homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Revin cu o noua nedumerire...:((

#1 2009-04-01 16:56:35

lexy08
New member
Inregistrat: 2009-02-03

Revin cu o noua nedumerire...:((

Buna ziua,fetelor....am iarasi o nedumerire.... grater .....am terminat prima folie de yasmin iar acum sunt in sapt de pauza.....si azi dimi am avut "onoarea" sa-mi vina si cm-ul.....muuuuuuult mai abundent decat era inainte... grater ....eu intelesesem ca de la antibebe scade cantitativ si nu devine mai abundent.... grater ...si chiar abia asteptam sa se intample si chestia asta....cand surpriza....si nu una placuta... grater ...este normal si asa?....ca eu deja m-am saturat de atsa....si spotting 2 sapt....si cm muuuuult mai abundent....cand o sa se termine?.... grater

#2 2009-04-01 17:54:37

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Revin cu o noua nedumerire...:((

lexy, pe langa efectul contraceptiv ac pot reduce durerile mesntruale sau pot reduce fluxul insa nu inseamna neaparat ca acest lucru se intampla. depinde de organism
fiind doar prima zi eu zic sa te linistesti si sa astepti sa vezi cum va fi zilele urmatoare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.