homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

All about Easter...-22

#400 2011-04-21 11:46:28

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: All about Easter...

noi deja am primit de la socri pasca&co , iar duminica mergem sa mancam la familia unei prietene.in rest..nu prea ne pregatim cu nimic, doar tinem post in aceasta saptamana

#401 2011-04-21 12:22:16

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Toriana a scris:

Ma implic chiar prea mult in treburile legate de Paste, dar nu mai are acelasi farmec ca in copilarie, e prea multa superficialitate in jur. Am spus doar ce simt, nu inteleg de ce ar deranja pe cineva asta.

dar nu deranjeaza pe nimeni, pur si simplu am incercat sa ajut... daca spui ca deja faci multe in scopul pregatirii pt Paste.. atunci nu stiu.. intr-adevar in jur lumea nu asteapta Pastele,ci doar mini-vacanta si mancarea

#402 2011-04-21 12:30:16

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

puss cred ca m-am schimbat si eu. Intre timp am aflat ca nu exista Iepurasul  lol

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#403 2011-04-21 13:18:01

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Bun, hai sa vedem care e meniul de Paste la voi big_smile

Noi ne-am gandit la:

Dulce:
- cozonaci cu nuca si mac
- pasca
- prajitura Kati teszta lol
- barcute cu nuca

Mancare:
- mielut umplut
- ciorba de perisoare
- rulade
- checuri cu tot felul
- snitele, chiftelute
- si tot felu de aperitive

#404 2011-04-21 14:29:05

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Toriana a scris:

puss cred ca m-am schimbat si eu. Intre timp am aflat ca nu exista Iepurasul  lol

kram da.. e o mare deceptie   chicot

meniul nostru e cel obisnuit de Pasti

-oua rosii (de fapt a gasit mama anul asta o vopsea super faina fluorescenta, in nuante pastelate big_smile )
-salata de boeuf
-drob
-pasca
-tot felul de carnuri la cuptor cu garnitura de cartofi cu rozmarin

si in fine... noi cica suntem la cura lol deci salate cat cuprinde in rest ca deja sunt destul de grele toate cele de mai sus

Publicitate

loading...

#405 2011-04-21 15:03:01

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Noi facem pasca cu smantana,cu ciocolata si cu branza,cozonac,sarmalute,oua rosii,aperitiv(aici intra mai multe:mezeluri,rulada cu pat? si masline,verdetzuri,chiftele, etc.),drob,friptura de porc(miel nu mananca nimeni) si oua de ciocolata din comert lol  si mai fac si ciorba de burta pt iubi  chicot

#406 2011-04-21 15:40:08

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

hmmm...
oua rosii
salata boeuf
ciorba de perisoare
sarmale
cozonac rosenkranz
friptura porc,pui.
ajunge

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#407 2011-04-21 17:18:45

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

si eu :
oua rosii
oua umplute
friptura de porc
o praji ceva
salata boeuf
si poate o ciorbica

#408 2011-04-21 17:22:24

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

noi oua, ciorba de burta, ceva prajituri, pui umplut, salata de boeuf si multe multe verzituri lol oricum nu avem oaspeti, deci e arhisuficient.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#409 2011-04-21 20:05:24

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

fursecuri, trufe, tort, oua rosii, aperitive, oua umplute, salata de boeuf, chiftelute de pui, ciorba, friptura de pui+peste.  +salate si fructe.  smile

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#410 2011-04-21 20:11:28

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Toriana a scris:

Ma implic chiar prea mult in treburile legate de Paste, dar nu mai are acelasi farmec ca in copilarie, e prea multa superficialitate in jur. Am spus doar ce simt, nu inteleg de ce ar deranja pe cineva asta.

scumpo nu deranjeaza puss normal ca nu...la tine e o diferenta...faci ceva, dar altii se plang ca nu simt dar stau cu cracii in sus si nu fac nimic pentru a simtii.

e normal sa ne schimbam, toti am facut-o si cred ca e normal ca sarbatorile sa aiba mai mult farmec pentru copii. ei nu au griji cum au adultii. De cele mai multe ori o data cu trecerea anilor ne pierdem si bunicii si atunci e si mai trist  supa .

Dar cred ca toti putem simtii ca vine pastele. Facem curatenia de primavara, si nu spui:" ce curatenie ca fac curatenie in fiecare saptamana"...ca sa nu intru in mai multe detalii curatenia de primavara e aia in care rascolesti fiecare colt din casa lol speli pedele, covoare in ideea ca se usuca repede, etc.

Fetele astea de mai sus de exemplu sunt convinsa ca au simtit deja prin realizarea meniului lol Inca o data spun: pai daca lasi sa faca mama mancarea si restul normal ca tu nu mai simti big_smile

saptamana asta mie mereu mi se pare plina de magie  hjarta Parca lumea e mai buna, e mai frumos, ei bine vine Pastele tongue

#411 2011-04-21 20:18:48

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

oo rosii, sarmale, friptura de pui, porc (miel nu manacam), ciorba de perisoare, cam atat ca nu stam pe-acasa si nici musafiri nu s'au anuntat lol(inafara de vecinu roll)

ah, eram sa uit lol pasca de branza (facuta in casa) si de ciocolata cumparata...si cozonaci cu rahat, nuca si stafide (facuti in casa) hjarta

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2011-04-21 20:20:10)

#412 2011-04-21 20:26:29

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu simt ca vin sarbatorile mereu, insa atunci cand vin, sunt vesnic o dezamagire lol craciun = mers la bunici, mancat, plimbat prin oras pustiu, somn.
paste = mers la bunici, mancat, se adauga in plus bucurat de soare (daca nu ploua) si cam asta.

ma bucur enorm de fiecare venire a unei sarbatori, desi nu sunt deloc, nici 1% religioasa, la biserica nu dau, nu am nevoie de preasfintiri ca sa ma bucur. fac curat, pregatesc o multime de cadouri, decorez, fac mancaruri speciale. asa ma simt eu bine.

acum pentru paste pregatesc o mare surprinza big_smile si abia astept maine sa termin curatenia si sa ma apuc. mi-am luat si o rochita pus si simplu superba de la sophie hjarta care va fi purtata de paste si abia astept big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#413 2011-04-21 22:04:06

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! mamă ce de bunătăți faceți fetelor chicot

eu sunt singură acasă p?nă luni... ?n seara asta fac cozonac ?n formă de miel..  să văd cum iese, dacă iese ok m?ine mai fac 4 chicot

m-aș băga și eu la gătit dar sunt varză ?n bucătărie.. cesafac să văd ce stare am big_smile

duminică voi merge la socrii dar aș vrea totuși c?nd vin ai mei să găsească c?te ceva.. ei văd eu, vă țin la curent big_smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#414 2011-04-21 22:35:14

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Jeniffer a scris:

Dar cred ca toti putem simtii ca vine pastele. Facem curatenia de primavara, si nu spui:" ce curatenie ca fac curatenie in fiecare saptamana"...ca sa nu intru in mai multe detalii curatenia de primavara e aia in care rascolesti fiecare colt din casa lol speli pedele, covoare in ideea ca se usuca repede, etc.
tongue

Poate tu  rotfl2  rotfl
Apropo, m-am tot uitat catre perdele si m-am intrebat daca ar trebui spalate, apoi am realizat ca pt asta trebuie sa-l conving pe prietenul meu sa le dea jos si sa le si puna la loc, pt ca eu nu ajung si  in conditiile astea n-am nicio sansa  lol

Mi-ar placea sa va spun meniul, dar nu avem unul dat fiind faptul ca toti plecam de acasa, care pe unde.
Atata stiu ca bunica face drob si pasca (cu branza de vaci, dulce - nu stiu cum o fac altii, ea are reteta de la cineva din Oltenia, parca, la noi in Ardeal nu stiu sa se faca pasca), mama face un tort din care nu stiu daca o sa prind vreo bucatica ca-l duce la cei la care sunt invitati  si ca la "socri" o sa fie miel, drob si nu stiu ce altceva dar va spun dupa  big_smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#415 2011-04-21 22:36:30

Madalina85
Addicted member

pai tu de ce nu le dai?  tillfreds

#416 2011-04-21 22:40:14

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ca nu ajung, fizic, la sinele pe care sunt puse. Mi-ar trebui o scarita. El ar ajunge, ca e mai inalt.

Oricum se voia o gluma ce am scris acolo. Normal ca o sa le dam jos cand o sa fie cazul dar acum n-am avut timp si rabdare sa ma ocup si de asta.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#417 2011-04-21 22:42:37

Madalina85
Addicted member

oricum mai rar poti spune ca sunt perdelele murdare ...eu le spal de 4 ori pe an dar niciodata nu se vad ca sunt murdare.daca fumezi in casa se innegresesc, intr-adevar

si cand le dau pe toate jos fac febra la maini lol noroc ca am birouri, noptiere de tv prin zona ca pe scaun nici eu nu ajung

#418 2011-04-21 22:50:21

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Cum sa nu se faca pasca in Ardeal ? hmm Noi facem si la mine la tara aia e baza smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.