homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri premenstruale foarte intense

#1 2009-04-01 14:21:41

iona
New member
Inregistrat: 2006-11-14

dureri premenstruale foarte intense

Buna ziua,

Am o problema : inainte de mestruatie cu cateva zile (5 zile) incepe sa ma doara foarte rau burta dupa care incepe sa imi curga foarte greu si foarte putin in primele zile de mestruatie( cateva picaturi) dupa care foarte abundent. Problema mea ceea mare sunt durerile insuportabile care cedeaza greu la medicamentatir( ibuprofen, agolcamin, etc) .
am fost 2 controale ginecologice in utimele 6 luni. La eco transvaginala a iesit totul ok , fara chisct ( doar o mica cistita). Am factut tratament cu antibiotic. Ambii doctori mi-au spus ca nu am nimic si ca este normal ptr. varsta mea
Mentionez ca am 21 de ani iar de un an si cateva luni nu am mai ajut raporturi sexuale.Mi-a fost recomandat sa iau anticonceptionale insa am reufuzat ptr. ca nu mi s-au facut intai niste analize de sange ( hormonale, etc).
In februarie mi-a venit pe 17 iar acum primele picaturi au fost pe 26 martie iar sangerarea abundenta a inceput pe 30 martie.
Nu stiu ce sa mai fac , unde sa merg; 10 zile pe luna imi este foarte rau.

astept un raspuns din partea dvs.
Cu multumiri.
Iona

#2 2009-04-01 14:29:06

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: dureri premenstruale foarte intense

cea mai buna solutie cred ca sunt anticonceptionalele si nu trebuie nici o analiza de sange pt a fi recomandate. medicul trebuie doar sa iti puna niste intrebari legate de starea ta de sanatate, eventuale boli in familie si pe baza acestor informatii iti prescrie ac potrivite.
zic ca e pacat sa nu apelezi la ele tinand cont ca se gasesc peste tot la fel ca si informatiile necesare sa nu le iei aiurea. pe vremea mamei chicot majoritatea se chinuiau cu dureri in timpul menstruatiei, dar acum, dupa cum spuneam, cu atatea medicamente si informatii accesibile oricui parca e pacat sa nu profiti smile

bebe V., soarele si luna

#3 2009-04-01 14:30:44

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: dureri premenstruale foarte intense

Pentru contraceptive nu trebuie neaparat analize, asadar poate ar fi fost bine sa le incerci pt. ca poate ai fi avut sansa sa reduci intensitatea durerilor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.