca nu are curea) ori una de piele / imitatie de piele in culoarea cizmelor. Daca-ti iei jacheta, fara curea la camasa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #184 2010-10-08 11:35:31
Re: sa ma asortezeu le-as lua si cu o fusta de blugi si camasuta in carouri sau tricou colorat Offline #185 2010-10-18 17:52:16#186 2010-10-18 17:55:45
Re: sa ma asortezmie personal nu prea imi place combinatia, si scurt si mulat si animal print s-ar putea sa para un pic cam vulgar Offline #187 2010-10-18 17:58:31
Re: sa ma asortezrochia vine putin deasupra genunchilor Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2010-10-18 18:20:24) Offline #188 2010-10-18 18:31:31
Re: sa ma asortezmie imi place cum vine ,mai ales ca nu e asa scurta...daca ai animal print ai deja accentul pus,ar fi cam aiurea sa mai ai imprimeu,volum sau altceva in alta parte.. eventual daca ai gasi o rochie in genul asta,dar mata si fara floarea aia pe umar pt ca oricum se acopera cu boleroul •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #189 2010-10-18 18:39:26
Re: sa ma asortezpai ideea e ca la dans sau mai tarziu oricum renunt la blanii Offline #190 2010-10-18 18:39:57
Re: sa ma asortezatunci e ok rochia..ti-am zis,in principiu trebuie ceva cat mai simplu •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|