|
Nu esti logat.
Rasp va rog#1 2009-04-01 13:00:32
rasp va rogbuna sunt noua pe aici.pe 25 febr am avut ciclu normal,am luat niste antibiotic ca ma durea maseaua,iar dupa ciclu am inceput sa facem sex neprotejat,la o sapt a inceput sa ma doara sinii,burta,am avut greturi si ameteli,iar acu 2 sapt am avut o scurgere roz maronie.inca nu mia venit,durerile de burta si sini continua,si greturile da nu dim ci putin dup si seara.la test nu mia iesit nimik,oricum nus sigura cu teste,ca anu trecut am facut 4 teste si miau iesit negativ si de fapt eram insarcinata in 8 sapt,rasp va rog is gravida?? Offline #2 2009-04-01 13:09:52
Re: rasp va rogPoate nu ai facut corect testele atunci.. inca nu am auzit niciodata de 4 teste eronate.. :f?rv?nad: eu zic sa nu te panichezi si totusi sa mai faci un test (cu prima urina, neaparat), apoi sa-l repeti peste vre-o 3 zile. Poti face si un control la medic pentru mai multa siguranta. Bafta! O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #3 2009-04-01 13:11:16
Re: rasp va roganyana trebuie sa stii ca testele sunt relevante la 3 sapt de la contact adica 21 de zile, facute mai repede de aceasta perioada , vor iesi negative. insarcinata nu avem de unde stii daca esti sau nu , numai apeland la test. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2009-04-01 13:17:14
Re: rasp va rogEu vreau sa zik ca greturi aveam de multe ori cand mi-era frica sa nu fi ramas.. erau de la stres si de la subconstient.. sunt paranoica si fricoasa a naibii, insa avusesem doar un contact neprotejat si dupa aia m-am invatat minte.. odata chiar mi-a intarziat o saptamina si eram foarte speriata.. testele ieseau negative, insa, ca si tine, nu credeam in ele.. am luat niste calmante si m-am linistit, si dupa aia mi-a venit.. Asa ca linisteste-te si tu.. O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #5 2009-04-01 13:17:33
Re: rasp va rogatunci mai astept citeva zile simi mai fac un test,ms Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-01 13:18:30
Re: rasp va roganu trecut am avut sarcina extrauterina Offline #7 2009-04-01 13:23:22
Re: rasp va rogAnyana ai warn pentru ca nu ai editat. Citeste si respecta regulamentul forumului. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|