HPV la barbati
- benz1985
- Membru
- Inregistrat: 2009-04-01
HPV la barbati
Sunt nou aici pe forum, stiu ca s-a discutat de multe ori subiectul, dar niciodata n-am vazut de catre un barbat sa posteze.
Acum vreo 2-3 luni am fost diagnosticat cu HPV, aveam niste veruci foarte mici in zona genitala ( preput ) si albe..care initial am crezut ca sunt puncte de grasime..le vazusem cu vreo jumatate de an inainte...dar m-am dus la doctor pentru ca nu mi s-a parut normal.
Am fost la dl. Pr. Dan Forsea Seful uneia dintre cele 2 sectii dermato-venerologie Colentina, dar am fost la cabinet la LaserMed ( nerelevant ). Mi-a dat tratament cu condyline. 1 aplicatie pe zi, 1zi da una nu. Eu am inceput tratamentul vreo 2-3 saptamani si-am uitat, m-am dat conform prospectului de 2 ori pe zi, 3 zile consecutiv, pauza..pana la sfarsitul saptamanii, iar de 2 ori pe zi 3 zile..numai ca in ziua 2 din sapt 2 m-am inflamat foarte puternic ( un vas limfatic dupa spusele dl. prof. ) de jur imprejurul preputului. + ceva arsuri. Mi-a spus sa incetez sa-mi fac comprese cu ceai de musetel..si sa astept sa vad..dupa ce vedea el..ar fi vindecat, numai ca....la vreo 2 saptamani dupa ce tot am pus comprese s-au dus arsurile.. nu stiu daca a recidivat sau nu erau vindecat complet..ca au reaparut.. cam in aceleasi locuri..vreo 2 in plus ca bonus... De data aceasta am mers 1 zi da una nu la aplicatie, insa iar m-am ars din cauza unui loc sensibil banuiesc care-l am pe penis ( locu respectiv mi-a dat de gandit cand am contactat candidoza din partea prietenei mele, prin mancarimi )..arsura-pauza tratament..refacut, acum tratament din nou.. dupa 1 saptamana de tratament nu mai prezint nici o arsura, decat ceva mancarimi pe zonele respective. As vrea sa stiu este posibil sa fac acest tratament in van ??? pe prospect scrie ca maxim 3-4 saptamani. Ma gandesc ca datorita sistemului meu imunitar foarte slabit n-am sanse sa scap momentan de ele?
Este oarecum frustrant, am 23 ani de 2 ani sunt cu tipa aceasta mi-a aparut acum 6-8 luni, n-am facut sex cu nici o alta fata, stau si ma gandesc cum sa-l fi contactat ? direct de la ea...sau virusul s-a activat la mine intr-u cat mi-am slabit organismult f mult in ultimul an ( stres, nedormit, sedentarism etc. ) sa-l fi transmis ei, si sa -l fi luat eu la loc gata incubat? Ea a facut PAP dar nu i-a iesit decat o candidoza...urmeaza testul de hpv. Pentru a vedea daca i s-a transmis ei prin sex oral cum va depista..prin exudat faringian sau cum ?
Precizez ca am inceput sa iau produse pt imunitate, si anume: NaturaMix de la Aboca ( un sirop la 10 sticlute mici ) , Propol 2 pastile tot de la Aboca, si Immuno Mix capsule tot de la Aboca. Cam astea mi s-au parut cele mai bune de pe piata...
Astept un raspuns din partea voastra, intr-u cat sunt un pic cam demoralizat de situatia actuala..
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Re: HPV la barbati
Daca ti-au aparut in intervalul de 1 an dupa ce ai inceput relatia cu ea, probabil ca l-ai luat de la ea. Daca ti-au aparut dupa mai mult de 1 an, sanse sunt ca, ori sa fii in situatia improbabila cand virusul devine activ mult dupa perioada obisnuita de incubatie, ori unul din voi a calcat stramb. Eu zic ca iti va trece cu tratamentul naturist pe care il iei. Daca totusi nu iti trece, mai poti incerca Isoprinosine si Aldara (dar doar sub supraveghere medicala).
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- benz1985
- Membru
suntem de 2 ani impreuna.. eu n-am calcat stramb...posibil s-o fi facut ea..n-am ce zice...mi-a zis c-a vorbit cu cel care-a fo inaintea mea..si el n-are nimic..si cred ca i-ar fi aparut ca nici respectivu nu parea genu prea sanatos fizic..si cu sistem imnunitar bun....
despre isoprinosine nu stiu..Aldara in schimb mi-a spus si dr. Forsea Dan, dar nu mi l-a recomandat ( fiind in jur de 100 Euro / buc, un flacon de 1ml ). Nu stiu ce sa fac daca sa ma duc si la alt doctor sau nu...ca daca la 1-2 apar mici arsuri ( nu ma dor deloc, doar slabe mancarimi ) si verucile nu-mi trec..nu vad ce finalizare de tratament as putea avea..condyline arde o rana deschisa si ma vad iar obligat sa intrerup. .
Precizez ca am si un Herpes ce-mi iese de cand eram mic pe buze, copil fiind aveam eruptii destul de mari..acum in ultimii ani s-au mai rarit reactiile si nici eruptiile nu mai sunt atat de mari.
Ma gandeam sa apelez la dl doctor Streinu Cercel pentru aceste 2 boli...fiind ultima mea speranta...in materie de om capabil.. Daca mai recomandati altceva..?
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Eu zic sa nu iei lucrurile asa in tragic. Herpes la buze au o multime de persoane. Cu timpul eruptiile vor inceta de tot. Cat despre HPV- e nasol, dar nu tragic. In mod normal in 1-2 ani vei scapa de negi , cu sau fara tratament. Cu tratament- mai repede. Eu zic ca deocamdata sa urmezi cu incredere tratamentul dat de doctorul tau si sa te linistesti.
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- benz1985
- Membru
cu herpesul deja m-am linistit..asta e...mai nasol e daca ai o intalnire noua
cat despre hpv, imi recomandati laserul ?
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
benz aici toata lumea te poate ajuta cu sfaturi dar numi poate recomda ceva..asta o face doctorul...zic eu.....herpesul iti iese de la imunitate scazuta...(asa imi iese si mie)...si nu te indopa cu tate postiile de pe piata incearca sa mananci sanatos..eu dex cand nu mananc calumea...ma prostesc cu slabitul pac mia iesit herpesul si ma simt slabita...ametesc.....dute si la alt doctor sa vezi ceti spune de hpv...
- o ea
- Full member
- De la: Vaslui
- Inregistrat: 2006-11-25
uof, din pacate si iubitul meu a capatat... dintr-o mare prostie, dar voi trece peste detalii. As vrea sa stiu ce simte... adica eu stiu ca are virusul, dar mi-e jena sa-l intreb daca are mancrimi, daca-l doare ceva... barbatii sunt la fel de afectati ca si femeile? ar trebui sa-l sfatuiesc sa consulte un medic sau ar putea trai la fel de bine ca si pana acum? Este afectat cumva, in afara de aspectul inestetic cauzat de acele "bubite"? femeile pot face cancer de col, dar barbatii? imi fac mari griji pentru el, eu deja sunt resemnata in privinta acestui virus,,, dar cu el nu stiu cum sa ma port.
There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan)
- benz1985
- Membru
herpesul are foarte multe cauze de eruptie: mie personal cand eram mic imi iesea cand aveam o problema de natura fizica gen sete noaptea, pofta de dulciuri etc. acum imi iese mai des pe fond psihic daca am o problema grava si ma tot macina 2-3-4 zile si nu pot sa ma gandesc la altceva..clar apare, imi apare in continuare daca mi-e pofta de ceva si nu mananc, de la frig, vad o femeie frumoasa si-mi umbla prin cap toata ziua...etc.
hpv-ul il suspectez ca mi-a aparut din cauza sistemului imunitar foarte slabit in ultimul an. din cat am citit pe internet si foarte mult pe site-urile din afara..din state mai ales, cancerul penian este o forma rara la barbati. despre aspect..sincer iti zic..puteam sa nu observ daca nu eram atent..eu le-am confundat initial cu niste puncte de grasime dat fiind faptul ca nu aveam nici un fel de reactii( mancarimi, durere, usturimi, secretii ) NIMIC. mancarimile au aparut acum, in perioada de tratament, oarecum normale as zice medicamentul provocand traume asupra pielii... cat despre ceea ce simte un barbat..eu pot sa spun ce simt eu: ma simt privat de libertate pe chestia asta, daca vreau sa cunosc o tipa noua simt ca nu pot pentru ca am 99,99% sanse sa-i transmit si ei, chiar si protejandu-ma...HPV-ul se transmite evident si prin sex oral ( chiar daca nu mai prezinti semne vizibile, virusul ramas la nivel epidermic se transmite ) . In rest..sa te mai simti in vreun fel stiind ca exista riscul sa nu te vindeci ?
despre prietenul tau TRIMITE_L LA DOCTOR URGENT, un dermatovenerolog bun care-i poate oferi mai multe scheme de tratament. Primul la care-am fost la Sanador a vrut din start sa puna laserul pe mine. oricum TREBUIE TRATAT, si trebuie sa-ti faci si tu testele recomandate de un doctor, du-te la dermatovenerolog direct ( ginecologul nu-ti mai poate face mare lucru, poate doar sa studieze daca nu cumva ai ceva vizibil in interior )
- o ea
- Full member
- De la: Vaslui
- Inregistrat: 2006-11-25
mc mult pt rasp si pt sfaturi!
There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan)
- alter4ego
- New member
- Inregistrat: 2008-05-04
am o intrebare...cu ce se trateaza hpv la barbati?...tot cu codyline?...sau este doar pt femei?
- viorel1974
- Membru
- Inregistrat: 2011-03-08
Am scapat de HPV. Am 36 ani si de la 32 mi-au aparut negi genitali in zona penisului. http://www.genitalwartsreport.com/genit … -pictures/ Pana la 35 de ani am incercat medicamente bazate pe podofilina, echinacee rostopasca etc, am incercat si isoprinosine si totul in zadar. Negii continuau sa creasca si sa se inmulteasca. Deja nu ma mai gandeam ca voi scapa vreodata de ei. Acum un an, vreo 5 dintre ei ajunsesera atat de mari ca ma deranjau. Cel mai mare avea cam 1.5cm diametru si incepuse sa ia forma unei bile. Am incercat pentru prima data criogenizarea, acasa spray criogenic. L-am folosit numai pentru cei mari (5 buc). Nici un efect. Am mai incercat odata si ... nimic. Atat de tare m-am evervat ca-mi venea sa-l tai pe cel mare, dar stiam ca e cea mai mare prostie pentru ca se regenereaza. Asa ca ... l-am legat cu ata obisnuita de papiota si am strans usor baza lui pana cand am simtit o usoara durere. Am facut nod si am mai aplicat odata spray criogenit. A doua zi am simtit mancarimi in jurul bazei negului. Pielea sanatoasa s-a inrosit usor. Urmatoarea zi nu am mai simtit nimic. Am stat asa cam 14 zile. M-am uitat la neg, am incercat sa-l strang usor cu degetele - uimire- s-a sfaramat in proportie de 80%. A ramas mult mai mic. Am legat o noua ata (fara sa o scot pe cea veche) si am repetat experimentul, fara sa mai folosesc sprayul. Dupa inca 2 saptamani a cazut cu totul. A ramasa pielea usor rosie si in cateva zile a devenit perfect sanatoasa. In perioada cat a durat tratamentul negului cel mare, pentru ceilalti negi mari (cei 4) am aplicat odata la 14 zile spray criogenic. Dupa disparitia negului mare si probabil si datorita sprayului criogenic ceilalti 4 negi s-au schimbat culoarea(s-au inchis) au inceput sa se micsoreze pana au disparut de tot. A ramas pe piele doar cate o mica urma de la "arsura" criogenica. Surpriza a fost totala cand cei 40-50 de negi mici (sub 0.5mm) care imi impanzeau penisul si preputul au inceput sa se retraga si in 30 de zile au disparut complet. Cred ca distrugand negii mari prin sugrumare sau/si criogenie se ditruge reteaua care ii alimenteaza pe cei mici si multi. Acum a trecut un an si am pielea "acolo jos" ca un bebelus. Sper sa nu mai reapara. Multa sanatate.
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
aoleo.. deci chiar erau necesare pozele alea? sincer.. sunt extrem de scarboase.. cat despre ce ai facut cu ata si spray si alte alea nu mi se pare deloc igienic si recomandabil. multa sanatate oricum
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- Lavinia_tia
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-12-30
am auzit ca acum multi ani se folosea aceasta metoda cu ata. ai grija in continuare de imunitatea ta... preventiv.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|